Δευτέρα, Ιουλίου 16, 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ


Επίθεση στην κυβέρνηση σχετικά με το θέμα των αποκρατικοποιήσεων εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ την Δευτέρα, κάνοντας λόγο για λογική αποδόμησης και συρρίκνωσης του κοινωνικού κράτους και ξεπουλήματος στους ιδιώτες όλων των δημόσιων αγαθών. 



Σε ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται ότι «οι ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου όχι μόνο δεν εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και την ανάπτυξη, αλλά αντίθετα ολοκληρώνουν την ισοπέδωση της οικονομίας και της κοινωνίας». 


Τονίζει ότι θα αποτελέσουν συμπλήρωμα των μνημονιακών μέτρων και όχι αντίβαρο για τη μη εφαρμογή τους «σε μία λογική αποδόμησης και συρρίκνωσης του κοινωνικού κράτους και ξεπουλήματος στους ιδιώτες όλων των δημόσιων αγαθών». 


«Οι επιπτώσεις μιας τέτοιας πολιτικής στο κοινωνικό σύνολο και στη χώρα θα είναι καταστροφικές και ανυπολόγιστες, όπως αποδεικνύει και η περίπτωση των ιδιωτικών τραπεζών τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς» προστίθεται στην ανακοίνωση.


Παράλληλα, εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση υπογραμμίζοντας ότι «αυτό που η κυβερνητική τρόικα προσπαθεί να αποκρύψει αναμασώντας αποτυχημένα νεοφιλελεύθερα δόγματα, είναι ότι δεν μπορεί να υπάρξει παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και ανάπτυξη χωρίς δημόσιες επενδύσεις και δημόσιες επιχειρήσεις».


«Σε αυτό το πλαίσιο, είναι αναγκαία η ανασυγκρότηση των δημόσιων επιχειρήσεων και οργανισμών ώστε να λειτουργούν με διαφάνεια, δημόσιο και κοινωνικό έλεγχο και ο επαναπροσανατολισμός τους στη βάση της ικανοποίησης των κοινωνικών αναγκών» καταλήγει.


Για τα μέτρα που πρόκειται να εφαρμόσει η κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «εκ νέου λεηλασία των εισοδημάτων των εργαζομένων και των συνταξιούχων» και για «διάλυση του κοινωνικού κράτους».


«Οι προεκλογικές εξαγγελίες περί αναδιαπραγμάτευσης και για μη περαιτέρω μείωση μισθών, συντάξεων και κοινωνική επιδομάτων αποδείχτηκαν άθλια ψέματα με σκοπό την υφαρπαγή της ψήφου του λαού» τονίζει.
ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
16-7-2012

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έ, εκεί στο συριζα. Μη σκίσετε καμιά καλτσοδέτα παιδιά, προσοχή

Ανώνυμος είπε...

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=47821&Itemid=85


ΠΡΕΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΕΕΕΕ?????

Ανώνυμος είπε...

9:42 Για πες μας τώρα, εσύ πως ξέρεις οτι είναι αναρχικός ΕΕΕΕ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΡΕΖΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΒΛΟΓΚ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΝΟΜΙΖΩ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ. ΜΗΠΩΣ Ο ΠΡΕΖΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΠΑ ΕΕΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΕΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΣ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

10:11 Αφού το είπαν τα κανάλια, έτσι είναι, μη το ψάχνεις, μια ερώτηση μόνο: έχεις ακούσει ποτέ για την τέχνη της πειθούς στην οπτικοακουστική βιομηχανία;;;; Για την ιστορία πάντως στο συγκεκριμένο θέμα: «ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ» είσαι off topic.

Ανώνυμος είπε...

συσσιτια φιλαρακι θα επρεπε να οργανωνει το πασοκ, που μας εμπασε στο μνημονιο, και οχι η χρυση αυγη.

Admin Blogger είπε...

Μια πρωτότυπη ψηφοφορία μεταξύ ων αναγνωστών του έχει το ηλεκτρονικό «Βήμα», με το εξής ερώτημα: «Ποιος νομίζετε ότι κέρδισε στην τριήμερη συζήτηση στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων;». Και ιδού τα αποτελέσματα:

33.55% Α. Σαμαράς
27.88% Α. Τσίπρας
12.09% Ευ. Βενιζέλος
11% Ν. Μιχαλολιάκος!!!!!
4.4% Π. Καμμένος
................

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έχει δύο όψεις. Κατ’ αρχάς, επιβεβαιώνει το δυναμικό της ομιλίας του κ.Μιχαλολιάκου.
Υπάρχει όμως και κάτι άλλο. Στις συγκεκριμένες ψηφοφορίες συνήθως η ψήφος δίνεται σύμφωνα με την κομματική προτίμηση των συμμετεχόντων. Μήπως, λοιπόν, αυτό το 11% αποτυπώνει κάποια πολιτική μετακίνηση, λίγο μετά τις εκλογές, προς το κόμμα που φωνάζει να φύγουν επιτέλους οι εκατομμύρια λαθρομετανάστες που με τις δωρεάν χορηγήσεις φαρμάκων, επιδομάτων και ακόμα και ...συντάξεων εις βάρος των δικών μας ταμείων, τα έχουν καταβαραθρώσει και ως αποτέλσμα αυτού έχουν πέσει στο μισό και οι μισθοί και οι συντάξεις των ελλήνων;

Ανώνυμος είπε...

Αdmin blogger,τι τρώτε οι χρυσαυγίτες και λέτε τόσες μαλακίες.Ναι,αφού κατακλέψανε τα ταμεία,πολλοί έλληνες εργοδότες δεν βάζουνε ασφάλεις στου έλληνες εργαζόμενους,μετά τα βάλανε στο PSI και δεν αφήσανε τίποτα στα ταμεία,φταίνε οι μετανάστες.Γι'αυτό αυτή η χώρα δεν θα δει ποτέ προκοπή,με τέτοιους μαλάκες πολίτες ,που δεν βλέπουνε τα πραγματικά προβλήματα και τους πάνε όπου θέλουνε κάποιοι.Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας λένε ότι ένα γελοίο άτομο ,όπως ο Μιχαλολιάκος,θεωρείται από κάποιους ηλίθιους 'οτι μπορεί να βοηθήσει τους έλληνες και η τζούλια μπορεί να βοηθήσει στην μαλακία που τραβάτε...Χρόνια σοβαροί άνθρωποι ασχολούνται σοβαρά με όλα τα προβλήματα αυτά,εσείς ασχολιόσασταν ,ε τα μπουρδελομάγαζα,τα σκυλάδικα και το ποδόσφαιρο,δεν ανοίξατε κανένα σοβαρό βιβλίο και τώρα βρήκατε τον μεγάλο εχθρό,όταν την χώρα σου θα την καταντήσουν όπως τις χώρες των μεταναστών και γίνεις σαν και αυτούς,ψάχνοντας μέρος για να επιβιώσεις τότε θα καταλάβεις,αν και αμφιβάλλω,οι στόκοι δεν καταλαβαίνουνε..

Ανώνυμος είπε...

Έλληνες, μόνο η Χρυσή Αυγή είναι κάποια ελπίδα. Κι ένας φίλος είπε: "Στη Χρυσή Αυγή είναι άνθρωποι, ρε, δεν είναι κλέφτες σαν τους άλλους".

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΑΩ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ, ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΑΩ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι κλέφτες σας τους άλλους στην χρυσή αυγή είναι λήσταρχοι πραγματικοί.
Αν η χρυσή αυγή νοιαζόταν για την δήμοσια περιουσία θα έκανε κάτι
Η χρυσή αυγή δεν μιλάει για τις τιμές που αυξάνουν στα τρόφιμα γιατί την στηρίζουν οι όμιλοι σουπέρμαρκετ.
Η χρυσή αυγή είναι υπέρ του ιδιωτικού κεφαλαίου, γιατί λέει για λαθρομετανάστες αλλά δεν τα βάζει με τους κεφαλαιοκράτες πους τους προσλαμβάνουν.
Την χρυσή αυγή στηρίζουν μεγαλοδημοσιογράφοι.

Στην ίδια ψηφοφορία του Βήματος η χρυσή αυγή παίρνει 3%.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ Ως ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟς ΚΑΝΕΙ ΣΧΌΛΙΑ ΆΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΙς ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙς ΟΠΩς ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΧΤΕΙ ΑΠΌ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΟΠΩς ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕς ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ

ΡΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙς ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΣΕΙς ΑΛΛΑ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η χρυσή δουλεύει κανονικά τον Έλληνα.
Ειπαν στην χρυσή αυγή ότι θα έδιναν τα βουλευτικά αυτοκίνητα σε πολύτεκνους ενώ γνώριζαν πολύ καλά ότι απαγορεύεται από νόμο να έχουν τα βουλευτικά αυτοκίνητα πέρα από τους ίδιους τους βουλευτές.

Η χρυσή αυγή λέει ότι μοιράζει τρόφιμα ενώ αυτό γίνεται και από την εκκλησία, ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και άλλους φορείς εδώ και αρκετό καιρό.

Και οι κατακτητές Γερμανοί μοίραζαν στην κατοχή τρόφιμα για προπαγινδιστικούς λόγους.

Η χρυσή αυγή λέει ότι στην χούντα δεν γινόντουσαν σκάνδαλα ενώ αντίθετα μεγάλο σκάνδαλα έγιναν τότε όπως επί πασοκ κα νέας δημοκρατίας.

Την χρυσή αυγή έχουν ξεβρακώσει πρώην υπαρχηγοί της με βιβλία που λένε τ' άπλυτα της.

Ανώνυμος είπε...

Τα χάψαμε τα παραμύθια του defencenet.gr To δημοσιογραφικά μπλοκ διαφορετικά το παρουσιάζουν ακόμα και τα ποιο συντηριτικά. Οπως και όλα τα κανάλια Και ποιος είπε ότι δεν τα έβαλαν οι μπάτσοι τα φυλαδία που λένε ότι βρήκαν;Η ακόμα τα είχαν πάρει από μοιράσματα. Οπως επίσης αν είχαν φυλάδια της χρυσής αυγής δεν σημαίνει πως είναι χρυσαυγίτες.Το συμφέροντα που εξηπηρετεί το defencenet.gr είναι γνωστά

Και που κολάει στις αποκρατικοποίησεις το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας αυτό;

Και όμως αυτή είναι η αποστολή των χρυσαυγιτών να αποπροσανατολίσουν για να ξεπουλίσουν την Ελλάδα κοψοχρονιάς οι χρηματοδότες τους.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΌΜΜΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 20.000 Ε Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΗΝΑ (ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ), ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ… ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ 20.000 ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 80.000, 90.000,… ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ 657… ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;
…ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑ , ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΟΙ ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΔΕΣ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ;
ΠΡΩΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ( ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥΣ – ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ) … ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ…
… ΜΟΝΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ;
ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ;
ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για μια νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ αρχή!

Ανώνυμος είπε...

Θανάση, μόνο η Χρυσή Αυγή είναι κάποια ελπίδα. Κι ένας φίλος είπε: "Στη Χρυσή Αυγή είναι άνθρωποι, ρε, δεν είναι κλέφτες σαν τους άλλους".

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΙΞΕΙ Τ ΦΡΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ?

στο τελος θα μας πειτε οτι ειναι και ομιλος φιλομούσων και διανοούμενων..

αντε ρε κοπροσκυλα σε κανενα δικαστηριο πρωτα που ο καθενας τους εχει σκοτωσει τη μανα του

Ανώνυμος είπε...

αποκρατικοποίηση όλης της ελλάδας εδώ και τώρα. τίποτα στα χέρια του κράτους!

Ανώνυμος είπε...

Απο τα σχόλια να δείτε γιατί είναι αναγκαίο η αριστερά να αλλάξει στο τομέα της λαθρομετανάστευσης και στο θέμα της νομιμοποίησης.

Είναι τομείς που δίνουν τροφή στη ΧΑ.
Δεν πρέπει να παγιωθούν στο πολιτικό σκηνικό.

Πρέπει τα πλεονεκτήματα που έχουν, αυτά να αχρηστεύσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Θανάση αυτοί είναι κλέφτες επαγγελματίες στην χρυσή αυγή όχι σαν τους άλλους.
Θανασάκη κανά επιχείρημα για τι θέμα έχεις;

Η τι κάνατε στην βουλή Θανάση; Κλέβαμε χειρότερα από τους άλλους

Ανώνυμος είπε...

Χρυσαυγίτες είστε εκτός θέματος θα πείτε κάτι για τις αποκρατικοποιήσεις; Ε Θανάση; Ε πάλι παραπλανείς τον κόσμο.