Παρασκευή, Ιουλίου 06, 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ


«Έκλεισε» όπως όλα δείχνουν το κείμενο το οποίο θα εκφωνήσει ο πρωθυπουργός το απόγευμα στη Βουλή, ανοίγοντας τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων και της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. 
Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του πρωθυπουργού που επικαλείται του Mega, η ομιλία Σαμαρά θα διαρκέσει περίπου 40 λεπτά, θα δοθεί έμφαση στις διαρθρωτικές αλλαγές, στον περιορισμό του Δημοσίου -χωρίς απολύσεις- και στις αποκρατικοποιήσεις.



Σχετικά με τις αποκρατικοποιήσεις δεν υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά σε οργανισμούς -όπως η ΔΕΗ και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ- ωστόσο, δεν αποκλείεται να γίνει αναφορά την ώρα της ομιλίας του.


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Ν.Τσούκαλης αποκάλυψε στον ΒΗΜΑ 99,5 ότι ο πρωθυπουργός θα αναφέρει στην ομιλία του την αύξηση αφορολόγητου στις 8.000 και τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση.


Η συζήτηση ξεκινά στις 7 το απόγευμα με την ομιλία του πρωθυπουργού. Η διαδικασία θα συνεχιστεί το Σάββατο το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Κυριακής με την ονομαστική ψηφοφορία.
Newsroom ΔΟΛ


ΠΡΕΖΑ TV
6-7-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: