Δευτέρα, Ιουλίου 09, 2012

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ


Την Πέμπτη 12 Ιουλίου στις 7 μ.μ., η Πρωτοβουλία Ενάντια στο Φασισμό καλεί σε συγκέντρωση στο Δημαρχείο του Χολαργού και αντιφασιστική διαδήλωση στους δρόμους της πόλης. 
ΠΡΕΖΑ TV
9-7-2012

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ:
Δωρεάν τρόφιμα σε αναξιοπαθούντες συνέλληνες.
Τετάρτη 11 Ιουλίου, 19:30 στα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως της Χρυσής Αυγής στην οδό Δηλιγιάννη 50.

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ-ποτέ-ποτέ και πουθενά
τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!

Ανώνυμος είπε...

ποια χρυση αυγη ρε. τι "οχι ρεμουλες, οχι μιζες, οχι προμηθειες, οχι διαφθορα". σοβαρολογουμε ρε. αμα θελαμε τετοια κοινωνια "παιδικη- χαρα" θα μεναμε σε εκεινο τον αγαθουλη τον παπαδοπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Τα "δωρεάν τρόφιμα" θα τα πάρετε πάλι από τα lidl φασιστάκια όπως όταν πήγατε στη Χαλυβουργική;Ξεφτίλες

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα κόμματα αποκαλούν το ένα το άλλο: εσεις είστε φασίστες, όχι εσεις είστε φασίστες. Ποιούς λες φασίστες εσυ ο βλάκας παραπάνω; Την ΝΔ; Το Πασόκ που έφερε το μνημόνιο, την Δημάρ, το ΚΚΕ, την ΧΑ; τον Καμμένο; Διευκρύνισε, βλάκα.

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα χα χα χα σωστός! το πασόκ με τις τοσες κλεψιες και τις τοσες βιλλαρες ΔΕΝ τους θεωρεί φασιστες!

Ανώνυμος είπε...

10:09 είμαι φασίστας μπορούμε να κανονίσουμε κάποιο ραντεβού για να έρθεις να με τσακίσεις.Ας ελπίσουμε ότι μένεις Θεσσαλονίκη.

Ανώνυμος είπε...

Χρυσή Αυγή και στην Νέα Υόρκη - Ένωση Αγανακτισμένων Ελλήνων-
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έμπρακτα αποδεικνύει κάθε φορά πως είναι το μόνο κόμμα που θα δίνει τις κρατικές επιχορηγήσεις και το μεγαλύτερο μέρος των βουλευτικών μισθών σε κοινωνικά έργα.... πχ Δωρεάν τρόφιμα σε όσους έχουν ανάγκη.
Έτσι, όλοι όσοι μπορούν καλούνται να συμβάλλουν στέλνοντας λίγα τρόφιμα που τους περισσεύουν ... Όχι στον μαρξισμό και τους εβραιογερμανούς τοκογλύφους. Όχι στην σαπίλα του συστήματος. Όλοι μαζί εννωμένοι, ας ξεβρωμίσουμε τον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Έχω μια απορία κάνουμε συνεχεία πορείες για τους πακιστανούς επειδή τους κάνουνε ντα η χρυσαυγιτες ,για τους ανθρώπους που αυτοκτονούν θα γίνει καμία πορεία, η τους έχουμε γράψει στα αρχίδια μας????

Ανώνυμος είπε...

...syねx. Η αλήθεια είναι ότι οι 450.000 χρυσαυγίτες είναι μια συμπαγής δύναμη. Έτσι, όταν το κίνημα ζητάει συνδρομή σε τρόφιμα κλπ, ΟΛΟΙ στέλνουν κι από κάτι, και η προσφορά ξεπερνάει αμέσως κάθε προσδοκία. Μπράβο παιδιά. Οι άπλυτοι απλώς βρίζουν και ποτέ δεν δίνουν φράγκο στον συνέλληνα. Βρίζουν, τίποτε άλλο. Δίπλα τους να πεθαίνει από την πείνα ο συνέλληνας, εκείνοι απλώς θα βρίζουν την ΧΑ. Όχι την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που έφεραν το μνημόνιο, αλλά την ...ΧΑ.
Μπράβο λεβέντες χρυσαυγίτες. Συνεχίστε γερά τα συσσίτια, τις διανομές τροφίμων κ.α. και όλη η φτωχολογιά είναι μαζί σας.

Ανώνυμος είπε...

9/7/12
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΑΔΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ 16ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΙΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ...

Συνελήφθησαν, δυο αλλοδαποί για σωματεμπορία και άλλοι τέσσερις αλλοδαποί για βιασμό ανήλικης αλλοδαπής.

Αναζητείται ακόμα ένας αλλοδαπός για σωματεμπορία.

Συνελήφθησαν χθες (08-07-2012) στο Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Καλονύχτι και στην πόλη του Ρεθύμνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γεροποτάμου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και των Τ.Α.Ε Ρεθύμνου – Μυλοποτάμου, ένας 30χρονος υπήκοος Πακιστάν και μία 41χρονη υπήκοος Βουλγαρίας για σωματεμπορία. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας 20χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος αναζητείται.

Ειδικότερα, προχθές (07-07-2012) το πρωί, 16χρονη υπήκοος Βουλγαρίας κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου, ότι το προηγούμενο βράδυ οι τρεις ανωτέρω δράστες την εξανάγκασαν, χωρίς τη θέληση της, να συνευρεθεί με τέσσερις (4) αλλοδαπούς άντρες.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις δράστες, με το πρόσχημα της εύρεσης εργασίας, οδήγησαν την ανήλικη σε οικία στο Δημοτικό Διαμέρισμα Καλονύχτι, όπου εξαναγκάστηκε να συνευρεθεί με τους τέσσερις αλλοδαπούς ενοίκους, ενώ στη συνέχεια τη μετέφεραν στην οικία της απειλώντας την να μη μιλήσει σε κανένα.

Οι τέσσερις ένοικοι της οικίας (δύο υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 18 και 22 ετών και δύο υπήκοοι Ινδίας, ηλικίας 24 και 34 ετών) συνελήφθησαν με την κατηγορία του βιασμού.

Οι έξι συλληφθέντες, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα, οδηγήθηκαν σήμερα (09-07-2012) στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου.

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε σε πόλεμο οι έχθροί είναι εντός των πυλών, ο απλός κόσμος πάλι αναλαμβάνει το έγο απο κάτω να διώξει τον ξένο κατακτητή. Η Χρυσή Αυγή έβαλε την σπίθα

Ανώνυμος είπε...

εγω βλεπω ολον τον κοσμο να ασχολειτε με την χρυση αυγη ...κατι που το ξεραν οτι θα γινει πριν της εκλογες...αντι λοιπον να κοιταμε τα προβληματα μας και να κανουμε πορειες κτλπ για την ΖΩΗ μας ασχολουμαστε με τα φαντασμενα ανθρωπακια που μολις πιασανε 7% ξεκινησαν επανασταση...Τοτε με την λογικη σας το ΚΚΕ επρεπε να εχει κανει βαλκανικο πολεμο με 8 %...εισαστε για γελια...σας ψηφισαν γεροι οπως λετε που φοβοντουσαν να πανε στα AΤΜ κλπ... και νεοι φυσικα που τρωνε το παραμυθι εξω οι μεταναστες λες και ειναι στο χερι σας ... και αμα οντως ισχιει να βγαλει η οικογενεια Μιχαλολιακου τους αλλοδαπους απο τα ξενοδοχεια της στο κεντρο...και αμα παει ελληνας εκει κατω για δουλεια σφυρα μου κλεφτικα...εσεις κοπανατε πεινασμενους και οι φιλοι σας οι μαφιοζοι/μπραβοι (αλγερινοι,μαροκινοι,αλβανοι) θεριζουν της νυχτες που κοιμαστεεεεε!!! αλλα περιμενω να δω ποοοοση βοηθεια θα παρετε στους δρομους απο τις 500.000 ψηφους που πηρατε ... απο τους τεμπεληδες που δεν μπορουν να απαιτησουν οχι μονο την μεταναστευτικη πολιτικη αλλα και τα βασικα για να επιζησουν ... αμα εισαστε περιφανοι κοτες της χρυσης αυγης καλα θα κανετε να κοιταχτειτε στον καθρευτη...τα αστεια τελειωνουν ... μαζι και εσεις αλλη μια συστιμηκη φιγουρα στο κοινοβουλιο ... ασχολουμαστε με τους ασπονδυλους ... αντε στα κλουβια σας πιθυκια και μολις αποκτησετε σκεψη και γνωση του τι κανετε τα λεμε παλι ... σε 20 χρονια δλδ... ανυπαρκτοι! ααα και απο ποτε ασχολειστε με βιασμους αλλοδαπων ??? αναφερομαι στην απο πανω αναρτηση !!! τι εγινε σας επιασε ο πονος ??? καθικια!!! Β.Α.

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι οι 450.000 χρυσαυγίτες είναι μια συμπαγής δύναμη. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Ποση παπαρολογια ακομαααα χαχ;αχαχαχαχαχαχαχα
B.A. φτανει ρε με την ηλιθια προπαγανδα θα σας φυγουν και αυτοι που σας ψηφισαν αχαχαχαχαχαχαχ ακου συμπαγής δύναμη. απιστευτο αχαχαχα . B.A.

Ανώνυμος είπε...

Χρυση Αυγη ΡΕΕΕΕ.
Και πουτανες ΜΟΝΟ ντοπιες, εγγυημενο πραμα.

Από το «προσεχώς Βουλ­γάρες» περάσαμε στο… «Ντόπιο Στριπτιζ», όπως γράφει ταμπέλα λαϊκού κέντρου επαρχιακής πόλης. Η αντιμεταναστευτική ρητορεία (όχι μόνον της Χρυσής Αυγής) αποδεικνύεται πως έχει αποκτήσει βαθιές ρίζες στον καθημερινό μας πολιτισμό. Βεβαίως.

http://topontiki.gr/article/37834

Ανώνυμος είπε...

Χρυσαυγίτες και αντιφασίστες είναι μονοθεματικές αμοιβόμενες ΜΚΟ ,που προσπαθουν να μας πείσουν ότι το κυρίαρχο πρόβλημα της ελλάδας ,των μνημονίων,της τρόικα ,του τοκογλυφικού δανεισμού ,της νεοαποικιοκρατίας και της προιούσας γενοκτονίας και εθνοκάθαρσης είναι το μεταναστευτικό.
Πλήρης δηλαδή αποπροσανατολισμός που βολεύει τα μάλα τα παιδιά της υπερεθνικής ελίτ να κάνουν ανενόχλητοι τη βρώμικη δουλειά τους (μετατροπή μιας χώρας της ΕΕ σε τρίτο κόσμο με ΄μεροκάματα πείνας,ανύπαρκτο κρατος πρόνοιας,χωρίς νοσοκομεία και εκπαίδευση).
Οι αντιφά καλά θα κάνουν ,και λόγω ειδίκευσης,να ασχοληθούν με την αργή γενοκτονία που συντελείται κατά του ελληνικού λαού ,υπό το μανδύα των μέτρων λιτότητας.
Η χρυσή αυγή καλό θα ήταν να ασχοληθεί με τα δικαιώματα των ελλήνων νεομεταναστών στην ευρώπη και σε άλλες ηπείρους όπου αντιμετωπίζουν ένα πρωτοφανή ρατσισμό,αλλά και με τη καταπολέμηση των αιτίων που δημιουγούν κύμα εγκαταλειψης της ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

Θαυμάστε τους ακροαριστερούς. Δεν επιτίθενται κατά των πασόκων που εξαθλίωσαν τον κοσμάκη, αλλά κατά της ΧΑ, που δεν ψήφισε κανένα μνημόνιο και είναι ΚΑΤΑ του μνημονίου. Θαυμάστε....

Ανώνυμος είπε...

10.09 και εγω απο θεσσαλονικη ειμαι και ευχαριστως σου σπαω τα κοκκαλα. που θες να σε γαμησω φασιστοπουστα ?

Ανώνυμος είπε...


ΟΣΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ:

H ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΞ ΣΕ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΔΕΛΙΓΙΑΝΝΗ 50.

Ανώνυμος είπε...

Το μαρξισταριό λοιπόν δεν βλέπει τίποτε κακό στους πασόκους βουλευές. Μάλιστα. Κατλάβατε.