Παρασκευή, Ιουνίου 15, 2012

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ - ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


αναδημοσιευση απο το http://www.iefimerida.gr/
Νίκη της Νέας Δημοκρατίας με διαφορά που ξεπερνά τις δυο μονάδες και ενδεχομένως μπορεί ακόμα και να υπερδιπλασιαστεί, προκύπτει από τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που έγιναν τα τελευταία εικοσιτετράωρα για λογαριασμό των κομματικών επιτελείων.
Στελέχη της Συγγρού έχουν στη διάθεση τους στοιχεία ερευνών που δείχνουν ότι το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά θα καταφέρει να κόψει πρώτο το νήμα την Κυριακή και μάλιστα με διακριτή διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μία και μόνο έρευνα η οποία δεν δείχνει προβάδισμα για την ΝΔ αλλά απόλυτη ισοπαλία με τον ΣΥΡΙΖΑ και αφορά όχι την πρόθεση ψήφου αλλά την εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος.

Εφόσον οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν η ΝΔ θα καταφέρει να εκλέξει περισσότερους από 120 βουλευτές γεγονός που θα διευκολύνει τον σχηματισμό κυβέρνησης με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και ενδεχομένως και της ΔΗΜΑΡ.
Πάντως στη Συγγρού αν και χαμογελούν με τις δημοσκοπήσεις προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους καθώς θεωρούν ότι μέχρι την τελευταία στιγμή όλα παίζονται και δεν επιθυμούν να βρεθούν αντιμέτωποι με ανατροπές της τελευταίες στιγμής.
Από την πλευρά της Κουμουνδούρου, εξακολουθεί να υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία καθώς, όπως λένε, και στην προηγούμενη αναμέτρηση οι δημοσκοπήσεις έδειχναν τον ΣΥΡΙΖΑ τρίτο κόμμα και τελικά ήταν δεύτερο και μάλιστα με μικρή διαφορά από τη ΝΔ.
http://www.iefimerida.gr/news/55466/%CF%87%CE%B1%CE%BC%CF%8C%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%86%CE%AD%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82
ΠΡΕΖΑ TV
15-6-2012

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tzapa oi pipes pou pires ston tsipra, pali pasokonoudoula tha bgei

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ 100 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΓΗΤΟ,ΡΕΥΜΑ,ΝΕΡΟ,ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΛΑΟΣ,ΟΥΤΕ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ,ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Οι δημοσκοπησεις της νδ ειναι "γιαννης κερναει, γιαννης πινει". Αν θελουνε να ξερουνε τα πραγματικα νουμερα θα πρεπει να σταματησουνε να πιστευουν στις δημοσκοπησεις που τις κανουνε οι κρατικοδιαιτοι εργολαβοεκδοτες τους, οι μπομπολες και οι ψυχαρηδες. Αυτοι που επεσαν μεσα στις προηγουμενες εκλογες βγαζουνε συριζα πρωτο και με διαφορα. Χαιρομαι για τη νεα ψυχρολουσια που θα παρει ο δοσιλογος-εντολοδοχος σαμαρας. Κατι ακουγεται και απο τη κουμουνδουρου οχι για χαμογελα, αλλα για τρανταχτα γελια.

Ανώνυμος είπε...

Μην πιστευετε τις δημοσκοπήσεις...Απο ανώτατο στέλεχος του ΕΟΠΠΥ : "Τα μ....πανα ξέρουν οτι δεν βγαίνουν και καταστρέφουν το κράτος, τα έχουν ρημάξει όλα".Αυτό που συμβαίνει στον ΕΟΠΠΥ τις τελευταίες μέρες ειναι απερίγραπτο.Καταστρέφουν τα ΠΑΣΟΚΙΑ και οι ΝΔιτες τα παντα...Παραδίδουν καμμένη γη στη κυριολεξια (οχι οτι ήταν και παράδεισος).Αν όντως βγει το ΣΥΡΙΖΑ , πιστεψτε με δεν θα εχει και πολλα περιθώρια να κάνει κάτι καλο.Η βομβα ειναι ετοιμη να σκασει. Οτι και να γίνει πάντως θα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.Είτε γιατί θα είναι κυβέρνηση είτε γιατί θα αρνηθεί να συμμετάσχει σε κυβερνηση συνεργασίας με ΝΔ ΜΠΑΤΣΟΚ.Η ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πιστεύουν οτι θα την βγάλουν έτσι καθαρή και θα απαλλαγούν απο τις ευθύνες τους.