Πέμπτη, Ιουλίου 05, 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:BLOGS ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ,ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ,ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ BLOGS,ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ,ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ HOT DOC ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ.
Μια συγκλονιστική αποκάλυψη φιλοξενεί το HOT DOC που κυκλοφορεί. Ένα παρακρατικό σύστημα που χρηματίζεται από ισχυρούς οικονομικά παράγοντες, παρακολουθεί δημοσιογράφους και «ενοχλητικούς» πολίτες. Κομμάτι αυτού του παρακρατικού μηχανισμού είναι διάφορα blogs.
Όπως αποκαλύπτει το HOT DOC, στις 23 Μαίου, τρία bogs Fimotro, Nonews και Noname, με διαφορά μερικών λεπτών έκαναν την ίδια ανάρτηση που αναφερόταν στην επίσκεψη του δημοσιογράφου του REUTERS Στήβεν Γκρέι, για μία έρευνα που αφορούσε τις Τράπεζες. Ο Grey όπως και το HOT DOC είχαν αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο ελληνικές Τράπεζες δανειοδοτούσαν χωρίς πραγματικές εγγυήσεις offshore εταιρείες που ανήκαν σε μετόχους των Τραπεζών, σβήνοντας στη συνέχεια τα δάνεια.
Τα blogs λοιπόν δημοσίευσαν μια φωτογραφία του Γκρέι με τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλλογλου κάνοντας απαξιωτικά σχόλια για έναν από τους πιο έγκυρους ερευνητές του REUTERS. Σύμφωνα με τα σχόλια αυτά ο Γκρέι είχε έρθει στην Ελλάδα για να χτυπήσει την ελληνική Οικονομία. Δημιουργούσαν δηλαδή μέσα σε μερικά λεπτά την εντύπωση ότι ο Γκρέι δεν έλεγε την αλήθεια αλλά χτυπούσε την ελληνική Οικονομία. Χωρίς κανένα στοιχείο.
Το χειρότερο όμως είναι άλλο. Τα blogs δημοσίευαν φωτογραφία των δημοσιογράφων λέγοντας πως ήταν από κινητό τηλέφωνο αναγνώστη. Σήμερα αποκαλύπτεται πως ήταν φωτογραφία από παρακολούθηση των δημοσιογράφων που είχε παρθεί από μηχανισμό παρακολούθησης.
Πού βρήκαν τις φωτογραφίες από παρακολούθηση τα blogs; Πώς συντονίζονται για να αποπροσανατολίσουν από την αλήθεια και να εμφανίσουν ερευνητές δημοσιογράφους ότι δρουν με σκοπιμότητα; Ποιος τους πληρώνει για να κάνουν εκατοντάδες αναρτήσεις κάθε μέρα; Ποιος δηλαδή πληρώνει 10 τουλάχιστον ανθρώπους προσωπικό, ενώ δεν έχουν διαφημιστικά έσοδα;
Διαβάστε στο HOT DOC που κυκλοφορεί
http://www.koutipandoras.gr/?p=22854
ΠΡΕΖΑ TV
5-7-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: