Σάββατο, Ιουνίου 23, 2012

ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-


Την ώρα που η Ελλάδα τα τελευταία 2 χρόνια παρουσιάζει τη μεγαλύτερη αύξηση αυτοκτονιών , η εισαγγελία Ηρακλείου στην Κρήτη έχει ξεκινήσει έρευνα μετά από καταγγελίες ότι πίσω από αυτοκτονίες επιχειρηματιών στο νησί κρύβονται κυκλώματα τοκογλυφίας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας « Ο κόσμος του επενδυτή» η επαγγελματική ενασχόληση των αυτοχείρων, αλλά και τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι οικογένειες τους, οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι το γενεσιουργό αίτιο της τραγικής εικόνας που παρουσίαζε ο επιχειρηματικός κόσμος της Κρήτης, ήταν κυκλώματα τοκογλυφίας, που ενέτειναν τη δραστηριότητα τους από τη στιγμή που άρχισε να κλείνει η στρόφιγγα του τραπεζικού δανεισμού λόγω κρίσης.Προς αυτή την κατεύθυνση στράφηκε και το ενδιαφέρον της Εισαγγελίας Ηρακλείου προκειμένου να διαπιστώσει, αν όντως τοκογλύφοι λυμαίνονται την αγορά. Παράλληλα, τις δικές τους έρευνες πραγματοποίησαν οι οικογένειες των επιχειρηματιών κι έτσι ήρθαν στο φως πολλά και σημαντικά στοιχεία για τη δράση κυκλωμάτων τοκογλυφίας.
Με τα στοιχεία αυτά υποβλήθηκαν μάλιστα μηνύσεις κατά συγκεκριμένων προσώπων, οι οποίες βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της προδικασίας.
http://www.iefimerida.gr
ΠΡΕΖΑ TV
23-6-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://xristianos.gr/forum/viewtopic.php?t=3125