Δευτέρα, Ιουλίου 23, 2012

ΡΕΘΥΜΝΟ: ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ


Με...πυροβολισμούς επιχείρησε να πληρώσει εργάτη του, ένας άνδρας σε χωριό του Ρεθύμνου ενώ τον κράτησε και φυλακισμένο για κάποιες μέρες!
Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε ένας 28χρονος Πακιστανός, το αφεντικό του αντί να του καταβάλει τα 300 ευρώ που αντιστοιχούσαν στο μισθό του μήνα, του έστησε καρτέρι στη στάνη που εργαζόταν και άρχισε να πυροβολεί, τραυματίζοντας τον στο πόδι. Το μαρτύριο του όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού τον κράτησε κλεισμένο στον ίδιο χώρο για τρεις μέρες, απειλώντας τον ότι αν μιλήσει θα τον σκοτώσει.
Εν τέλει, ο αλλοδαπός κατάφερε να το σκάσει και πήγε στην αστυνομία. Αφού πρώτα έκανε μήνυση, διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, όπου όμως δεν παρέμεινε όπως χρειαζόταν, γιατί φοβόταν ότι το αφεντικό του θα έκανε πράξη τις απειλές του.
Πηγή: flashnews.gr
Ανθή Κουτσουμπού
news247 
ΠΡΕΖΑ TV
23-7-2012

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλα του έκανε τσο και λό σε κάθε λαθρο

Ανώνυμος είπε...

τσο και λό στη μανα σου ναζιστοπουστα

Ανώνυμος είπε...

η μαλακία και από τις δύο μεριές δεν έχει όριο!
Ελπίζω όταν επιτέλους θα γίνει εμφύλιος να σκοτωθείτε μεταξύ σας και να μας αφήσετε ήσυχους

Ανώνυμος είπε...

Κομμένη η πλακίτσα, πρέζα. Το Πακιστάν είναι δημοκρατία και δεν έχει πόλεμο με κανέναν. Να γυρίσουν λοιπόν πίσω αμέσως όλοι οι πακιστανοί και να σταματήσουν να μας κλέβουν τις δουλειές, γιατί θα βγούμε στους δρόμους. Οσο για οποιονδήποτε πολίτη άλλης χώρας που έχει πρόβλημα στην αλλοδαπή, ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ. Κανινικά θα πρέπει η Χρυσή Αυγή να πιέσει να βγει Νόμος να μη μπορεί ο καθένας κουλτουριάρης να επεμβαίνει στα ζητήματα ξένων πρεσβειών, που αφορούν προβλήματα υπηκόων τους. Να διώκεται! Έχει παραγίνει το κακό, να το παίζουν εδώ πέρα κάποιοι πακιστανότεροι των πακιστανών υπαλλήλων της πρεσβείας της χώρας εκείνης.
Λαέ, ξεσηκώσου, επιτέλους!

Ανώνυμος είπε...

Οι Πακιστανοί είναι παραδοσιακοί και ορκισμένοι εχθροί της Ελλάδας να πάνε όλοι πίσω ούτε δράχμη στην Ελλάδα ούτε για σκλάβους δεν τους θέλουμε στην χώρα

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

ρε αυγά, καταγγή απο αριωνα ή αρη η δε ξέρω και εγω απο που στο διαλο δεν έχετε ? αντε το πουλο απο το πλανητη , θα βγαλουμε άκρη εμείς , οι τουρκόσποροι, με τους πακιστανους

Ανώνυμος είπε...

και συ ρε μαλακα 10:59 τι ακριβώς παριστάνεις ? Ποιές δουλειές σου φάγανε βρε τεμπελόσκυλο? Στα χωράφια ή στην οικοδομή? Εγώ σου εχω εγώ δουλειά άμα θέλεις....εσύ θα ρθεις???

Ανώνυμος είπε...

10:59

Xreizomai ergazomeno gia turokomeio kai gia ta provata, tha ertheis; Misthos kalos kai filoksenia prosfero.

Ανώνυμος είπε...

Μιά και μιλάμε για ρατσισμό....
Αφγανός χασισοκαλλιεργητής αποπειράθηκε να δολοφονήσει Πακιστανό χασισοκαλλιεργητή, γιατί τα χάλασαν στη… μοιρασιά για τα χασισόδεντρα! (Όχι στην Καμπούλ, στην Μεσσηνία)… ...τα ξημερώματα της Παρασκευής ένας 27χρονος «κακόμοιρος οικονομικός μετανάστης» από το Αφγανιστάν, μαζί με άγνωστον ομοεθνή του, πήγαν στο σπίτι που διέμενε ένας άλλος 23χρονος «κακόμοιρος οικονομικός μετανάστης» από το Πακιστάν και μετά από έναν έντονο διάλογο μαζί του, τον μαχαίρωσε στον λαιμό και εξαφανίστηκε.

Κι άλλος ρατσισμός.... Πακιστανός έσφαξε εχθές Πακιστανό στο Αγρίνιο, για ασήμαντη αφορμή!

Τον τελευταίο καιρό, έχουμε γίνει μάρτυρες μιας άνευ προηγουμένου συντονισμένης μαζικής επίθεσης κατά της Χρυσής Αυγής, στην οποία συμμετέχουν τα κόμματα και… αποκόμματα της αριστεράς (και της… προόδου!- μας επέβαλλαν ότι άμα είσαι αριστερός είναι πρόοδος, κι άν είσαι δεξιός δεν είναι, και η ΝΔ δεν λέει τίποτα!), ο Συνήγορος του Πολίτη (ναι! υπάρχει ακόμα και τον πληρώνουμε από τους φόρους μας), κάποιες χρυσοπληρωμένες με το αίμα και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού ΜΚΟ «για τα δικαιώματα του ανθρώπου», «κατά του ρατσισμού» κ.τ.λ., διάφορες διεθνείς οργανώσεις-ομπρέλες της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης, ο Επίτροπος Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης (που ανήγγειλε πως θα ’ρθει προσωπικώς στην Ελλάδα για να εξετάσει την νομιμότητα- δεν το ξέρει ότι ο σχολιασμός αποφάσεων δικαστηρίων είναι στην Ελλάδα ποινικό αδίκημα, και η ΧΑ είναι κανονικό κόμμα με δικαστική απόφαση;- θα το μάθει...- της Χρυσής Αυγής), διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία και ΜΜΕ, μέχρι και κάποιος Ασλάμ, που λέει ότι είναι πρόεδρος των εν Ελλάδι Πακιστανών! κ.α. Κοινή συνισταμένη όλων, ότι το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών έχει συστήσει συμμορίες οι οποίες χτυπούν, τρομοκρατούν, και εγκληματούν ακόμα κατά των «κατατρεγμένων» και «φιλήσυχων» αλλοδαπών, «νομίμων» ή μη.