Κυριακή, Ιουνίου 17, 2012

ΣΕ ΥΦΕΣΗ ΤΑ ΠΥΡΙΝΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ


Σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το Σάββατο το μεσημέρι στη Δροσιά Κερατέας και επεκτάθηκε σε πολλές περιοχές της νοτιοανατολικής Αττικής. Σύμφωνα με τη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, δεν υπάρχει κάποιο ενεργό μέτωπο φωτιάς, αλλά μικρές εστίες, στις οποίες σημειώνονται αναζωπυρώσεις.








Επί τόπου παραμένουν και μάχονται για την πλήρη κατάσβεσης της φωτιάς 60 οχήματα της Πυροσβεστικής με 250 πυροσβέστες, 75 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 25 υδροφόρες των ΟΤΑ, 18 εθελοντές με εννέα εθελοντικά οχήματα και 30 ιδιωτικές υδροφόρες, ενώ έφτασαν, από την επαρχία, άλλα 15 οχήματα, για να ενισχύσουν τις δυνάμεις πυρόσβεσης.


Στάχτη έγινε ιχθυοτροφείο, μεταξύ του Δήμου Λαυρίου και Κερατέας, κάηκε ολοσχερώς και οι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να πέσουν στη θάλασσα για να σωθούν απο τις φλόγες.


Η πυρκαγιά στην περιοχή Λουμπάρδα Αγίας Μαρίνας Κορωπίου τέθηκε υπό μερικό έλεγχο, όπως επίσης και στον οικισμό Συντερίνα της Κερατέας.


Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε και η πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε χθες, στις 17:50, στο Κεφαλόβρυσο Πάτρας, όπου επιχειρούν 14 πυροσβέστες με έξι οχήματα, εννέα άτομα πεζοπόρο, δύο οχήματα ΟΤΑ και δύο ιδιωτικά υδροφόρα. 


Σε εξέλιξη ωστόσο η πυρκαγιά στο Στεφάνι Κορίνθου, όπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 13 οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.Σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή, αλλά στην περιοχή φυσάει πολύ δυνατός άνεμος. ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
17-6-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: