Τρίτη, Ιουλίου 17, 2012

ΣΤΙΣ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΡΟΙΚΑ


Οριστικοποιήθηκε πριν από λίγο το κρίσιμο ραντεβού που θα έχει ο υπουργός  Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρτας με τους επικεφαλής της Τρόικας. 
Οι κύριοι Τόμσεν, Μαζούχ και Μόρς θα συναντηθούν το πρωί τις  26 Ιουλίου με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να συζητήσουν τα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση για την επόμενη διετία.  
ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
17-7-2012

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ.
ΟΞΥΤΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ TΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Η ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

κοψε τις μαλακιες ρε μισανθρωπε,αντε σοβαρεψου πια..

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα παιδιά της Χρυσής Αυγής. Αυτοί δεν είναι κλέφτες, όπως είναι κάποιοι άλλοι..

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΘΕΜΑ ΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΡΟΪΚΑΝΩΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΊΚΑΣ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

εγω δεν το πιστευω οτι οι χρυσαυγιτες κανουν (εστω και με τα λεφτα των βουλευτικων μισθων τους)συσσιτια. αν κανουν, τοτες γιατι δεν εμφανιζονται πουθενα φωτογραφιες ή βιντεο και γιατι δεν το λενε στα κεντρικα δελτια ειδησεων τα καναλια?

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν έχουν πληρωθεί ακόμα πως λένε ότι τα κάνουν από τα λεφτά αυτά; Οτι μοιράζουν πάνε και τα παίρνουν από το καλάθι του άνεργου που έχουν τα σουπερμάρκετ ή είναι χορηγίες από φραγκάτους υποστηριχτές τους. Και οι παπάδες κάνουν συσίτια και μοιράζουν τρόφιμα εδώ και δυο χρόνια

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΤΙ Ν ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ Ν.Δ-ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΔΗΜ.ΑΡ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ Χ.Α ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ Η Χ.Α ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Η ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΧΡΙ 15-16 ΧΡΟΝΩΝ Η ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ 13 ΧΡΟΝΑ ΚΑΙ 12ΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ
BΛΑΚΑ 11:40 ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΑΝ 8:18 ΜΟΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΡΙΠΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΜΑΛΑΚΑ 2 19. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ; Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ 8 18. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ; ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΙΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Η ΑΛΕΚΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ; ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΗΜΑ ; ΕΣΕΝΑ ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ Η Χ.Α ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ; ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η Χ.Α Κ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ; ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΤΕ ΓΑΜΑ ΤΗ Χ.Α Κ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ; ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ Κ ΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;
ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...