Δευτέρα, Ιουνίου 18, 2012

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΚΡΑΣ ΠΝΟΗΣ, Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ – 2ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΕΧΕΤΕ…ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ


Μετά την άρνηση του Αλέξη Τσίπρα να συμμετέχει σε κυβέρνηση συνεργασίας με τη ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς συνεχίζει τις διερευνητικές επαφές του τις 18:00 με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και στις 19:00 με τον Πάνο Καμμένο. Στόχος του προέδρου της ΝΔ είναι να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, μακράς πνοής, με τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων κομμάτων, όπως δήλωσε μετά την συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι της Δευτέρας.



Ο Αντώνης Σαμαράς, μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δήλωσε πως συνεχίζει την προσπάθεια γιατί η χώρα έχει ανάγκη από κυβέρνηση.


Σε μια έμμεση απάντηση, δε, προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ -που σημείωσε στη δική του δήλωση ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έχει μιλήσει για επαναδιαπραγμάτευση, παρά μόνο για τήρηση δεσμεύσεων- ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε ρητώς σε «τροποποίηση του προγράμματος, που γίνεται μόνο με επαναδιαπραγμάτευση».


Επανέλαβε, δε, ότι «τηρούμε τη συμφωνία. Η Ελλάδα έχει συνέπεια, συνέχεια και αξιοπρέπεια. Χρειάζονται πολιτικές που να δώσουν ανάσα σε χιλιάδες πολίτες». 


Να σταματήσουν τα επικοινωνιακά παιχνίδια και να σχηματιστεί το συντομότερο δυνατόν κυβέρνηση δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά.






Newsroom ΔΟΛ


ΠΡΕΖΑ TV
19-6-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η ΦΤΩΧΕΙΑ
ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΡΓΙΑ
ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
(Και το ΠΑΣΟΚ βεβαίως-βεβαίως! Είδες πως τα βρίσκουν οι κλέφτες;)

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσίπρας ξεκαθάρισε την στάση του, όσο δεν πάει.Σε όλη του την καριέρα την στήριξε στο αντιδρώ σε όλα και δεν ξέρω να χτίζω τίποτα δημιουργικό, θα συνεχίσει την αντίδραση σε όλα. Έμενα ο πατέρας μου με έμαθε ότι η ζωή είναι δημιουργία με κόπο και αγώνα. Τον κ. Τσιμπρα ως καλομαθημένο καλόπαιδο ο δικός του τον έμαθε μόνο να ζητάει και εάν δεν του κανουν τα χατίρια να τα σπάει. Να τον χαίρεται.

Με λιγα λόγια

1. εμείς κυβέρνηση, όχι.
2. Η ΝΔ βγήκε απλά πρώτο κόμμα.
3. Το 73% των Ελλήνων που δεν τον ψήφισε, τρομοκρατήθηκε από το σύστημα, συμπεριλαμβανομένων και των Ευρωπαίων εταίρων μας!
4. Η νέα κυβέρνηση δεν έχει την λαϊκή νομιμοποίηση, άρα πρέπει να πέσει!
5. Απαγορεύεται να ιδιωτικοποιήσει, τίποτα, καθώς και να παραχωρήσει άδειες εκμετάλλευσης ελληνικού πλούτου! χρειάζεται και την δική μας συμφωνία! ( ξοφλά το γραμμάτιο στους συνδικαλιστές)
6. Αν η οποιοδήποτε κυβέρνηση πάει να κάνει κάτι, οτιδήποτε που δεν εγκρίνουμε, θα γίνει ο χαμός.
7. Ο λαός μου ζήτησε να αγωνιστούμε για τα δικαιώματα του. Κάθε τρεις και πέντε θα κάνω απεργίες!
8. Οι λαθρομετανάστες είναι δικοί μου οπαδοί