Σάββατο, Ιουνίου 09, 2012

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΑΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΜΗΝΥΕΙ ΚΑΝΕΛΛΗ – ΔΟΥΡΟΥ…ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!

ΑΦΟΥ ΚΡΎΦΤΗΚΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΗΔΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ,ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΗΣ...ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΛΗ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΕ...!!!
ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ,ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.
Μετά τη λήξη της αυτόφωρης διαδικασίας τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, όχι μόνο ετοιμάζεται να διαβεί το κατώφλι του αρμόδιου Εισαγγελέα, προκειμένου να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία, αλλά ταυτόχρονα να περάσει στην αντεπίθεση, μηνύοντας την Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο Ηλίας Κασιδιάρης αναμένεται το να εμφανιστεί τις επόμενες  ώρες ενώπιον της δικαιοσύνης,  όπου θα δώσει εξηγήσεις για όσα συνέβησαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στο ΑΝΤ1 με το βίαιο επεισόδιο εις βάρος της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, οπότε και η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράϊκου έδωσε εντολή συλκηψής του στο πλαίσιο του αυτοφώρου.



Και την Παρασκευή, διακριτική ήταν η παρουσία της αστυνομίας, στο σπίτι του Ηλία Κασιδιάρη στο Πικέρμι, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του, πριν την εκπνοή του αυτοφώρου.
Παναγιώτης Σαββίδης
ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
9-6-2012

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μηπως έμαθες σε ποιό αστυνομικό τμήμα αναπαυόταν αυτες τις δυό μερες?

Ανώνυμος είπε...

εσυ πρεζουλι εισαι δηλαδη κοκορας;

Ανώνυμος είπε...

BRAVO RE PALAKARE PARTOUS KAI TIS KILOTES

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ρε ξεβρακωσε τους!! Βια δεν ελεγαν , προπιλακισμους δεν χειροκροτουσαν , με τις μολοτοφ δεν κρυφογελαγαν, λουστειτε τα τωρα κυαρα δουρου! Και που να δειτε την αλιθινη βια εναντιον σας, αυτη που προωθειτε εσεις και οι ομοιοι σας στους δρομους, πραγματικος εφιαλτης θα ειναι! Ευχομαι αυτην την χειραγωγηση βιας που κανατε 10ετιες τωρα να μην την λουστειτε ποτέ!!!!

Ανώνυμος είπε...

όλοι οι άνθρωποι που αγωνιούν για την ζωή τους καθημερινά καιδεν ασχολούνται με τα οφέλη των κομμάτων και των συμφερόντων είναι κοντά στον μαχητή Κασσιδιάρη

Ανώνυμος είπε...

ποιο 'μαχητη' ρε ΗΛΙΘΙΕ?

την ΠΟΥΣΤΑΡΑ που κρυβεται στα φουστανια της μαμακας του?

αν ειχε αρχιδια ο γερμαναράς (γιατι μη με πεις πως ειναι και Ελληνας ο Κασιδιαρης, τωρα μεταξυ μας ειμαστε) θα πηγαινε μονος του στο δικαστηριο και αν ειχε δικιο θα τις εκανε ρομπα τις εναγουσες (συγνωμη που χρησιμοποιω ελληνικες λεξεις και δεν τις ξερεις, αλλα ετσι τις λενε) - τοσο απλα, "μαχητη" μου

αλλα τετοιες ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ειστε ολοι οσοι ειστε κοντα στον ΧΕΣΤΗ τον ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ (αληθεια, ποτε με το καλο δικαζεται παλι ο "μαχητης" σας? - η ψειρου περιμενει, ξερετε...)

αιντε τωρα μαϊμου τραβα παρε μια πιπα στον γκομενο σου τον ΜΑΤατζη πριν φυγει για τη δουλεια και μόκο - σε λιγο βεβαια θα πει κι αυτος το "λελε" (κοπριτες δεν θα ταϊζουμε για πολυ ακομα) και θα εχετε αφθονο χρονο να γαμιεστε σαν καλοι ellines ethnikistes που εισαστε - θα κανετε και τρίο με τον "μαχητη" σας κι ενα ντοπερμαν

Ανώνυμος είπε...

10:53 Τράβα τα βυζιά σου βρε παπάρα, που είμαστε με τον Κασιδιάρη

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛ.ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ;

Ανώνυμος είπε...

10:53 προφανώς δεν έχεις γνώση τι αντιπροσωπεύει αυτή η οργάνωση ή έχεις αηδιάσει τόσο πολύ με το πολιτικό σύστημα που βρίσκεις αποκούμπι οπουδήποτε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ίσως να σου ακούγονται κι ωραία αυτά που λένε για την ελλάδα, για τους μετανάστες κ.λπ. αλλά να ξέρεις:

Όταν θα τελειώσουν με τους μετανάστες, μετά θα έρθουν σπίτι σου και θα είσαι εσύ ο εχθρός τους.
θα σου ζητήσουν πλήρη υποταγή και ουδεμία αντίρρηση.

Και τότε θα καταλάβεις τι μαλάκας ήσουνα.

Ανώνυμος είπε...

Πως τον λενε τον πολιτικο,πρωην αρχηγο του συνασπισμου,και της παε μότορ οιλ'που εστειλε την σύζυγο του στο νοσοκομειο μετα απο αγριο κλωτσομπουνιδι;Να βοηθησω λιγο για οποιον δεν το καταλαβε.Ειναι ο πολιτικος που φρόντισε η κορούλα του να ειναι υποψήφια βουλευτης στα ψηφοδέλτια του σύριζα!!!!!!Όμορφος κοσμος ηθικος.......

Ανώνυμος είπε...

ο πρωην αρχηγος του συνασπισμου που μας λες δεν μαχαιρωσε ανθρωπο για να του ψειρισει το πορτοφολι, οπως ο Κασιδιαρης σου

μαλακα ε μαλακα

Ανώνυμος είπε...

11 26 εσυ που δεν εισαι μαλακας για πες μας τι γνωμη σου για την Ελλαδα,την εθνικη κυριαρχια,τα εκατομμυρια των μεταναστων,τα χαμηλα μεροκαματα κλπ..
ΟΚ η χ.α ειναι για τ αναθεμα κ στο πυρ το εξωτερον.
Ακουμε.

Ανώνυμος είπε...

χεχε μαρέσει που όλοι οι άπλυτοι το παίζουν μάγκες απο τον υπολογιστή τους... Ρε πρεζόνια εαν βλέπατε μπροστά σας τον Ηλία παίζει να κάνατε το 100σταρι σε 5 δευτερόλεπτα. Μαλακισμένα κουμούνια στις ειδικές δυνάμεις δεν θα αντέχατε ούτε για 1 μέρα..

Ανώνυμος είπε...

Για την εθνικη κυριαρχια ακου.
1)Να σταματησουμε αμεσα να αγοραζουμε εξοπλισμους και υποβρυχια που γερνουν.Ναυπηγια εχουμε να τα φτιαξουμε εμεις.
2)Αναγνωριση των συνορων οπως ειναι σημερα.Ουτε θα παρουμε πισω την πολη,ουτε θα μας παρουν τη θρακη.Αν εχεις μια τετοια σταση κανεις δεν θα σου μπει γιατι θα υπαρχουν ακομα και στην τουρκια ανθρωποι που ειναι υπερ της ειρηνης με την ελλαδα.Αλλα πες ακομα και να γινει αυτο,θα εχεις προφανως στρατο να αμυνθεις.Παραλληλα θα εχεις εμποριο και εξαγωγες οποτε δεν θα συμφερει και αλλες χωρες να κανεις πολεμο.Σκεψου το :)
Οσο για τους μεταναστες,που εγω λαθρομεταναστες δεν θελω να τους λεω,οσοι ζουνε εδω και εχουν ταιριαξει με τον τροπο ζωης της ελληνικης κοινωνιας,τους δινεις πληρη δικαιωματα.Καλα για οσους σκοτωνουν,ουτε λογος,τους κανεις οτι κανεις και στοους ελληνες δολοφονους.Για οσους ειναι παρανομα στη χωρα,τους δινεις ενα δωρεαν τα ξιδι προς οποιαδηποτε χωρα θελουν,ειτε ειναι πισω στην πατριδα τους ειτε σε καποια αλλη ευρωπαικη χωρα.Και αν αυτο απαγορευεται,τοτε τους δινεις ελληνικη υπηκοοτητα που θα ληγει σε 30 μερες,ισα ισα για να ταξιδεψουν.Επισης αμεση απεμπλοκη απο καθε πολεμο του νατο που δημιουργει μεταναστευση.Κανεις δεν θελει να φυγει απο την πατριδα του,ολοι αναγκαζονται λογω πολεμων που και η δικη μας χωρα συμμετεχει. Ας μην το ξεχναμε αυτο.

trollaki

manos είπε...

ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΟΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΑ 300 ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ......
ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ Χ-ΑΥΓΗ? ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΖΑ ΣΥΝΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΑΜΕ ΣΤΑ ΚΟΛΟΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Η ΔΕΞΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΧΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΟΕΥΡΩ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ……ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ Η ΣΥΝΤΑΞΗ? ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ…….
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ….ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ….????? ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ…..

Ανώνυμος είπε...

"εαν βλέπατε μπροστά σας τον Ηλία κτλ κτλ.."

κι ο Ηλιας στη ψειρου δεν αντεξει ουτε 1 ωρα - θα τον φαει στο κωλαρακι και θα φορεσει φουστανακι...

Ανώνυμος είπε...

Να αγιάσουν τα χέρια του Ηλία. Το χρειάζόντουσαν το βρωμόξυλο και η Κανέλλη, το σταλινόμουτρο και η ΑΛΒΑΝΙΔΑ DOUROU - Δούρου του Σύριζα.

Ανώνυμος είπε...

εμπρός στο δίκαιο αγώνα που ξεκίνησε ο Κασσιδιάρης, σύσσωμη η πληρωμένη δημοσιογραφία, που χαιδεύει τον ΣΥΡΙΖΑ που υποθάλπει τις καταστροφές και το κάψιμο της Αθήνας έχει εξαπολύσει κηνυγητό ενάντια στον άνθρωπο που αγωνίζεται για μια κοινωνία με λιγότερα ορφανά από τους μαχαιροβγάλτες αλλοδαπούς

Ανώνυμος είπε...

αφαίρεση της ελληνικής υπηκοότητας από τους προστάτες των λαθορμεταναστών που επιδιώκουν την κοινωνική και εθνική αλλοίωση της χώρας.

Ανώνυμος είπε...

η πρόκληση και η βία ηταν πάντα όπο στα χέρια του κουμουνισμού. Ποτέ κουμουνισμός στην Ελλάδα δεν θα τον επιβάλλει τώρα η ΗΠΑ επειδή βολεύει τα σχέδια της. όχι άλλο αμερικανοκινούμενο πολυτεχνείο

Ανώνυμος είπε...

1:27 συμφωνώ και επαυξάνω. Είναι και ωραίο αγόρι, μεγάλο σουξέ θα έχει στην ψειρού. Θα σκύψει και θα πιάσει σαπούνια αλβανικά, μπόλικα και μετά θα κάνει το πρώτο βαγόνι στο τενάκι. Έτσι για να δει πόσα απίδια χωράει ο σάκος του.
Και μία ερώτηση στα κορίστια. Υπάρχει καμία από σας που θα ψηφίσει τον άντρακλα που γρονθοκοπεί μια 58ρονη γυναίκα;

Ανώνυμος είπε...

Όλοι εσείς που μας λέτε οτι τα βάζετε με τους διεφθαρμένους πολιτικούς και είστε τάχα έξω από το σύστημα γιατί δεν δέρνετε πρώτα τους πολιτικούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ????? Αρχίσατε να τραμπουκίζετε τους αριστερούς οι οποίοι τα συμφέροντα των κοινωνικά αδύνατων υπερασπίζονταν... ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙΣ ΚΩΛΟ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΡΑΤΣΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ IQ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.....

Ανώνυμος είπε...

o Κασιδιαρης "αγωνίζεται για μια κοινωνία με λιγότερα ορφανά από τους μαχαιροβγάλτες αλλοδαπούς" - μαχαιρωνοντας Ελληνες και κλεβοντας πορτοφόλια

Ανώνυμος είπε...

http://antapocrisis.gr/index.php/2012-04-24-19-38-44/item/251-pl

Ανώνυμος είπε...

εμπρος σύντροφοι για τα νέα Δεκεμβριανά για γερές μπάζες σε περίπτερα οπτικά και καταστήματα νεωτερισμών. Καλές δουλειες στο Ελμπασάν

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά της Χρυσής Αυγής είναι οι νέοι ήρωες του Ελληνισμού που θα απελευθερώσουν την χώρα από την μέγγενη των αλλοδαπών και των οργάνων των ΗΠΑ και του ΣΥΡΙΖΑ