Δευτέρα, Ιουνίου 18, 2012

ΧΩΡΙΣ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΦΗΣΕ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ...


«Στέγνωσε» από καύσιμα ο Ελληνικός Στρατός, ενώ και οι δεξαμενές της Πολεμικής Αεροπορίας κινδυνεύουν να στερέψουν μέσα στους επόμενους δύο μήνες, καθώς το Ελεγκτικό Συνέδριο καθυστερεί επικίνδυνα να εγκρίνει οκτώ εκατομμύρια ευρώ για προμήθεια καυσίμων που συναποφάσισαν τα υπουργεία Αμυνας και Οικονομικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου καθυστερεί να υπογράψει την έγκριση διάθεσης των οκτώ εκατομμυρίων ευρω για προμήθεια καυσίμων από τα Διυλιστήρια Ασπροπύργου διότι δεν ακολουθείται η διαδικασία του ανοιχτού διαγωνισμού.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες κατά την τηλεφωνική επαφή που είχε την περασμένη Παρασκευή ο υπηρεσιακός υπουργός Αμυνας στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος με τον κ. Καραβοκύρη, πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, υπογραμμίστηκε η άποψη των νομικών του Πενταγώνου ότι η ισχύουσα νομοθεσία επιτρέπει στις Ενοπλες Δυνάμεις να αγοράζουν καύσιμα απευθείας από τα διυλιστήρια της χώρας.
Δ. ΒΕΡΥΚΙΟΣ
ΕΘΝΟΣ
ΠΡΕΖΑ TV
28-6-2012

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι τα θελουν τα καυσιμα;

μέσα στους επόμενους δύο μήνες, αρχιζουν οι καλοκαιρινές διακοπές.

Ας πηγαινουν τις οικογενειες των με δικα τους αυτοκινητα στα ΚΑΟΑΑ, αφου εκει ολα τζαμπα ειναι!

ΑΣ ΞΟΔΕΨΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ

ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

χαχα κααυ λέγοντα ρε συ!

Ανώνυμος είπε...

οελληνικος στρατος ειναι η περισσοτερο διεφθαρμενη δημοσια υπηρεσια,ειναι γνωστο τοις πασει οτι οι καραβαναδες ειναι οι μεγαλυτεροι αρπαχτρες[απο κοτοπουλα μεχρι βληματα αερος-αερος],λοιπον γενικο ξηλωμα ΤΩΡΑ παντου,μονο που δυστυχως κουμαντο θα κανουν τα παλαιοκομματικα καθικια που ''κυβερνουσαν'' 40 χρονια,γαμημενοι οι ταφοι των ανθρωπων που επεσαν στον βωμο του καθηκοντος θα σας κυνηγανε μια ζωη.

Ανώνυμος είπε...

Χεστήκαμε Πρέζα για τον Ε.Σ. Οι μισθοί του Δημοσίου και οι συντάξεις του παππού να πληρωθούν και τα άλλα να πα να γαμηθούν. Αλήθεια, πότε θα πάρουμε την επόμενη ΔΟΣΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΩ........