Τετάρτη, Ιουλίου 11, 2012

ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ


Νέα επίθεση στην κυβέρνηση για τη στρατηγική που ακολούθησε τόσο στη Σύνοδο Κορυφής, όσο και στο Eurogroup, εξαπέλυσε το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξης Τσίπρας. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τη νυν και τις πρώην κυβερνήσεις για «υστέρηση πατριωτικής ευθύνης», αντιπαραβάλλοντας τη στάση του «τεχνοκράτη Ιταλού πρωθυπουργού» και του «δεξιού πρωθυπουργού της Ισπανίας».
Ο Αλέξης Τσίπρας αναρωτήθηκε εάν το μήνυμα του λαού στις εκλογές ήταν «συνέχιση του αποτυχημένου προγράμματος και ό,τι προαιρείσθε», όπως είπε ο Γ.Στουρνάρας στους εταίρους.
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
11-7-2012

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιλάει για πατριωτική ευθύνη ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να ξεπουλήσει την Θράκη;
http://www.youtube.com/watch?v=D_JbREBcMUQ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΑΓΑΡΟΥΛΙΑΣ είπε...

και από που βγάζει το συμπέρασμα ο παραπάνω ανώνυμος οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ξεπουλήσει τη Θράκη; Βαρέθηκα όλους αυτούς τους αδιάβαστους που επιμένουν να έχουν και γνώμη μεσ την αμάθειά τους. Δημιουργούν καταστάσεις που μας επηρεάζουν όλους, εκλέγουν κυβερνήσεις, ποδοπατούν τις νέες γενιές, επιτέλους ας το βουλώσουνε!

Ανώνυμος είπε...

Πάγιο θέση του παράνομου τουρκικού κόμματος της Θράκης που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανεξαρτητοποίηση της Θράκης από την Ελλάδα.Επίσης οι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Θράκη είχαν στην αφίσα τους το σύνθημα "Οι Τούρκοι κατακτούν την Θράκη".Αν αυτό δεν είναι ξεπούλημα τι είναι;
Και εγώ βαρέθηκα όλους αυτούς τους δήθεν προοδευτικούς και γνώστες της αλήθειας που ψηφίζουν με βάση την μόδα και την βιτρίνα ενός κόμματος όπως έγινε με το ΣΥΡΙΖΑ.Που υποθάλπουν προδότες και ανεβάζουν στο πολιτικό σκηνικό ένα ένα τα κόμματα που διαλύουν και υπονομεύουν την χώρα τόσα χρόνια γιατί την ίδια πορεία που έκανε το ΠΑΣΟΚ για να φτάσει από το 5% να κυβερνήσει και να διαλύσει την χώρα παρέα με την ΝΔ ακολουθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ.Επιτέλους ή βγάλτε τις παρωπίδες και ανοίξτε τα μάτια σας και τα μυαλά σας (αν υπάρχουν) ή βουλώστε το και μην ασχολείστε με αυτό τον τόπο αρκετά τον καταστρέψατε.

Ανώνυμος είπε...

Tην Θράκη την ξεπουλάνε σε επιχειρηματίες,με τις ελεύθερες οικονομικές ζώνες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.Αλλά οι ηλίθιοι αλλού κοιτάνε και άλλοι τους φταίνε....