Τρίτη, Ιουλίου 03, 2012

ΡΟΔΟΣ: ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ!


Ένας τσοπάνης στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου κρέμασε και τελικά έπνιξε δύο σκυλιά για παραδειγματισμό των κυνηγών! Οι δύο αγροφύλακες, που πέρασαν το μεσημέρι της Κυριακής 7 Μαρτίου 2010 από το περιοχή μόλις αντίκρισαν τα δύο άτυχα ζώα πάγωσαν.



Υποκρινόμενοι άλλη ιδιότητα, προσέγγισαν τον τσοπάνη, που βρίσκονταν εκεί κοντά, και κείνος παραδέχτηκε, ότι προέβη σ’ αυτήν τη φρικτή πράξη, γιατί δεν επιθυμούσε στην περιοχή αυτή, που βόσκει τα πρόβατά του, να την επισκέπτονται κυνηγοί.


Οι αγροφύλακες στη συνέχεια του αποκάλυψαν την ιδιότητά τους, τον συνέλαβαν και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Α.Τ. Αφάντου.


Μέλη ζωοφιλικών σωματείων παραβρέθηκαν στη δίκη και ο δράστης καταδικάστηκε σε 9 μήνες φυλάκιση και 2.500 ευρώ χρηματικό πρόστιμο.


To βίντεο του τοπικού καναλιού TV Kosmos με τα κρεμασμένα σκυλιά - απ' όπου είναι και η φωτογραφία που βλέπετε - είχε σοκάρει τους κατοίκους της περιοχής και φυσικά είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου.


Ο εγκληματίας όμως άσκησε έφεση κατά της απόφασης και αύριο, αναμένεται, να εκδικαστεί η υπόθεση, που όμως θα μπει στο αρχείο.


Δεν θα αθωωθεί για την πράξη του, αλλά δεν θα τιμωρηθεί γι’ αυτό, καθώς σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4043/2012 «Μέτρα για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στα κρατητήρια κράτησης» τα ποινικά αδικήματα, για τα οποία απειλείται ποινή φυλάκισης έως και ένα έτος και έχουν τελεστεί έως 31/12/2011, μπαίνουν στο αρχείο!
http://www.zoosos.gr/article/2191/rodos-kremase-ta-skulia-katadikasteke-alla-den-tha-timorethei
ΠΡΕΖΑ TV

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΑΠΟ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΙΑ . ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.


http://eyesshut-anastasia.blogspot.gr/2012/03/blog-post_28.html

Ανώνυμος είπε...

λίγη δροσιά στο κατακαλόκαιρο

Ανώνυμος είπε...

δύο σκυλιά λιγότερα για τους Πακιστανούς φίλους μας

Ανώνυμος είπε...

re skatomyaloi fasistes kai edw pate na ta syndiasete ola me tous metanastes anti na katadikazei olos o kosmos tetoies prakseis eleos re mas exete zalisei th poutsa ena xrono twra me tous "lathro lathro lathro" katalavete epitelous oti OLOI eimaste PERASTIKOI apo auth th zwh

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΡΕΤΙΝΕ??? ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ? ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ? ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ. ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ...