Σάββατο, Ιουνίου 09, 2012

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΓΙΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ!!!


Οχτώ μέλη της Χρυσής Αυγής μεταξύ των οποίων και ένας υποψήφιος βουλευτής Πέλλας συνελήφθησαν καθώς κατηγορούνται ότι έκαναν
γυαλιά - καρφιά ένα καφενείο στη Βέροια. Οπως ανακοίνωσε η αστυνομία το μεσημέρι στη Βέροια, ομάδα αναρχικών συνεπλάκη με μέλη της Χρυσής Αυγής που μοίραζαν προεκλογικά φυλλάδια.



Το απόγευμα ομάδα Χρυσαυγιτών πήγαν  σε καφενείο της πόλης και επιτέθηκαν σε 5-6 θαμώνες, ενώ έσπασαν εξοπλισμό του καταστήματος.
Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας 53χρονος θαμώνας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
«Από τις αστυνομικές έρευνες προσήχθησαν οκτώ άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση, μεταξύ των οποίων και ένας υποψήφιος βουλευτής του γειτονικού νομού Πέλλας, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν» ανακοίνωσε η αστυνομία. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, διακεκριμένες φθορές ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση και απειλή. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας.




Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=59138%3A2012-06-09-19-25-59&catid=1%3Alatest-news&Itemid=50#.T9OiwY_cTH8.facebook#ixzz1xKLaVLFE 
Seleo.gr News 
ΠΡΕΖΑ TV
9-6-2012

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mexri tis ekloges opws paei to pragma, oloi oi ypopsifioi twn skatwnxryswn 8a einai h gkomenes sth mpouzou h katazhtoumenoi...

euge paidia, panta tetoia! me xeiroterh pshfo pe8aineis...

GIDIA

Ανώνυμος είπε...

Όπου να΄ναι θα συλληφθούν και οι άλλοι φασίστες.Ο Τατσόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ και ο Πουλικογίανης του ΚΚΕ.Μόνο κάτι μήνες ή χρόνια θα αργήσει η δικαιοσύνη θα κάνει να πιάσει όλους τους φασίστες.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 11.20 άντε σε κανένα "αντινιούς" και "πρώτο θέμα" ν΄αφήσεις τη μαλακία σου.
Οχι εδώ, αγράμματο φασιστοειδές...

Ανώνυμος είπε...

μόνο μέλη της Χρυσής Αυγής να συλαμβάνονται,οι αναρχικοί που καίνε και πλιατσικολογούν περίπτερα ελεύθεροι

Ανώνυμος είπε...

να συλληφθεί άμεσα ο τραμπούκος Τσατσόπουλος

Ανώνυμος είπε...

3:48
Όταν είσαι αμόρφωτος όποιον διαφωνεί μαζί σου φασίστα θα τον βγάλεις.Βρες μου λοιπόν τις διαφορές ανάμεσα στον φασίστα Κασιδιάρη ,τον φασίστα του ΣΥΡΙΖΑ Τατσόπουλο (http://www.youtube.com/watch?v=R0xjxws-Ers) και το φασίστα του ΚΚΕ Πουλικογιάννη (http://2.bp.blogspot.com/-pWdtIIKRxNc/T5RNZMPSfHI/AAAAAAAANrY/2wPI2aueZEI/s640/1vmcesmuhrrpq.jpg).Η βια και ο φασισμός δεν έχουν ταμπέλες και ακροδεξιά και ακροαριστερή ίδια είναι.

Ανώνυμος είπε...

ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ για να βγούμε από το μηνμόνιο με υπ.οικονομικών Λούκα Κατσέλη και εναλλακτικώς αντάρτικό πόλεως να μπουν στη θέση τους οι μπουρζουάδες οι περιπτεριούχοι

Ανώνυμος είπε...

Ο φασισμός δεν έρχεται από το μέλλον
καινούριο τάχα κάτι να μας φέρει.
Τι κρύβει μέσ’ στα δόντια του το ξέρω,
καθώς μου δίνει γελαστός το χέρι.

Οι ρίζες του το σύστημα αγκαλιάζουν
και χάνονται βαθιά στα περασμένα.
Οι μάσκες του με τον καιρό αλλάζουν,
μα όχι και το μίσος του για μένα.

Το φασισμό βαθιά καταλαβέ τον.
Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον.

Ο φασισμός δεν έρχεται από μέρος
που λούζεται στον ήλιο και στ’ αγέρι,
το κουρασμένο βήμα του το ξέρω
και την περίσσεια νιότη μας την ξέρει.

Μα πάλι θέ ν' απλώσει σα χολέρα
πατώντας πάνω στην ανεμελιά σου,
και δίπλα σου θα φτάσει κάποια μέρα
αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου.