Τετάρτη, Μαΐου 02, 2012

ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ: ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ – ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ



Με σχετική ικανοποίηση υποδέχονται τα κομματικά επιτελεία της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών που δείχνουν μια σημαντική αύξηση της συσπείρωσής τους που τους επιτρέπει να ελπίζουν ότι, μετά και τις αναγωγές, θα κινηθούν αθροιστικά γύρω στο 50%, ίσως και να το ξεπεράσουν κατά τι
Οι κυλιόμενες μετρήσεις παρά το γεγονός ότι δείχνουν ασυνήθιστα υψηλά ποσοστά αναποφάσιστων -λίγες ημέρες πριν τις εκλογές- χωρίζουν ουσιαστικά τα κόμματα σε τρεις ομάδες.
Μετά το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία που έχουν ανοίξει την ψαλίδα, ακολουθούν τα δύο κόμματα της παραδοσιακής αριστεράς το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ που κινούνται γύρω στο 10% και αγωνίζονται για την τρίτη θέση. Σε ορισμένες δημοσκοπήσεις προηγείται το ένα και στις υπόλοιπες το άλλο.



Στην τρίτη ομάδα η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες του Πάνου Καμμένου και η Χρυσή Αυγή υφίστανται και τη μεγαλύτερη πίεση από τα δύο κόμματα εξουσίας και βλέπουν τα ποσοστά τους να συρρικνώνονται όσο αυξάνεται η συσπείρωση των πάλαι ποτέ μονομάχων.


Τα ποσοστά τους, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις φαίνεται ότι σταθεροποιούνται μεταξύ 4,5% και 5,5%.


Ακολουθεί σχετικά κοντά ο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη, ενώ οι Οικολόγοι και η Δημοκρατική Συμμαχία φαίνεται ότι παλεύουν γύρω από το όριο του 3% για την είσοδό τους στη Βουλή.


Σύμφωνα πάντως με τα ευρήματα από τις εκλογές της 6ης Μαΐου θα προκύψει τουλάχιστον οκτακομματική Βουλή.
http://www.iefimerida.gr/news/48551/%CE%B1%CF%85%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%80%CE%B5%CE%AF%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D
ΠΡΕΖΑ TV
2-5-2012

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ = ΦΙΜΟΤΡΟ

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ? ΑΦΙΧΘΗΣΑΝ ΤΑ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑ? ΕΤΣΙ ΜΥΡΙΖΕΙ... ΟΥ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ (ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΣΜΥΡΝΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ)

giannis40 είπε...

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΛΕΚΟΙ Ε ΑΛΕΚΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ..ΕΓΩ ΣΕ ΑΤΥΠΟ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΕ 80 ΑΤΟΜΑ Ο ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ 5 Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ,ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΓΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ..ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ..

Ανώνυμος είπε...

Τ αρπάξατε και σεις στο παρα πέντε?
Όχι που θα μένατε έξω απο το πάρτυ!
Ουυυυυυυυστ!

Ανώνυμος είπε...

Preza οι εγκυρες δημοσκοπησεις λενε τα νετελως αντιθετα
Ποσα λεφτα πηρες για να πιπιλας το παραμυθι του δικοματισμου
Ελα πες η δουλεια δεν ειναι ντροπη

Ανώνυμος είπε...

αφιερωμενο στους χιτλερακους που μας πρηξανε τα αρχιδια εδω και μια βδομαδα...

1% το πολυ-πολυ 2% και το "γιατι" το ξερετε:

ο Νεοδημοκρατης θα ψηφισει τον Σταϊκουρα για να τον διορισει στην Αγρογη ΑΕ ή στα ΔΙΑΣ, δεν θα ψηφισει τον Κασιδιαρη για να τον ληστεψει, ουτε τον Ρηγα για να τον σκοτωσει - λογικο δεν ειναι?

5% θα παιρνατε ε??
αλ μπαμπαϊμ τωρα, μαλακες!!


YΓ. τι σημαινει "αλ μπαμπαϊμ" ρωτηστε κανεναν μικρασιατη ή ποντιο πρωην λαθρό να σας πει...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ από αυτή τη στιγμή δηλώνω ότι δεν θα ξαναπαρακολουθήσω το μπλογκ, ούτε κανένα άλλο νέο, μέχρι τις εκλογές.
Αυτό γιατί και αλήθεια να είναι αυτό που λέτε, μου στερείτε την ελπίδα, ενώ αν είναι ψέμματα, τότε είστε βαλτοί.
Καλή αντάμωση λοιπόν, τουλάχιστον μέχρι τις 6 του μηνός το βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

Βγές να κολλήσεις καμμιά αφίσα ρε πρέζα να το σιγουρεψεις! Μη μας προκυψει και καμμιά πρόταση για αριστερή συγκυβέρνηση και δεν έχουμε τι να πούμε.Ετσι κομματόσκυλα,εκδηλωθείτε.Το φτύσιμο δικό σας δικαιωματικά.το κόλλησες το ενσημο.Ρουφιάνε.

Ανώνυμος είπε...

παρακολουθώ το prezatv 4 χρόνια.Αλλά αυτό είναι υπέραρκετο για να με κάνει να μη ξαναπατήσω εδώ.Θα σου έλεγα περαστικά preza,αλλά προτιμώ το "κακό ψόφο ρουφιάνε".Τα 'παμε.

Ανώνυμος είπε...

EILHKRINA PREPEI NA MATHOYME PIOI EINAI PISO APO AYTHN THN SELIDA!
OYTE SXOLIO DEN EXEI BALEI KATO APO TO TITLO ARXILAMOGIO!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μόλις άρχισα να μη θέλω να σας παρακολουθώ πλέον,ίσως έχετε σοβαρούς λόγους να δημοσιεύετε αυτές τις παραπλανητικές δημοσκοπήσεις,εγώ όσους ρώτησα συγγενείς, γνωστούς, φίλους γείτονες,άγνωστους,που συζήτησα κανείς μα κανείς δε σκέφτετε να ψηφίσει τα δύο αυτά κόμματα που κατέστρεψαν τη χώρα με τη πολιτική τους ανικανότητα.

Ανώνυμος είπε...

Πληρωμενη πορνη της πληροφορησης εχεις βρωμισει πολυ.....
Σε πηραν ολοι χαμπαρι....

Ανώνυμος είπε...

και τι να κανει δηλαδη το πρεζα tv να σας λεει παραμηθια οτι θελετε να ακουτε εσεις ελεος δηλαδη... αυτη ειναι η αληθεια αν δεν σας αρεσει ειναι προβλημα σας...