Πέμπτη, Ιουλίου 26, 2012

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΝΑΖΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


«Ο αποκλεισμός αθλήτριας κατόπιν υπόγειων πολιτικών παρεμβάσεων - με αφορμή ένα ανέκδοτο που κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο - αποδεικνύει πόσο άθλιο και ανθελληνικό είναι το κράτος μας, αλλά και οι διεθνείς φορείς που καπηλεύονται το Ολυμπιακό Ιδεώδες.
Ο μοναδικός ρατσισμός που υπάρχει στη χώρα μας είναι ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Το γελοίο και αφελληνισμένο πολιτικό μας σύστημα έχει μοναδικό στόχο να συντρίψει πνευματικά τον Ελληνικό λαό. Όποιος πει έστω και μία λέξη για τους λαθρομετανάστες διαπομπεύεται ηθικά και εξοντώνεται ουσιαστικά.



Δυστυχώς, στη χώρα που γέννησε το Ολυμπιακό πνεύμα – ένα πνεύμα που εξύψωσε και αποθέωσε την υπεροχή και την ανωτερότητα του Ελληνισμού – κυριαρχούν και κυβερνούν μαρξιστικά κόμματα όπως η ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη και της Ρεπούση.


Μέσα σε αυτό το Σύστημα, εξοντώνεται κυριολεκτικά και δι' ασήμαντον αφορμή, όποιος τολμήσει να εκφράσει διαφορετική άποψη, ακόμα και αστειευόμενος. Εξοντώνονται αθλητές – και κυρίως νέοι άνθρωποι – που αντιστέκονται στο κυρίαρχο κλίμα της παρακμής και αγωνίζονται για να τιμήσουν και να εξυψώσουν μία Ελλάδα που καταρρέει.


Αντίθετα αγιοποιούνται διάφορα προκλητικά υποκείμενα, που καθυβρίζουν εκατοντάδες χιλιάδες σφαγιασθέντες προγόνους μας. Θα ήταν προτιμότερο και σίγουρα πιο τίμιο να ψηφιζόταν νόμος που θα καταδίκαζε σε θάνατο διά δημοσίου λιθοβολισμού όποιον τολμούσε να εκφράσει οποιαδήποτε διαφορετική γνώμη, από αυτή που έχει επιβάλλει η ανθελληνική εξουσία».


ΠΡΕΖΑ TV
26-7-2012

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ,ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΟΣ ΑΠΕΚΛΗΣΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ.ΑΝ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΕΙΑ ΦΥΛΗ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΟΥ, ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΓΙΑΝΝΗΣ,ΕΡΙΞΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΑΛΛΑ ΤΕΤΑΙΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ,ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ,ΝΔ ,ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ,ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ,ΝΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

τα αποβράσματα είστε εσείς και όσοι μαλάκες σας διαβάζουν. που είναι όλο και λιγότεροι...

Ανώνυμος είπε...

Τον κακό σου τον καιρό βλάκα. Απόβρασμα είσαι εσύ και ο κόκκινος φασισμός που ένα παιδί ζητάει συγγνώμη κι εσύ δεν την δέχεσαι.
Κομμουνισταριό του κερατά....
Ουστ ρε.....
Η δε κοπέλλα θα δικαιωθεί σε δεύτερο βαθμό και θα ζητήσει βαρβάτες αποζημιώσεις από τους κοπρίτες που την χαντάκωσαν.

Ανώνυμος είπε...

ναιμαλακα ζητησε συγνωμη γιατι δεν θα σηκωσει την σημαια.κ οχι τους χορηγους βεβαια. παλι καλα να λες που δεν σηκωσε κανα μεταλιο κ την πιαναν ντοπε αργοτερα.θα παει διακοπες με τον χοντροκουκη τωρα.ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΝΤΟΠΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ & ΤΗΝ ΝΤΟΠΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ

Ανώνυμος είπε...

Να γυρίσουν πίσω όλοι οι αθλητές μας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την προκλητική αυτή απόφαση. Και κυρίως για το ότι τα μαρξισταριά αυτά δεν δέχονται την συγγνώμη ενός 20χρονου ατόμου.

Ανώνυμος είπε...

nai na girisoun vlaka 3:53 giati an tous piasoun ntope meta oute tin ipostiriksi ton augon den tha exoun k 23xroni einai.den einai 5 na leei malakies.ta lathi plirononte k idietera teties epoxes.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΙ..
ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ...
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Wraioi oi nazistes kai panta epikairoi.... Palia oi koumounistes an kai Ellhnes htan oi exthroi tou ethnous.. Shmera oi peinasmenoi metanastes... Aurio as episoume na einai ta paidia tous pou tha ksenyteftoun apo thn Ellada gia ena kommati pswmi... Giati o ratsisths xezei sth thalassa , alla to trwei sto piato tou...

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΥΤΕ Η ΡΕΠΟΥΣΗ Η ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΑΧΑ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ
ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ