Δευτέρα, Μαΐου 07, 2012

ΠΑΡΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΌ PDF
http://eseioanninon.squat.gr/files/2012/05/xatipom.pdf
ΠΡΕΖΑ TV
7-5-2012

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ..ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΝΕΛΙΠΩΣ...ΑΠΛΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΟΡΟΥΝ, Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:
ΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ 450.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ.. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛ.ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ (ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ) ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΦΙΛΟΥ ΕΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΟΦΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΧΑ. ΨΑΞΤΕ ΤΑ ΑΙΤΙΑ. ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ 40%.

Ανώνυμος είπε...

Ο «καλικάντζαρος» της χ.α. απέκτησε στην κεντρική πιθηκική αίθουσα κραυγή. Μ’ αυτήν αναπαριστά την πράξη του. Έτσι συνέβαινε. Στο μνημόσυνο της γλώσσας των ανθρώπων, που ελεύθεροι πολιορκημένοι , ανεχόμαστε ακόμη την απαιδευσία των μελών μας, ίσως περιλαμβάνεται και ο καθαγιασμός μας και με άλλες μορφές βίας, έως ότου ο κόλλυβος της ΠΑΙΔΕΙΑΣ, δια της ζώσης σποράς, φυτρώσει στα Ελληνικά σχολεία. Είναι επίπονη η προσπάθεια, αλλά αξίζει τον κόπο, χάριν της πιθανότητας πως τα «δίποδα» θ’ ακούσουν επιτέλους σωστά, την προστακτική, του υπέροχου ρήματος εγείρω.

Πρόσω άγε!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΞΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Νικόλα δοκίμασε τον αυνανισμό με το αριστερό χέρι η χουχουνάτο , η πηγμένη μαλακία στον εγκέφαλο, προκαλεί ψυχοσωματικά που με την σειρά τους προκαλούν παράκρουση και γεροντική άνοια.

Ανώνυμος είπε...

Ψάξε επίσης να δεις ποιοι είναι οι φασίστες που διέλυσαν την χώρα.