Κυριακή, Ιουλίου 22, 2012

Ο ΆΚΗΣ ''ΔΙΝΕΙ'' ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΗΜΙΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΛΑΛΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ


Ο Άκης Τσοχατζόπουλος βρίσκεται πλέον σε δεινή θέση και η κατάσταση γι΄αυτόν αλλά και για τα μέλη της οικογένειάς του που βρίσκονται στη φυλακή δεν αναμένεται να βελτιωθεί. Αντιθέτως. Οι αποκαλύψεις είναι συνεχείς και πλέον η υπόθεση “ανοίγει” και προς τη Κύπρο.
Εδώ και κάποιες μέρες ο Άκης Τσοχατζόπουλος επιμένει να ζητά τη κλήση όλων των μελών του ΚΥΣΕΑ που αποφάσισαν την περιβόητη αγορά των υποβρυχίων τύπου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ. Η επιμονή του αυτή μοιάζει σαν ένα “τελευταίο χαρτί” καθώς τα ονόματα που προσπαθεί να βάλει στο “κάδρο των ευθυνών” ,είναι πάρα πολύ βαριά όπως προκύπτει από τις υπογραφές που συνοδεύουν τη σχετική απόφαση.



Τι θέλει να αποδείξει ο Άκης Τσοχατζόπουλος; Απλά ότι δεν αποφάσιζε μόνος του. Όμως ακόμη κι αυτό αν κατορθώσει δεν αρκεί. Γιατί κατηγορούμενος για μίζες είναι μέχρι στιγμής μόνο ο ίδιος. Τι θα προσπαθήσει να πετύχει; Πολλοί λένε ότι θα αποκαλύψει ότι η απόφαση για την προμήθεια των υποβρυχίων δεν έγινε ουσιαστικά μέσω διαγωνισμού,αλλά μέσω “μαϊμού-διαγωνισμού”. Έχει γραφτεί ότι η τότε πολιτική ηγεσία είχε προσεγγίσει άλλες εταιρείες, πήρε προσφορές οι οποίες δόθηκαν από την Ελλάδα στους Γερμανούς για να …προσαρμόσουν τη δική τους προσφορά! Και ότι γι΄ αυτή τη διαδικασία ήταν ενήμερο όλο το ΚΥΣΕΑ. Μπορεί να τα αποδείξει όλα αυτά;  
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=16432
ΠΡΕΖΑ TV
22-7-2012

7 σχόλια:

Sia είπε...

Το ότι δεν αποφάσισε μόνος του δεν σημαινει ότι οι άλλοι πήραν μίζες

Ανώνυμος είπε...

ο άκης διώκεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος όχι γιατί παρήγγειλε κάποια οπλικά συστήματα για την αγορά των οποίων συνυπόγραψε όλο το ΚΥΣΕΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΗ

ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ

Ανώνυμος είπε...

διώκεται λοιπόν για λήψη (=τσέπωμα μίζας) και ξέπλυμα χρήματος.
γι αυτο λεμε, για να ξεβρωμίσει ο τόπος, και για να συλληφθούν όλοι οι (βασικά πασόκοι) οι λαβόντες μίζες και τέτοια, αλλά και όσοι τολμάνε ακόμα και σήμερα (πασόκοι, δεξιούληδες, κομμουνιστές, ο,τιδήποτε, δεν παίζει ρόλο) όποιος γνωρίζει λοιπόν πονηρούς τύπους που κάνουν ρουσφέτια, λοβιτούρες και γενικά κλέβουν ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
Χρυσή Αυγή λοιπόν, διότι αν περιμένουμε απο τους πασόκους και τους συναφείς πολιτικάντηδες ... δεν πρόκειται να ξεβρωμίσει ποτέ ο τόπος.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ.
ΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΗ ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΣΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ. ΤΩΡΑ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΤΕ ΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΛΑΔΩΜΑΤΟΣ. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟ? Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΦΑΓΕ 200 ΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ 10 ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ .ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 2 ΔΙΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ ΕΠΙ ΛΕΞΗ. ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 10 ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΔΙΣ ( ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΓΩΝ ΔΙΣ Η ΤΡΟΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.