Πέμπτη, Ιουνίου 07, 2012

ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ STAR


Σιγα να μην εβγαινε σε ζωντανη συνδεση η κοτα ο Κασιδιαρης.Ο αντρισμος του περιοριζεται μονο στο να χτυπα και να τραμπουκιζει γυναικες σε τηλεοπτικες εκπομπες.
Οπως πληροφορουμαστε οι δηλωσεις του που θα παιξουν στο κεντρικο δελτιο ειδησεων του Star ειναι μαγνητοσκοπημενες,καθως η κοτα θελει να αποφυγει τη συλληψη του σε τυχον Live συνδεση.
ΠΡΕΖΑ TV
7-6-2012

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ... ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΩΠΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ...

ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΗΜΕΡΑ,ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΕΣ,ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ, ΑΠΕΤΕΛΟΥΝ ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΒΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

και το αυτο αναπαραγουν και καποιοι απο οσες στηλιτευουν αυτου του ειδους τη βια: αναπαραγωγη των ιδιων σεξιστικων (και ομοφοβικων) στερεοτυπων. οσο συνδεετε ελαφρα τη καρδια θετικες αξιες οπως θαρρος, αξιοπρεπεια κλπ με τον ανδρισμο και αρνητικες οπως δειλια, πονηραδα κλπ με τη θηλυκοτητα, ειστε εξισου βιαιοι, δειτε το.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπεις είμαστε τόσο χαώδη χώρα και που να τον βρουν... άσε που μπορεί να πίνει καφέ με τα ένστολα φιλαράκια του και να χαζεύει τα δελτία ειδήσεων γελώντας.
Μη του διαταράξουμε την ησυχία του ψυχάκια!

ΥΓ. Ο Παπαδάκης φοβήθηκε μη σκιστεί το καλτσόν του και δεν είχε επέμβει, παρά φώναζε σαν καμιά γυναικούλα?

Ανώνυμος είπε...

Ποιές γυναίκες πρέζα; Δεν έμαθες πως τώρα έχουμε ισότητα;

Ανώνυμος είπε...

DAGOTO XRISI AYGI