Κυριακή, Ιουνίου 24, 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ : Ο ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΩΣ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΔΑ...ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ (ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ)


ΠΡΕΖΑ TV ΑΡΘΡΟ
Παρόλο που τα  τελευταία χρόνια τα φαινόμενα της ρατσιστικής βίας,άρχισαν να αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς και στην Ελλάδα,το θέμα αποτελούσε ταμπού για το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ ,τα οποία έκαναν μόνο μια μικρή αναφορά στα γεγονότα,χωρίς να εμβαθύνουν στα περιστατικά ,ενώ οι διάφορες επιθέσεις απαξιώνονταν  απο τα δυο μεγάλα κόμματα (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) ως μεμονωμένες.
Πλέον,εν ετει 2012,η ακροδεξιά ιδεολογία,πολύ φοβόμαστε πως έχει γίνει η μόδα της εποχής μας,μιας και  το κόμμα της Χρυσής Αυγής που την ασπάζεται,βρήκε και επίσημα κοινοβουλευτική στέγη,ασυλία και χώρο έκφρασης.


Ο πατριωτισμός και ο Εθνικισμός σε συνδυασμό με τον φανατισμό,έχουν γίνει το συνώνυμο του νεοναζισμού,ο οποίος σε εποχή κρίσης ανθεί όχι μόνο στην Ελλάδα,αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη,ως η νέα εναλλακτική πολίτικη πρόταση και στάση ζωής.
Η δικαιολογία πως για όλα φταίνε οι ξένοι και πως η φυλή του καθενός είναι η “ξεχωριστή” ,με την  έλλειψη παιδείας να είναι βασικό χαρακτηριστικό των περισσότερων που ασπάζονται το εν λόγω δόγμα,έχει ως αποτέλεσμα  την ανικανότητα της ενεργοποίησης της κριτικής σκέψης,ώστε οι “φανατικοί” του “δόγματος” να κάνουν μια δεύτερη ανάγνωση στο τι πραγματικά πιστεύουν . 
To site www.iefimerida.gr έκανε μέσα στην εβδομάδα την μετάφραση ενος εξαιρετικού ρεπορτάζ της Le Figaro στο οποίο χαρτογραφούνται σε ολόκληρη την Ευρωπη τα ακροδεξιά κοινοβουλευτικά κόμματα ανα χώρα.


Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό κοινοβούλιο ανεβάζει τον αριθμό των ακροδεξιών βουλευτών σε 439 σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τα ακροδεξιά σκήπτρα κρατάει η γειτονική Ιταλία με 60 βουλευτές, ακολουθούν η Αυστρία με 56 και η Ελβετία με 54.
Οι μετανάστες και η οικονομική κρίση φούντωσαν τα ακροδεξιά κόμματα στην ευρωπαική ήπειρο.


Βουλγαρία: 21 ακροδεξιοί βουλευτές στους 240
Το ακροδεξιό κόμμα Ataka δημιουργήθηκε το 2005 από τη συγχώνευση τριών εθνικιστικών κομμάτων και κέρδισε 9,4% των ψήφων στις βουλευτικές εκλογές του 2009. Αυτό το ακροδεξιό κόμμα μάχεται κατά της «τσιγγανοποίησης» και της «τουρκοποίησης» της Βουλγαρίας.


Ιταλία: 60 ακροδεξιοί βουλευτές στους 630
Με επικεφαλής τον Ουμπέρτο Μπόσι, η Λέγκα του Βορρά είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές του 2008 κέρδισε το καλύτερο σκορ της ιστορίας της και πήρε 8%. Σύμμαχος στον κυβερνητικό συνασπισμό του Μπερλουσκόνι η Λέγκα είχε τρεις υπουργούς στην κυβέρνηση.


Ουγγαρία: 46 ακροδεξιοί βουλευτές στους 386
Το ακροδεξιό κόμμα Jobbik έκανε την εμφάνισή του στο κοινοβούλιο της χώρας στις εκλογές του 2010 με ποσοστό 16%. Αυτό το ακροδεξιό κόμμα που υπερασπίζεται τις αξίες της θρησκείας, της οικογένειας και της τάξης έχει αναφορές στα σύμβολα μιας ναζιστικής οργάνωσης του 1930. Την άνοδό του, ωστόσο, φρέναρε το συντηρητικό κόμμα Fidesz, το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην εξουσία με τον Βίκτορ Ορμπαν ο οποίος ενσωμάτωσε πολλά ακροδεξιά συνθήματα στο δικό του κόμμα.


Αυστρία: 56 ακροδεξιοί βουλευτές στους 183
Το FPO είναι ένα ακροδεξιό κόμμα νοσταλγών του 3ου Ράιχ και θεωρείται φαβορί στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Κέρδισε 17,5% στις εκλογές του 2008 ενώ το κόμμα του BZO που προήλθε από διάσπαση του FPO, με τις ίδιες ευρωσκεπτιστικές και ισλαμοφοβικές θέσεις κέρδισε 10,7%.


Ελβετία: 54 ακροδεξιοί βουλευτές στους 200
Σάρωσε με ποσοστό 26% στις εκλογές του Δεκεμβρίου 2011, η Δημοκρατική Ενωση του Κέντρου, με επικεφαλής τον Τόνι Μπράνερ και είναι η πρώτη κοινοβουλευτική δύναμη της χώρας. Λαικιστικό και ξενοφοβικό κόμμα είχε προκαλέσει θόρυβο ζητώντας να γίνει δημοψήφισμα για το αν πρέπει να υπάρχουν μιναρέδες στα τζαμιά που βρίσκονται στη χώρα. Στο τηλεοπτικό της σποτ η ΔΕΚ έδειχνε άσπρα πρόβατα να κυνηγούν ένα ξένο μαύρο πρόβατο ενώ κοράκια που αναπαριστούσαν Ρουμάνους και Βούλγαρους μετανάστες έτρωγαν την ελβετική σημαία.


Γαλλία: 3 ακροδεξιοί βουλευτές στους 577
Το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο της Μαρί Λεπέν επέστρεψε στη Γαλλική βουλή στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, 26 χρόνια μετά τις εκλογές-σταθμό του 1986 που έφερε στη γαλλική βουλή 35 βουλευτές της. Με ποσοστό 13,6% το Εθνικό Μέτωπο έχει σήμερα 3 βουλευτές.


Βέλγιο: 12 ακροδεξιοί βουλευτές στους 150
Με ποσοστό 12% τον Ιούνιο του 2010, το Vlaams Belang έχασε τις δυνάμεις που είχε κερδίσει στις εκλογές του 2004 (24%). Αυτό το εθνικιστικό φλαμανδικό κόμμα υπερασπίζεται τη διάσπαση του Βελγίου και την εκδίωξη των μεταναστών αλλά τελευταία υπερφαλαγγίζεται από άλλα κόμματα λιγότερο ακραία.


Ολλανδία: 24 ακροδεξιοί βουλευτές στους 150
Το Κόμμα της Ελευθερίας του Geert Wilders, με ευρωσκεπτικιστικό και ισλαμοφοβικό πρόγραμμα, θεωρήθηκε ο μεγάλος νικητής των εκλογών τον Ιούνιο του 2010 με ποσοστό 16% και 24 έδρες. Στήριξε το κυβερνητικό σχήμα του Μαρκ Ρούτε αλλά αυτή η συμμαχία διαλύθηκε όταν το Κόμμα της Ελευθερίας αρνήθηκε να στηρίξει τα μέτρα λιτότητας που αποφάσισε η κυβέρνηση. Νέες πρόωρες βουλευτικές εκλογές θα γίνουν στην Ολλανδία τον Σεπτέμβριο.


Λιθουανία: 15 ακροδεξιοί βουλευτές στους 141
Το εθνικο-λαικιστικό κόμμα Νόμος και Τάξη, με επικεφαλής τον Rolandas Paksas κέρδισε την προεδρία το 2003 και πήρε ποσοστό 12,7% στις βουλευτικές εκλογές του 2008.


Λετονία: 8 ακροδεξιοί βουλευτές στους 100
Το ακροδεξιό κόμμα Ολα Για Τη Λετονία προήλθε από τον συνασπισμό δυο συντηρητικών κομμάτων στις βουλευτικές εκλογές του 2010 και πήρε ποσοστό 7,6%.


Δανία: 22 ακροδεξιοί βουλευτές στους 179
Το ακροδεξιό Κόμμα του Λαού της Δανίας κέρδισε ποσοστό 14% το 2011. Οπως και τα άλλα ακροδεξιά κόμματα των σκανδιναβικών χωρών τάσσεται υπέρ της εκδίωξης των μεταναστών. Χωρίς να συμμετάσχει στην κυβέρνηση στήριξε τη δεξιά κυβέρνηση ζητώντας πολιτικά ανταλλάγματα όπως η σκλήρυνση των μέτρων κατά των μεταναστών.


Νορβηγία 41 ακροδεξιοί βουλευτές στους 169
Με ποσοστό 23% το Κόμμα της Προόδου είναι σήμερα η δεύτερη πολιτική δύναμη της χώρας. Είναι λαικιστικό κόμμα, κατά των μεταναστών και είχε για ένα διάστημα μέλος του τον δολοφόνο Αντερς Μπρέιβικ. Εχασε ωστόσο τις δημοτικές εκλογές πέρυσι τον Ιούλιο, μετά τις μαζικές δολοφονίες του Μπρέιβικ.


Σουηδία: 20 ακροδεξιοί βουλευτές στους 348
Υπό τον τίτλο Δημοκράτες της Σουηδίας η ακροδεξιά της χώρας μπήκε για πρώτη φορά στη Βουλή στις εκλογές του 2010 και πήρε ποσοστό 5,7% με αντιμεταναστευτικό πρόγραμμα.


Φινλανδία: 39 ακροδεξιοί βουλευτές στους 200
Το κόμμα Αληθινοί Φινλανδοί πήρε ποσοστό 19% στις εκλογές του 2011. Είναι κόμμα ευρωσκεπτικιστικό και τάσσεται κατά της οικονομικής ενίσχυσης κρατών της ΕΕ που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΘ'ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


-Την Κυριακή το βράδυ ανήμερα των εκλογών,στο σταθμό του Μετρο στην Αττική πραγματοποιήθηκε δολοφονική επίθεση με μαχαίρι κατά μετανάστη απο “ομάδα αγνώστων”.Σχετικό video ανέβηκε λίγες ώρες μετά στο Youtube...ενω η αστυνομία είπε πως θα κάνει έρευνα και στις κάμερες ασφαλείας τόσο του Μετρο,όσο και τράπεζας που βρίσκεται στο σημείο.
--Επίσης,ανήμερα των εκλογών της 17 Ιουνίου,όπως αναφέρει το Flashnews.gr,επίθεση από τέσσερα άτομα με σιδηρολοστούς και μαχαίρια, δήχθηκαν δύο αστεγοι μετανάστες, Αλγερινής καταγωγής που είχαν βρει προσωρινό καταφύγιο στην παραλία της Νέας Χώρας.
Οι δράστες της επίθεσης αφού χτύπησαν τους δύο μετανάστες τους πήραν ρούχα, κινητά, χρήματα.
-Την Δευτερα 18 Ιουνιου,ξανά στα Χανιά,όπως αναφέρει το Cretalive.gr άγνωστοι επιτέθηκαν σε 25χρονο άστεγο, Αιγυπτιακής καταγωγής, με σιδηρολοστούς, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή του και να του αφαιρεθεί το ένα νεφρό!!!
-Την Τριτη 19 Ιουνίου στη Λ.Φυλης στα Λιόσια,πραγματοποιείται απο τσιγγάνους επίθεση στο αστυνομικό τμήμα. Στο σημείο,μαζί με τους αστυνομικούς,βρίσκονταν και μελή ακροδεξιών οργανώσεων.
-Την Δευτέρα  18 Ιουνίου,γίνεται καταγγελία στο Athens Indymedia στην οποία αναφέρεται πως 2 παιδιά 15-18 ετων,πραγματοποίησαν επίθεση κατά μεταναστών στα λουτρά Αλίμου με καδρόνια.
-Την Πέμπτη 21 Ιουνίου ο δημοσιογράφος Νικος Αγκο μέσα απο τον λογαριασμό του στο twitter αναφέρει πως δυο παιδιά ηλικίας 13-14 ετών επιτέθηκαν σε μετανάστες μικροπωλητές στο Μπατη του Παλαιού Φαλήρου 
-Στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Το Βήμα,ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος φέρνει στην επιφάνεια την Πέμπτη ακόμη ενα περιστατικό φρίκης.
Ενας 45χρονος δημοτικός υπάλληλος που δηλώνει μέλος της «Χρυσής Αυγής» συνελήφθη προ τετραημέρου για τον βιασμό μιας 15χρονης αλβανίδας που ήταν μαθήτρια σε τοπικό σχολείο και η οποία έμεινε έγκυος! 
Ο 45χρονος, που ήταν παντρεμένος με τρία παιδιά, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι «διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την ανήλικη Αλβανίδα -παρά βέβαια τις αντιλήψεις του κατά των μεταναστών- και υπήρξε η πλήρης συγκατάθεσή της σε ό,τι συνέβη μεταξύ τους». 
Ωστόσο, σύμφωνα με αναφορές των συγγενών της ανήλικης αλλοδαπής, ο κατηγορούμενος, μαζί με άλλα άγνωστα πρόσωπα, τους απείλησε με επιθέσεις της «Χρυσής Αυγής» αν επέμειναν στις κατηγορίες τους για την κακοποίηση του κοριτσιού. Ταυτόχρονα τους ζήτησε να αποσιωπήσουν το συμβάν.


Τα παραπάνω είναι μερικά μόνο απο τα καταγεγραμμένα περιστατικά ρατσιστικών επιθέσεων κατά μεταναστών,που πραγματοποιήθηκαν απο οργανωμένα ή μη,μέλη ακροδεξιών οργανώσεων ,που καταγράψαμε μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε.
Φανταστείτε τι έχει να γίνει απο εδώ και πέρα...
ΓΙΑ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...
Επειδή ο φανατισμός,σχεδόν πάντα σε κάνει να μην βλέπεις μπροστά σου και να μην σκέφτεσαι...για 2 πράγματα φοβόμαστε την Χρυσή Αυγή,αλλά και τους ανθρώπους που είναι ενεργά μέλη ακροδεξιών οργανώσεων και λειτουργούν είτε με εντολές,είτε όχι...
1) Μην ξεσπάσει κάποια βεντέτα μεταξύ τσιγγάνων και Ακροδεξιών και υπάρξουν θύματα και “ήρωες”
2) Μην σκιστεί ή καεί κάποιο Κοράνι,όπως είχε γίνει στο παρελθόν και ξεσπάσει ιερός πόλεμος.
Επειδή οι εποχές είναι ύποπτες και οι καιροί περίεργοι,τα μάτια σας ανοιχτά.
ΠΡΕΖΑ TV
24-6-2012

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eno xereis oti einai skatomyali kathese kai grafeis ayta ta pragmata!!!EMENA MOY FENETAI OTI TOYS LES KANTE AYTO KAI AYTO!!!

Ανώνυμος είπε...

Mάλιστα, δηλαδή σέ υποανάπτυκτες χώρες όπως ή Ελβετία ή η Νορβηγία τά "ακροδεξιά" κόμματα παίρνουν πλέον τού 20% τού εκλογικού σώματος. Νομίζω δέ χρειάζονται περαιτέρω σχόλια...

Xebeche είπε...

Ωραία πράγματα, όλος ο κόσμος "ψαρώνει" με τον "μπαμπούλα" του φασισμού που έντεχνα οι αστικές κυβερνήσεις περιφέρουν δεξιά και αριστερά, και οι "αριστεροί" ως σύγχρονοι Σαμάνοι ψάλλουν παράξενα ξόρκια και αφορισμούς, ένας περιφερόμενος θίασος. Όσο για το σκίσιμο του κορανίου, σαν άθεος που είμαι στα παπάρια μου...εάν όμως ρε γατάκια κάναν το ίδιο είτε στην βίβλο είτε στα ιερά βιβλία των εβραίων και των βουδιστών, εσείς στα παπάρια σας ... και θα κατηγορούσατε τους πιστούς ως γραφικούς κτλ. Ωραίοι είστε και του λόγου σας... Ιερός πόλεμος και μαλακίες, φοβάστε ακόμα ξεμωραμένους παπάδες, ιμάμηδες και άλλα ζούδια...και θέλετε να κάνετε και επανάσταση πανάθεμα σας

Καθαρος Ελληνικος Αερας είπε...

Σε λυπαμαι, μια φορα εγραψες κατι δικο σου αντι να αντιγραφεις τον μπομπολα και τους αλλους και δεν αξιζει μια. Και σαν να μην εφτανε αυτο, φτιαχνεις προφιλ και βριζεις τον εαυτο σου για να "τσιμπησες" σχολια. Αστο δεν το'χεις εχουν δικιο οσοι σε λενε δειλο και αταλαντο.

Η ΧΑ ηρθε για να μεινει και αυτα που βλεπεις ειναι μονο η αρχη...

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφος του Πρέζα http://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Goebbels

Ανώνυμος είπε...

eimai pedi to opoio exo tileiosi to gimnasio.giati mou aresane i kopanes i kafes to araliki kai na alitevo oloi tin wra...alla arxidi,roufianos kai dolofonos den egina pote ...alla pleon exw ftasi sto simio na kano mia e3eresi...ama mou dinotane i dinatoti na ka8ariso ola ta mpastardia tis XA 8a to ekana me megali euxaristisi..8a to ekana giati i tipi den 3eroune ti simeni filia kai e8nikizmos...kai esis gamimeni pou ipostirizete XA hste apla aderfares kai 8elete 20 atoma parea gia na plakosete enan.. poustares pou fofounte akoma kai tin skia tous...pleon oloi 8a exoune ena tilefono apo xrisavgiti gia na tous pernoun til gia na erxonte gia 3ilo gamimeni...kai esu ellhnikos aeras ante gamisou karafle mpastarde.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa o apopanw einai standar to xoleriko prezaki, akouei ta fasistakia ths xrush augh kai xezetai panw tou o blakakos!!! prezaki prosexe mi se piasoun ta karafla leventopaida giati alimono sou 8a se valoun na fas ta skata sou.... xaxaxa

Ανώνυμος είπε...

@ka8aros ellhnikos aeras

mallon to prezaki protimaei katourimeno mpafiariko aera sto dwmatio tou!!! xaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθείτε να μιλήσετε σοβαρά με τον Πρέζαtv; Το παιδί είναι περιορισμένης αντίληψης και ευθύνης, 24/7 365 μέρες το χρόνο κάθεται μπροστά σε μια οθόνη και αντιγράφει αυτιστικά τα δημοσιογραφικά sites που βρίζει. Είναι ένας και μιλάει για τον εαυτό στον πληθυντικό σαν να είναι πολλοί. Λέει ότι δε σβήνει τίποτα και σβήνει ότι δεν του αρέσει. Δεν έχει το θάρρος ούτε να απαντήσει με το λογαριασμό του. Η απόλυτη ψυχοπάθεια. Χαζός, αμόρφωτος, χαμηλής κοινωνικής τάξης, ανέραστος, εθισμένος στα ναρκωτικά, άεργος κομπλεξικός και μόνος. Δεν έχει ζωή. Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια. Το μόνο που θέλει είναι να προκαλεί για να ασχολούνται μαζί του. Μην του δίνεται τη χαρά, αφήστε τον να γράφει μόνος του ανώνυμα σχόλια και να βρίζει τον εαυτό του. Αφήστε τον να πνιγεί στη χολή του.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ "ΠΡΕΖΑΚΙΑ", ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ?!?!
ΟΙ ΜΑΟΪΣΤΕΣ ???
ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ????
ΟΙ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ ????
ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ?????
ΟΙ ΛΕΝΙΝΙΣΤΕΣ ?????
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ", ΜΕ ΜΕΣΟ ΗΛΊΚΙΑΚΟ ΟΡΟ 60 ΕΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ" ΤΟΥ 1920, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΑΕΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΕΡΓΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΛΑΒΑΝΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ" ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΣ "ΒΑΛΙΤΣΙΕΣ", ΓΙΑ ΝΑ "ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ" !!!!!
(ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΜΟΥΛΑΡΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΟ ΥΦΟΣ ... ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΣ ΒΑΛΙΤΣΙΈΣ)

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΨΗΦΟΘΗΡΕΊΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ....

ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ... ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ !!!!
(τΟ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ?!?!?)

ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ypoanapthkth norvhgia?ma ti amorfotos pia

Ανώνυμος είπε...

Η Χ.Α. ειναι απλως μια μόδα που θα ξεφουσκώσει πολύ γρήγορα

Τωρα αν μερικά χαπακωμένα και μαλακισμένα 18 χρονα ψήφισαν Χ.Α. αυτό δε σημαίνει οτι ειναι και η νούμερο ενα δυναμη στη νεολαία

Ανώνυμος είπε...

tytnfoοποιος εχει καιμο μεγαλο γιατι ανεβενει η χρυση αυγη υπαρχει λυση ευκολη και γριγορη-http://www.youtube.com/watch?v=xHLPEheZNpM