Κυριακή, Ιουνίου 10, 2012

ΙΝΚΟΓΝΙΤΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΌΡΟΣ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ;…ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ…


Εντονη κινητικότητα ανδρών των ρωσικών μυσιτκών υπηρεσιών και άλλων ρώσων αξιωματούχων παρατηρείται το τελευταίο 24ωρο στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Όρους, γεγονός που έχει προκαλέσει βάσιμες υπόνοιες για την μετάβαση στα μοναστήρια του Άθω κάποιου υψηλόβαθμου ρώσου κυβερνητικού αξιωματούχου.
Πηγές που μετέχουν στην προετοιμασία είπαν στο anatropinews.gr ότι η ένταση και η έκταση των μέτρων ασφαλείας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αυτά θα μπορούσαν να καλύψουν ακόμα και την μετάβαση του ίδιου του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος, άλλωστε, είχε εκφράσει πρόσφατα την επιθυμία να επισκεφθεί το Όρος αλλά δεν στάθηκε δυνατό για λόγους που είχαν να κάνουν με την πολιτική ρευστότητα στη χώρα μας.

Επισήμως δεν επιβεβαιώνεται οτιδήποτε για μετακίνηση Πούτιν, ενώ δεν έχει ληφθεί κανένα ιδιαίτερο μέτρο που να αφορά την πτήση ελικοπτέρου αρχηγού κράτους, όμως, άλλες πηγές στο Περιβόλι της Παναγιάς έλεγαν αργά χθες το βράδυ ότι ο ρώσος πρόεδρος μπορεί να φθάσει με πλωτό μέσο.
Ιδιαίτερες προετοιμασίες γίνονται τόσο στην Ιερά Μονή Παντελεήμονος (γνωστή ως ρωσικό μοναστήρι), όσο και στην έδρα Καρυές αλλά και σε άλλα μοναστήρια.
Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=59175:2012-06-10-08-19-08&catid=74:sites&Itemid=54#ixzz1xNf2eqPf 
Seleo.gr News 
ΠΡΕΖΑ TV
10-6-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: