Πέμπτη, Ιουλίου 05, 2012

ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Σημερα 5-7-2012 η ωρα πρεπει να ηταν γυρω στις 11.30 το πρωι ενω ημουν στο μπαλκονι του σπιτιου μου ακουσα κορνες απο τα αμαξια και ειδα το τρολευ (αριθμο δεν ειδα αλλα πιθανοτατα ειναι αυτο που ερχεται απο κεντρο) να εχει σταματησει εξω απο το Α.Τ. Νεου Κοσμου και 2 ελεγκτες να κατεβαζουν καποιους μελαμψους μεταναστες.. Καθε φορα οποιος δεν εχει εισητηριο το τρολευ σταματαει ακριβως εξω απο το τμημα ετσι για να μπορουν οι ελεγκτες να πανε τους παραβατες στο τμημα για να τους κοψουν την κληση.. Οι ελεγκτες ομως δεν πηγανε τους μεταναστες στο τμημα αλλα τους κρατησανε εξω απο το τμημα και αρχιζαν να τσαμπουκαλευονται και ενας απο τους ελεγκτες αρχιζε να φωναζει σε εναν μεταναστη (κατι του ελεγε για τα χαρτια), μετα απο λιγο οι μεταναστες αρχισαν να ψαχνουν τις τσεπες και κατι να συζητανε με τους ελεγκτες.. βγαλανε καποια λεφτα και οι ελεγκτες τα πηραν μπροστα στα ματια των μπατσων που βρισκουντουσαν εξω απο το τμημα..
Οι ελεγκτες περα απο αυτο υποδυονταν τους αστυνομικους εξω απο το τμημα αναγκασαν τους μεταναστες σε ψαχτηρι και να βγαλουν τα παπουτσια τους και οι ελεγκτες με τους μπατσους γελουσαν.. Ο κοσμος που περνουσε κοιταγε με απορια για τι ακριβως συμβαινει και κοιταζε τους ελεγκτες που τραμπουκιζανε τους μεταναστες.. Οταν κατεβηκα για να τους προλαβω ειχαν εξαφανιστει και μιλησα με τον κοσμο που ειχε μαζευτει παραπερα και κοιταγε το σκηνικο και εμειναν εκπληκτοι μπροστα σε ολο αυτο που συνεβη.. οι μπατσοι που γελουσαν ηταν δοκιμοι συμφωνα με οσα ειπανε οι περιοικοι της περιοχης και ηταν παρωντες..
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1411253
ΠΡΕΖΑ TV
5-7-2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Δεν πειράζει

Ανώνυμος είπε...

αφου ρε βοιδι το προστιμο το πληρωνεις απευθειας οταν εισαι παραβατης σε τραινα , τρολευ, κλπ και σου δινων απλα μια αποδειξη!

Ανώνυμος είπε...

μετανάστες τρομοκρατούν τους Έλληνες με την παρουσία τους και τα έργα τους σε όλη την Ελλλάδα, έξω όλοι οι μετανάστες εγκληματίες από την χώρα που έχυσε αίμα όσο καμία άλλη για να απελευθερωθεί από τον αλλόθρησκο τύραννο