Πέμπτη, Ιουλίου 12, 2012

ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ - ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ


Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» η μητέρα που μαζί με τα δίδυμα παιδιά της παρασύρθηκαν το πρωί της Πέμπτης από μοτοσικλέτα, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τροίας στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η γυναίκα μεταφέρθηκε γύρω στις 8:30 το πρωί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Έγινε άμεση ανάταξη και σταθεροποίηση ζωτικών λειτουργιών της ασθενούς από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.



«Η ασθενής φέρει κακώσεις-κατάγματα οφθαλμικού κόγχου και λυθοειδούς οστού, θλάση πνεύμονος και σπληνός και επικοινωνεί πλήρως με το περιβάλλον. Είναι σε βαριά κλινική κατάσταση, φαίνεται ότι δεν διατρέχει κίνδυνο ζωής και η υγειονομική κατάστασή της είναι ελέγξιμη» αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.


Λόγω των πολλαπλών κακώσεων, η μητέρα παρακολουθείται από τα Τμήματα Ω.ΡΛ., Γναθοχειρουργικό, Θωρακοχειρουργικό και έγινε εισαγωγή στο Δ΄ Χειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου για περαιτέρω χειρουργική αντιμετώπιση για τη κάκωση σπληνός.


Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων τα δίδυμα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας επτά ετών. Και τα δυο παιδιά νοσηλεύονται διασωληνωμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το αγοράκι, το οποίο έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.


Ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ένας 21χρονος μόνιμος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, εγκατέλειψε τα θύματα αβοήθητα, αλλά αργότερα παραδόθηκε στην Τροχαία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ναυτοδικείου Πειραιά. Όταν ρωτήθηκε από άνδρες της Τροχαίας γιατί εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, είπε πως φοβήθηκε.
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
12-7-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: