Σάββατο, Ιουνίου 30, 2012

150 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ

Συνολικά 14,2 εκατ. ευρώ δημοσίου χρήματος μοιράστηκαν τα πολιτικά κόμματα ως έκτακτη κρατική χρηματοδότηση για τη διενέργεια των εκλογικών αναμετρήσεων της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου.
Ε τσι, το συνολικό ποσό που θα μετακινηθεί από τα κρατικά στα κομματικά ταμεία το 2012 θα ανέλθει σε περίπου 45 εκατ. ευρώ, ενώ το αντίστοιχο για την περίοδο 2010-2012, τα χρόνια δηλαδή της αδυσώπητης οικονομικής κρίσης, διαμορφώνεται στα 150 εκατ. ευρώ! Τα παραπάνω στοιχεία αποδεικνύουν περίτρανα την αναντιστοιχία μεταξύ του τρόπου που βιώνει την κρίση η κοινωνία και η πολιτική.
ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΟΚΑ-ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
20-6-2012

1 σχόλιο:

Ίχνος Χρήματος είπε...

Τι αναντιστοιχία, νομίζω πως υπάρχει πλήρης αντιστοιχία: τα κόμματα παίρνουν λεφτά απ'τον λαό γιά να διεξάγουν προπαγάνδα των πολιτικών που θα πείσουν τον λαό να τους εκλέξει ξανά και ξαναμανά (...μα και μεταξαναμανά!@*#!) και έτσι να μπορέσουν κάνουν τον λαό να τους τα ξανασκάσει γιά να ξαναδιεξάγουν την πλύση εγκεφάλου που θα κάνει τον λαό να τους μεταξαναμαναπαλιψηφίσει, και φτου κι απ'την αρχή (το 2014 κλείνουμε 40 χρόνια μεταπολιτευτικού ponzy, btw).

----

«Και τώρα, καλά μου παιδιά, κάνουμε όλοι μαζί ένα "μπεεεε", δυνατά και καθαρά, να φοβηθεί ο κακός ο Λύκος!»