Κυριακή, Ιουνίου 10, 2012

ΤΟ ΧΩΝΙ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΟΤΑΝ Ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΙΛΤΟ


ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΧΩΝΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ
Ο Παπαϊωάννου µας απάντησε.
Το ΧΩΝΙ ανταπαντά µε νέο ντοκουµέντο
Την περασµένη Κυριακή Το ΧΩΝΙ δηµοσίευσε στο πρωτοσέλιδό του τη χειρόγραφη σηµείωση του Ακη Τσοχατζόπουλου σύµφωνα µε την οποία ο   ιώργος Παπανδρέου προσπάθησε να παρέµβει στο έργο της δικαιοσύνης –µέσω του Μιλτιάδη Παπαϊωάννου-αναφορικά µε την υπόθεση των CDS του αδελφού του Αντρίκου. Αυτό έγραφε ο Ακης στη συγκεκριµένη σελίδα που αποτελεί σήµερα µέρος της δικογραφίας
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου απάντη-σε στην αποκάλυψη της εφηµερίδας µας µε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Αυθαίρετες ερµηνείες σε χειρόγραφα του Ακη Τσοχατζόπουλου εµφανίζουν τον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωµάτων κ. Μιλτιάδη Παπαϊωάννου να συνοµιλεί µαζί του για την υπόθεσή του. Η αλήθεια είναι ότι καµία συνάντηση ή συνοµιλία δεν υπήρξε µετα-ξύ τους. Συνήγορος του Ακη Τσοχατζόπου-λου ζήτησε να υπάρξει συνάντηση και φυσικά η απάντηση του Υπουργού Δικαι-οσύνης ήταν αρνητική. Ολα όσα γράφονται ή ερµηνεύονται ανήκουν στη σφαίρα της παραπολιτικής και µερικές φορές της α-θλιότητας».
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ…  ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ
Από την παραπάνω ανακοίνωση του κ. Παπαϊωάννου, δεν καθίσταται καταρ-χάς σαφές αν χαρακτηρίζει «άθλιους» εµάς. Αν δηλαδή χαρακτηρίζει «άθλιο» το δηµοσιογράφο που αναδεικνύει ένα θέµα παρέµβασης στη δικαιοσύνη, όπως ξεκάθαρα αναφέρεται στη σελίδα που αποτελεί µέρος της δικογραφίας. Αυτό έχει ένα πολυδιάστατο ενδιαφέρον από µόνο του.
ΠΡΕΖΑ TV
10-6-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: