Τετάρτη, Ιουνίου 06, 2012

ΣΤΟ «ΝΤΥΝΑΝ» ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ


«Ανοίγει» τις πόρτες του στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ το κοινωφελές θεραπευτήριο «Ερρίκος Ντυνάν».
Όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του ιδιωτικού θεραπευτηρίου, υπογράφηκε σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ τόσο για διαγνωστικές εξετάσεις όσο και για νοσηλεία των 9,5 εκατ. ασφαλισμένων του Οργανισμού.



Έτσι, όλοι οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ μπορούν να υποβάλλονται σε διαγνωστικές εξετάσεις στα εργαστήρια του νοσοκομείου με παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ και με συμμετοχή 15% στο κόστος τους σύμφωνα με τον κανονισμό του ΕΟΠΥΥ.


Επίσης, δίδεται η δυνατότητα σε όλους τους Έλληνες ανεξάρτητα από τον ασφαλιστικό φορέα στον οποίο υπάγονται να επισκέπτονται τους γιατρούς των  Εξωτερικών Ιατρείων καταβάλλοντας 20 ευρώ. Για τη νοσηλεία τους, οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, μπορούν να κάνουν χρήση μόνο του ταμείου τους ή σε συνδυασμό με την ιδιωτική τους ασφάλιση.

ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
6-6-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

epitelous kairos htan giati prokeitai apo ta kalytera idrimata ths xwras kai apo ta magalytera,sto kentro ths A8hnas!!exw paei mia fora kai exei kataplhktikous xwrous kai eksipiretiko proswpiko!!bebaia axreiasto na nai kai panw apo oloa ygeia!!alla egw eixa meinei poly eyxaristimenos.to mono problhma htan oi times.twra apo oti fenetai ly8ike kai ayto opote ola kala!!