Δευτέρα, Ιουνίου 04, 2012

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Η Ο ΛΑΟΣ Η ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ



Το δίλημμα των επερχόμενων εθνικών εκλογών έθεσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είπε πως «στις 17 Ιουνίου θα έχουμε μία κυβέρνηση των δανειστών, ή μία κυβέρνηση του ελληνικού λαού».
Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Λιβαδειά και είπε πως πλησιάζει η ώρα του λαού, πλησιάζει η ώρα της ανατροπής, εκφράζοντας τη πεποίθηση ότι η Ελλάδα δεν γυρίζει στο Μνημόνιο, ενώ χαρακτήρισε τις εκλογές της 17ης Ιουνίου ως το τελευταίο κρίσιμο δημοψήφισμα για το μέλλον αυτού του λαού και αυτού του τόπου.



«Στις 17 Ιουνίου ή θα έχουμε κυβέρνηση των δανειστών - δηλαδή, μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ - ή θα έχουμε κυβέρνηση του κυρίαρχου ελληνικού λαού» είπε ο επικεφαλής το ΣΥΡΙΖΑ.


Στην συνέχει εξαπέλυσε επίθεση κατά ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ λέγοντας πως «αποσύρονται στο περιθώριο και την περιφρόνηση της Ιστορίας, αφού πρώτα λεηλάτησαν τη χώρα και μετά προσπάθησαν να την παραδώσουν όμηρο στους δανειστές της. Φεύγουν, πρόσθεσε και παίρνουν μαζί τους τη διαπλοκή, τους καναλάρχες, τους τραπεζίτες και την κυρία Μέρκελ, φεύγουν και παίρνουν μαζί τους την κινδυνολογία, το φόβο, την ανασφάλεια και την απόγνωση του μέσου Έλληνα».


Κατηγόρησε επίσης τα δύο κόμματα ότι φεύγουν και προσπαθούν να κρυφτούν από τους ασφαλισμένους του Δημοσίου που τους κατάντησαν ανασφάλιστους και αναγκάζονται να πληρώνουν τα φάρμακα από την τσέπη τους. Και αντί να απολογηθούν για τα εγκλήματά τους στον ελληνικό λαό, τόνισε, έχουν το θράσος να φορτώνουν τις ευθύνες τους στους επόμενους.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον πρώην υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο να απολογηθεί στον ελληνικό λαό για το μνημονιακό έκτρωμα του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας - τον ΕΟΠΥΥ.


Ο λαός, είπε ο Αλέξης Τσίπρας ενώνεται τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ, για να σταματήσει τον κατήφορο του τόπου για να σταματήσει τον κατήφορο των μισθών και των συντάξεων του εισοδήματος και της αποταμίευσης του ελληνικού λαού.


Απαντώντας στις δηλώσεις του Γάλλου υπουργού Οικονομικών κ. Μοσκοβισί, ότι υπάρχει θέμα εξόδου της Ελλάδας από το Ευρώ αν δεν τηρήσει το Μνημόνιο, ο κ. Τσίπρας τον επέκρινε λέγοντας ότι πριν από λίγες ημέρες έλεγε ακριβώς τα αντίθετα και υπογράμμισε ότι όλες οι δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων τις τελευταίες ημέρες δεν είναι τίποτα παραπάνω από πολιτικά ρουσφέτια που κάνουν στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.


Υπό το πρίσμα αυτό, ο κ. Τσίπρας είπε ότι ή θα συνεχίσουμε να έχουμε, όπως είχαμε μέχρι τις εκλογές της 6ης Μαΐου, συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που θα μεταφέρει στο εσωτερικό τους εκβιασμούς υπέρ των συμφερόντων των δανειστών ή θα έχουμε τη μεγάλη, ιστορική αλλαγή για την Ελλάδα, αλλά και ελπίδα για την Ευρώπη: Δηλαδή, κυβέρνηση της Αριστεράς, με πρωταγωνιστή τον ακόμα πιο ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που θα εκπροσωπεί στο εξωτερικό την αξιοπρέπεια και την αποφασιστικότητα του ελληνικού λαού.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέπτυξε το πρόγραμμα του κόμματος δηλώνοντας ότι έρχεται , όχι για να οδηγήσει την Ελλάδα πίσω στο παρελθόν που προετοίμασε την καταστροφή., αλλά για να ανοίξουμε, όλες και όλοι μαζί, το δρόμο προς το μέλλον.


Ο κ. Τσίπας επανέλαβε ότι στις 18 Ιουνίου ο ΣΥΡΙΖΑ:


Θα συγκροτήσει μικρό και ευέλικτο υπουργικό συμβούλιο,
Θα βάλει τέλος στις στρατιές των συμβούλων που υποκαθιστούν τη δημόσια διοίκηση. Που επικαλύπτουν και απονευρώνουν τα πιο άξια στελέχη της. Που λειτουργούν ως κομματικό κράτος εν κράτει, και, συνήθως, προσφέρουν λίγα σε σχέση με τις υψηλές αμοιβές τους,
Θα δείξει ειλικρινή εμπιστοσύνη στη δημόσια διοίκηση και θα αξιοποιήσουνε τα στελέχη της στο σχεδιασμό και την εκτέλεση των αποφάσεων,
Θα βάλει τέλος στο πολιτικά απαράδεκτο και κοινωνικά προκλητικό φαινόμενο των χρυσοκάνθαρων κομματικών διοικητών και εντεταλμένων στις ΔΕΚΟ και τις τράπεζες υπό τον έλεγχο του Δημοσίου.
Τέλος στα golden boys με το δημόσιο δανεικό χρήμα.
Καταλήγοντας ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τους ψηφοφόρους και των άλλων κομμάτων να εμπιστευθούν τον ΣΥΡΙΖΑ και το πρόγραμμά του , αλλά και τα άξια στελέχη του που θα το εφαρμόσουν, για το καλό όλων των Ελλήνων.
iefimerida.gr
ΠΡΕΖΑ TV
4-6-2012

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ,ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ 3 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ 20 ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΡΙΟ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ.ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ.ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΙΕΣΤΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ.ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟ ΚΟΜΑΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που λες είναι εντελώς υποθετικά φίλε. Τον ΣΥΡΙΖΑ τον ψηφίζουν όχι μόνο ΠΑΣΟΚοι αλλά πολίτες οι οποίοι ψήφιζαν και άλλα κόμματα που όμως έχουν ένα κοινό. Την πεποίθηση πως η συνέχιση αυτής της πολιτικής θα φέρει τον θάνατο σε πολλούς συνανθρώπους μας και την εξαθλίωση στους υπόλοιπους. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι, δυστυχώς ή ευτυχώς, η μόνη ελπίδα να αλλάξει κάτι. Προσωπικά προτιμώ μια κόντρα ανοιχτή με αυτήν την Ευρώπη της Μέρκελ και των συμμάχων της. Είναι ανθρωποκτόνα πολιτική αυτή που εφαρμόζεται. Αν, όπως λες, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορέσει να κυβερνήσει κακό του κεφαλιού του. Θα εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη. Η τρόικα (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ) πιέστηκε μόνο και μόνο από το αποτέλεσμα των εκλογών. Φαντάσου να έχει απέναντί της μια κανονική κυβέρνηση με τον λαό της χώρας να την υποστηρίζει. Τα βήματα πίσω που έχουν γίνει από τη τρόικα είναι ένα δεδομένο που δεν πρέπει να μας διαφεύγει. Γιατί άλλαξε η στάση τους; Γιατί ξέρουν πως δεν μπορούν να επιμείνουν σε αυτή την εξοντωτική πολιτική έχοντας μια κυβέρνηση απέναντί τους. Τώρα αν θελήσουν με τον τρόπο τους να διώξουν την χώρα από το ευρώ, δικιά τους απόφαση και θα υποστούν και τις συνέπειες που θα είναι ασήκωτες. Πάντως όσον αφορά εμάς, οι συνέπειες θα είναι βραχυπρόθεσμα αρνητικές αλλά πιστεύω ακράδαντα πως έχουμε πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα που θα μας βοηθήσουν να ανακάμψουμε σχετικά γρήγορα. Κλείνοντας αυτό το σύντομο σχόλιο θέλω να πω πως και τίποτα να μην μπορέσει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα θα βάλει ένα φρένο στην κατηφόρα και αυτό είναι καλό. Θα μπει ο πάτος στο βαρέλι που μας έλεγε και το άλλο το βαρέλι...

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Θέλουμε δεν θέλουμε θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, απλώς γιατί δεν υπάρχει καμιά άλλη λύση για να μην ψοφήσουμε της πείνας.
Αν κερδίσει ο Σαμαράς θα μας ξεσκίσουν.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ 2012...ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΟΣΔΉΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΈΡΟΥΝ ΛΈΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΊ ΠΡΑΞΙΚΌΠΗΜΑ!!!ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΙΣΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΌ ΠΌΛΕΜΟ ΚΑΙ Η ΑΡΧΉ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΊΟΥ ΠΟΛΈΜΟΥ!!!ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΌΤΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΊΜΕ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΣΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΞΟΥΝ ΗΠΟ ΔΙΩΓΜΌ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΓΙΑΤΊ Ο ΒΛΑΞ ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ ΝΟΜΙΖΕΙ 0ΤΙ ΦΤΑΊΕΙ Ο ΚΑΚΟΜΙΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΒΕ ΚΑΙ ΕΊΧΕ ΠΆΝΤΑ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΚΑΤΟ ΜΕ ΈΝΑ ΜΙΣΘΌ 600ΕΎΡΟ!!!ΕΡΧΟΝΤΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ΑΔΈΡΦΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΕΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΌΤΕ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΑΝΆ ΠΈΡΑΣΕ Η ΕΛΛΆΔΑ!!!ΕΡΧΟΝΤΕ ΑΙΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!ΌΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΌΝΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΊΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΑΠΟΚΆΛΥΨΉ ΤΟΥ ΙΩΆΝΝΟΥ...ΠΌΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΟΤΑ ΒΛΕΠΕ ΣΥΡΊΑ,ΑΙΓΥΠΤΟ ΛΥΒΗ,ΚΤΛΠ ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΑ ΧΤΎΠΗΣΑΝ..ΈΜΕΙΝΕ Η ΣΥΡΊΑ ΚΑΙ Η ΔΙΆΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ..ΌΛΑ ΘΑ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΌΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟ ΘΗΡΊΟ(ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΈΣΑ ΣΕ ΆΝΘΡΩΠΟ) ΑΛΛΆ ΘΑ ΧΑΛΆΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΈΔΙΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΌΛΕΜΟ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΠΌΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ...Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ Η ΜΗΤΈΡΑ ΤΟΝ ΜΑΧΏΝ-200.000.000 ΜΌΝΟ ΟΙ ΚΙΝΈΖΟΙ ΘΑ ΠΕΡΆΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΦΡΑΤΗ ΠΟΤΑΜΌ ΑΦΟΎ ΤΟΝ ΠΙΟΥΝΕ...

Holyoutlaw είπε...

Gia ton 3:32
Den jero an milas sovara h asteieyesai h ... pantos tha sou po kati!
Kapoios eipe.otan eimouna mikros parakalousa (proseyxh) ton Kyrio na mou steilei ena podhlato! me ton kairo katalaba oti o Kyrios den energei etsi phga kai eklepsa ena kai meta tou zhthsa ne me sygxoresei! Ayta ta liga...

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου και μονο που ειπες συγνωμη φτανει

Ανώνυμος είπε...

αφηστε τα χαζα ρε. τωρα ειναι η ωρα. ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ,ΝΔ ΡΕ...ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ-ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ...ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΞΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΠΤΩΧΟΥΣ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ (ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ,ΓΙΑΥΤΟ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ,ΜΕ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΕΥΡΩ,ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΤΛ.)ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΤΑ 62 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΥΚΑΙΡΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ..

Ανώνυμος είπε...

πασοκ ,νδ εχουν τρελαθει γιατι θα χασουν λεφτα απο τις μπιζνες που εχουν υπογραψει .Μη ξεχνατε ποσοι επιχειρηματιες δικοι τους[κολληταρια] πηγαν στη Γερμανια για να παρουν τη μεριδα του λεοντος απο το εργο με τα φωτοβολταικα και ποσα ακομα εχουν στησει και ολα εις βαρος της Ελλαδας αλλα προς ωφελος τους..Η Ελλαδα ειναι πλουσια χωρα ,ποιος ομως κερδιζει απο αυτο? Και η Αλβανια εχει πετρελαιο ειδες ομως πως ζουν,και η Νιγηρια εχει διαμαντια ειδες ομως σε τι συνθηκες ζουν οι λαοι τους.ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ