Πέμπτη, Ιουνίου 07, 2012

ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ


Συμπλοκές μεταξύ ακροδεξιών και φοιτητών σημειώθηκαν το απόγευμα στο χώρο του Παντειου Πανεπιστημίου.
Οι ακροδεξιοί επιτέθηκαν σε έναν φοιτητή, ακολούθησε σύρραξη, και τα επεισόδια επεκτάθηκαν και εκτός του χώρου του πανεπιστήμιου.
Την ώρα των επεισοδίων γινόταν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο εκδήλωση «για τον Αγώνα και την Επανάσταση».
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν διασταυρόνονται από ανεξάρτητες πηγές, γύρω στις στις 19:00, και ενώ είχε αρχίσει η εκδήλωση, υπήρξε η πληροφορία ότι εμφανίστηκε έξω από το κτίριο ομάδα ακροδεξιών. Ομάδα αριστερών φοιτητών κατέβηκε στην είσοδο και άρχισαν οι συμπλοκές. 



Σύμφωνα πάντως με αυτόπτες μάρτυρες, ακροδεξιοί διαπληκτίστηκαν αρχικά με μετανάστες στην υπόγεια διάβαση, δίπλα από το Πάντειο. Φοιτητές και πολίτες κινήθηκαν εναντίον τους με άγριες διαθέσεις, με αποτέλεσμα να τους απωθήσουν στους γύρω δρόμους. 


Μετά από λίγο στις αψιμαχίες και το κυνηγητό που ακολούθησε στους γύρω από το Πάντειο δρόμους.


Στη συνέχεια υπήρξε επεισόδιο εκτός Σχολής σε καφενείο όπου γινόταν μνημόσυνο που διοργάνωναν κάποιοι αλλοδαποί, αρμενικής καταγωγής, σύμφωνα με μαρτυρίες.


Τραυματίες είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, τρία άτομα που ήταν στο καφενείο, δυο από τα οποία διακομίστηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο και ένα στο θεραπευτήριο Μετροπόλιταν στο Φάληρο.


Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
7-6-2012

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έξω οι αναρχικοί βάνδαλοι καταστροφείς από τα Ελληνικά πανεπιστήμια. Τα πανεπιστήμια να γίνουν ξανά χώροι μόρφωσης και όχι προπαγάνδας λαθρεμπορίου και

Ανώνυμος είπε...

καραγκιοζάκο φασίστα που θες και "καθαρά" πανεπιστήμια δεν σε χάλασε που 4 συνφασίστες σου, πήγαν στην εντατική βόλτα. άντε σιγά σιγά βγες να πάρεις σειρά για την εντατική

Ανώνυμος είπε...

tona xeri nivi talo kai ta dyo ksylo stous fasistes

Ανώνυμος είπε...

pote den katalava tin politikopoisi toupanepistimiou MA POTE

KANE OTI THES EKTOS PANEPISTIMIOU
PALI KALA POU PIGA SE IDIOTIKO KAI
DIAVAZA GIATI ME ESAS AKOMA THA EPRNA PTIXIO

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟΥ.ΝΕΟΣΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΕΝΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ.