Κυριακή, Ιουνίου 10, 2012

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗ Ν.Δ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕ !!!


ΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ...;;;
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος προτείνει μια κυβέρνησης ευρείας νομιμοποίησης στην οποία θα συμμετέχουν και η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ, μια πανεθνική συστράτευση, προκειμένου να αναθεωρηθούν οι δυσμενείς όροι της δανειακής σύμβασης και να διασφαλιστεί η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.



Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σεσυνεντευξή του στο Βήμα της Κυριακής θεωρεί τη «διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης» αναγκαία αυτή την ιστορική στιγμή για το μέλλον της Ελλάδας επειδή, όπως παρατηρεί, «δεν μπορείς να κυβερνήσεις τον τόπο έχοντας απέναντί σου τα δύο τρίτα των Ελλήνων ή έστω τους μισούς Ελληνες».


Το ΠαΣοΚ, επισημαίνει ο πρόεδρός του, αντί να περάσει μια περίοδο αγρανάπαυσης και αποτοξίνωσης, βλέπει ότι έρχεται πάνω του πάλι το βάρος του ρυθμιστή και του εγγυητή της μόνης δυνατής λύσης. «Ο τεχνητός διπολισμός είναι αδιέξοδος. Ο τρίτος πόλος είναι η λύση για να αποκατασταθούν οι ισορροπίες» τονίζει. http://www.iefimerida.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
10-6-2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα μπορούσε η μαφία να δρα νόμιμα?..... μόνον με ένα τρόπο…νομιμοποιήσει.
38 χρόνια με την ψήφο μας νομιμοποιούμε δυο κόμματα που η δράση τους σε τίποτα δεν διαφέρει από την σικελική μαφία…

Ανώνυμος είπε...

θα μπορουσε κυριε μπιμπ απο πανω μια φορα να συνεργασθουν οι Ελληνες και να μην καιροσκοπουν !!!! και μαλιστα πως ;;; πανω στα προβληματα των αλλων , δηλαδη το ΣΥΡΙΖΑ την βρισκει να ειναι στην απεξω και να λεει μονο μαλακιες!!!! αιντε κωλοβλαχοι!!!!
Ολα αυτα απο την στιγμη που δεν υπαρχει νεα καθαρη πολιτικη προταση στο προσκηνιο ετσι, μην παρεξηγηθω κιολας

Ανώνυμος είπε...

τι μπιπ λες ρε μπιπ απο πανω;μηπως να συνεργαστουνε και ολα τα κομματα και να καταργησουμε και τη ψηφο;