Πέμπτη, Ιουνίου 21, 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΕΔΕΜ - ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Το μεσημέρι σήμερα γύρω στις 3.οο είχα σχολάσει και πήγαινα για μπανάκι στη βουλιαγμένη.Περνώντας με το αμάξι απο το π.φάληρο-καλαμάκι, εκεί τέλος πάντων που είναι η παραλία ΕΔΕΜ είδα να γίνεται πέσιμο οργανωμένο σε μετανάστες από καράφλες φουσκωτούς, μπόλικους, καμιά 10αριά.Ήταν όλοι ντυμένοι ομοιόμορφα στα χακί και φαίνονταν κάτι σα σεκιούριτι.Πήρα μάτι και "αλληλέγγυους"- αγανακτισμένους πολίτες που δε μοιάζαν καθόλου με λουόμενους...
Πετάχτηκαν φέρνοντας γαμιώντας από κάτω μερικούς μετανάστες κι επάνω στο πεζοδρόμιο τραμπουκίζαν και χτυπούσαν ανεξελέγκτα όποιον μικροπωλητή έβλεπαν.Βγαίναν από εκεί που ξέρω πως έχει ξαπλώστρες το Ποσειδών χοτέλ. Ένας κολλητός που μένει στην περιοχή και παίρνει το τραμ από κει μου είπε ότι όλο κάτι τέτοιες άγριες μανούρες γίνονται εκεί αυτές τις μέρες.Για τσεκάρετε ρε σύντροφοι.Τί έχει οργανωθεί εκεί κάτω;;
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1408701
ΠΡΕΖΑ TV
21-6-2012

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ!!!ΜΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΈΡΝΟΥΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΧΑΣΜΩΣ ΚΑΙ ΕΜΦΙΛΙΩΣ...ΌΛΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΎΝ ΕΝΑΝΤΊΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΝ ΜΕ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΤΡΌΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΈΞΩ ΤΑ ΚΤΗΝΟΙ ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

TI ALLO THELETE GIA NA KATARGISETE TA ZWA???KATHE MERA AFOU EXOUN KAI TIS MOUNOFATSES APO TO METRO ATIKI FOVATE O KOSMOS NA PARI SIGINONIES!!!TWRA ME TI NEA DIMOKRATIA THA KATARGITHOUN.TO EIXE PEI O SAMARAS K TOUS APOKALESE NOSTALGOUS TOU XITLER...PANTWS K OI KSENOI PREPEI NA ARXISOUN NA EXOUN MAZI TOUS PROSTATEFTIKA ANTIKIMENA PRIN TOUS SKWTONOUN OI NOSTALGOI TOU XYSIA

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να καταργηθουν αμεσα....Απο εκει και περα οσοι ξενοι κανουν καφριλες φιλακη..Αλλα οσοι καραφλες βγαζουν μαχαιρια και αυτοι φυλακ.Το χειροτερο παραδειγμα για τα παιδακια..

Ανώνυμος είπε...

Οι ρατσιστικές επιθέσεις πρέπει να καταδικάζονται και οι ενήλικοι πρέπει να συλλαμβάνονται. Τώρα για το δυνάμωμα της χρυσής ψωλής φταίει και η άκρα αριστερά που φυγαδεύει οποιονδήποτε οτιδήποτε και να κάνει αρκεί να είναι ξένος. Γνωστοί και φίλοι (η πλειονότητα αριστεροί) έχουν πέσει θύματα βιοπραγιών απο εγχρώμους στο κέντρο οι οποίοι υποστηρίζονται απο "αντιρατσιστικές" οργανώσεις. Δέν μπορεί να γίνεται βιασμός κοπέλας απο πακιστανούς και επειδή αντέδρασαν οι κάτοικοι να κάνεις "αντιρατσιστική" πορεία, είσαι ή βλάκας ή βαλτός να ανεβάσεις τα ποσοστά των χρυσών αυγών στην περιοχή. Πρέπει να ξεχωρίσουν επίσημα πλέον τις θέσεις τους οι αριστερές οργανώσεις απο τον φασισμό,και απο ισλαμοφασίστες και αραποφασίστες της μαφίας, ειδάλως οι πιθηκάριοι του μιχαλοβλάκα θα παίρνουν ποσοστά και η εθνικομαλακία θα αποκτά βάσεις στα λαϊκά στρώματα. Ας προσπαθήσουμε κυρίως για να σώσουμε τους πιτσιρικάδες.

Ανώνυμος είπε...

το ξύλο σας πείραξε βλάμια, οι βιασμοί, οι ληστείες, οι δολοφονίες των λαθροόρκ δεν σας αγγίζουν, σας εύχομαι να σας συμβεί για να καταλάβετε την διαφορά (όπως ο Κούνδουρος), είστε άξιοι της τύχη σας.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν εχεις κολλημενο μυαλο η δεν εχεις συμφερον να κατηγορεις τους μεταναστες για τα παντα πρεπει να δεχεσαι οτι οπως υπαρχουν αλλοδαποι κακοποιοι υπαρχουν και Ελληνες.Οι γενικευσεις και η θεωρια της συλλογικης ευθυνης (π.χ Βουλγαρος δολοφονησε ηλικιωμενο αρα πρεπει να φυγουν οι Βουλγαροι)δεν εχει καμια σχεση με τη λογικη και οδηγει σε λαθος συμπερασματα.Με την ιδια λογικη εφοσον υπαρχουν Ελληνες λαμογια,ειμαστε ολοι λαμογια.Αυτες οι λογικες χρησιμοποιουνται παντα για αποπροσανατολισμο ωστε να κολλας στο δεντρο και να μην ασχολεισαι με το δασος που ειναι οι πολιτικες που στο τελος θα μας εξαθλιωσουν ολους.Και για τελος ενα χρησιμο λινκ:http://www.loutrakiblog.gr/2012/06/blog-post_8224.html

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΥΦΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑ!!!!ΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΡΚ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Κ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΝΑ ΦΟΥΣΚΟΝΟΥΝΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΩΤΟΝΟΥΝ 20 ΕΝΑΝ ΑΦΑΓΩΤΟ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ???Κ ΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ???Η ΒΙΑ ΓΕΝΑ ΒΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΝΟΝΟΥΣ,Η ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ???ΜΕ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ??ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΩΤΟΝΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ Κ ΚΥΡΙΟΣ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ 10 ΑΡΩΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ 10 ΑΡΩΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!ΑΣ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΑΔΕΡΦΙΑΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ????Ε ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

Σε πρωτοφανούς αγριότητας βασανιστήρια υπέβαλαν έναν ηλικιωμένοι οι τέσσερις αδίστακτοι κακοποιοί που εισέβαλαν στο σπίτι του στην περιοχή Τσεχλιμπού της Λευκάδας για να τον ληστέψουν! Ακόμη και… ηλεκτροσόκ του έκαναν για τον αναγκάσουν να τους αποκαλύψει πού έκρυβε χρήματα και τιμαλφή!

Οι τέσσερις κουκουλοφόροι χτύπησαν αλύπητα τον 72χρονο που προσπαθούσε μάταια να τους πείσει ότι δεν είχε αυτά που ζητούσαν! Αφού του προκάλεσαν σοβαρά τραύματα και ισχυρό κλονισμό, έψαξαν μόνοι τους το σπίτι αλλά δεν βρήκαν παρά μία χρυσή αλυσίδα, λιγοστά χρήματα και τα βιβλιάρια καταθέσεων του θύματος, τα οποία άρπαξαν και έφυγαν. Ο 72χρονος μεταφέρθηκε σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τα ίχνη των ληστών.

*** Αγριεμένοι ήταν και οι τρεις άγνωστοι με καλυμμένα χαρακτηριστικά, που αιφνιδίασαν έναν 46χρονο στην αυλή του σπιτιού του στο Θεσπρωτικό της Πρέβεζας και τον ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού. Αφού τον χτύπησαν με γροθιές, άρπαξαν το τσαντάκι του με ελάχιστα χρήματα, δύο κινητά και διάφορα προσωπικά έγγραφα και εξαφανίστηκαν.

*** Με την απειλή ότι θα τον σκοτώσουν, ακινητοποίησαν έναν 85χρονο οι δυο κουκουλοφόροι κακοποιοί που εισέβαλαν στο σπίτι του στην περιοχή του Αγίου Κήρυκα στη Ζάκυνθο και ζητούσαν επίμονα να τους αποκαλύψει πού έκρυβε τις οικονομίες του. Ερεύνησαν εξονυχιστικά το σπίτι, αλλά δεν βρήκαν κάτι αξίας και έφυγαν άπρακτοι αφήνοντας τον ηλικιωμένο σε κατάσταση σοκ!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω τον "τρόπο σκέψης" των Χαζών Αυγών (αν έχουν κάτι τέτοιο).

Αν κάποιος μετανάστης κάνει κάτι παράνομο, πρέπει να ξυλοκοπηθούν ΟΛΟΙ όσοι έιναι μετανάστες?

Με την ίδια λογική, αν ένας έλληνας κλέψει/σκοτώσει/βιάσει, τότε πρέπει να τιμωρήσουμε όλους τους Έλληνες?

IQ χαρτοπετσέτας.

Ανώνυμος είπε...

τωρα μάλιστα. Τα βρηκαμε τα λεφτά μας. Θα πλακώθηκαν τιποτε παρέες μεταναστών και το ιντυμιντια το διάνθισε με φανταστικές ομολογίες "κολλητων". Χρόνια στο κουρμπέτι τα παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Χρονια στο κουρμπετι παιδια?ξαφνικα οτι απιθεσει και να βγει στη φορα οι "υποστηρικτες" των Χρυσων χΑζων δεν εχουν καμια σχεση με το συμβαν... τι εγινε μαγκες σας δουλεψανε και σας μηπως ??? ή μας το πεζεται κουνελακια δηθεν ... ψυχανεμιζεσται λιγο ε? μοδα ειστε θα περασετε και εσεις ... αντε να σας δουμε στα εδρανα ρεεε να γελασει ο καθε πικραμενοοοςς ... μονο που το χειμωνα που ο κοσμος θα θελει πετραιλεακι και θα του γυρισει το κεφαλι επειδη θα ειναι πανακριβο θελω να δω αν θα πατε να τα βαλεται με τον βαρδινογιαννη και τον καθε ενα που σχετιζεται με αυτη την ιστορια ... αλλα μαλλον θα πατε να βαρεσετε κανεναν απο τους οικολογους αυτη τη φορα ... B.A.