Σάββατο, Ιουνίου 02, 2012

ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ!ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ


Δεν πρόλαβε να συνέλθει από το σοκ της μαζικής δολοφονίας κατοικίδιων ζώων η πόλη του Κιλκίς και άλλο ένα περιστατικό αναίτιας βίας σε βάρος ζώου ήρθε να ταράξει την τοπική κοινωνία. Πρόκειται για την εκτέλεση ενός σκύλου από έναν απάνθρωπο δράστη ο οποίος συνελήφθη και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις διατάξεις του νέου νόμου.
Οι κάτοικοι στο χωριό Στάθης της Γουμένισσας Κιλκίς, παρακολούθησαν άναυδοι τον 67χρονο συγχωριανό τους να δολοφονεί εν ψυχρώ με το δίκαννο κυνηγητικό όπλο του ένα αδέσποτο σκυλί επειδή τον… ενοχλούσε! Αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, άνδρες του οποίου συνέλαβαν τον δράστη και θα τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα.



Έξι πρόβατα άρπαξαν από την κτηνοτροφική εγκατάσταση ενός 31χρονου στην Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής πέντε ζωοκλέφτες, δυο Έλληνες 38 και 46 χρόνων και τρεις Αλβανοί 19, 23 και 28 χρόνων και τα μετέφεραν μέσα σε… Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και οι ίδιοι! Όμως, οι τέσσερις πρώτοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, ενώ ο τελευταίος αναζητείται. Τα πρόβατα αποδόθηκαν στον 31χρονο και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Μανώλης Bάιας
ΘΕΜΑ

ΠΡΕΖΑ TV
2-6-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: