Τετάρτη, Αυγούστου 01, 2012

Στα κρατητήρια άνεργος πατέρας 7 παιδιών για χρέη μόλις 5.000 ευρώ στον ΟΑΕΕ

Την ώρα που οι μεγαλο-οφειλέτες του δημοσίου διαφεύγουν επιδέξια τη σύλληψη, οδηγείται στα κρατητήρια άνεργος πολύτεκνος απο το Ηράκλειο Κρήτης για χρέη 5.000 ευρώ προς τον ΟΑΕΕ
Ο Μηνάς Χατζηδάκης, πατέρας 7 παιδιών οποίος διατηρούσε στο παρελθόν εμπορικό κατάστημα και πλέον είναι πρόεδρος της κίνησης Ομάδα Αλληλεγγύης Αγίας Αικατερίνης, φόρεσε χειροπέδες για βεβαιωμένα χρέη προς το δημόσιο.
Η είδηση προκαλεί τουλάχιστον προβληματισμό καθώς ο γνωστός για την κοινωνική του δράση Ηρακλειώτης, απειλείται με φυλάκιση αφού αδυνατεί να καλύψει το χρέος του, ενώ απευθύνει έκκληση βοήθειας σε κοινωνικούς φορείς και συμπολίτες του.
Το θέμα αυτό διερευνά και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν περιθώρια παρέμβασης.iefimerida.gr

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πραγματικο προσωπο του (τραβεστι) κουμουνιστικου μας καθεστωτος.Σκληρο με τους χιλιαδες μικρομεσαιους ελευθερους επαγγελματιες μεχρι αηδιας αλληλεγυο με τους δικους του κοπριτες μεχρι χρεοκοπιας.

Ανώνυμος είπε...

Η Κωνσταντινούπολη είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας λευτεριά στη αιματοβαμένη Ιωνία και Πόντο

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος φυλακίζεται και ο κάθε λογής ηλίθιος σχολιάζει. Τελικά η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά κάθεται και σχολιάζει.Τι κάνει το πολύ το εαρκοντίσιον φαίνεται.
Υ.γ. άγριο καπιταλισμό έχουμε 4:49 και όχι κουμουνισμό. Ο Σαμαράς είναι πρωθυπουργός όχι η Παπαρήγα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΝΑΡΧΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚΟΤΡΑΠΕΖΟΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΑΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΟΛΟΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ
ΡΕ ΧΟΝΤΡΟΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ?
Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ(καλα αυτο μενει ασχολιαστο για ευννοητους λογους)

Ο ΑΛΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ (παρε και εσυ ενα χαπακι...)

Ο ΑΛΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ (και αλλου μοιραζουν δωρεαν αντισυλληπτικα, πηγαινε παρε κανενα γιατι το γαμησι που ερχεται απο την τροικα μην σε αφησει και εγγυο)

ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΡΩΤΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙ.....
ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.....

5:56 ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΜΟΝΟ ΒΡΕΘΗΚΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Kαλός το παιδί το χρυσαυγίτικο που το κόμμα του ψηφίζουν οι μπάτσοι και υποστηρίζει τους τραπεζίτες.
6:17 Ποια αντίσταση στο πασοτραπεζοσύστημα κάνετε όταν στην βουλή ψηφίσε η Χρυσή Αυγή μαζί με Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ να μην έλθει το θέμα στην Βουλή της Αγροτικής και του πασοκτραπεζίτη.
6:17 Μην επαναλαμβάνεις τα σχόλια το έχεις βάλεις και άλλες φορές.
Η Χρυσή Αυγή είναι με τον Πασοκτραπεζίτη που πήρε με σκανδαλώδη τρόπο την Αγροτική και για αυτό από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης ψηφίσατε μαζί με την ΔΗΜΑΡ ΠΑΣΟΚ Ν.Δ. να μην έλθει το σκάνδαλο στην βουλή.
http://prezatv.blogspot.gr/2012/08/blog-post_5347.html

Ανώνυμος είπε...


ΕΚΤΑΚΤΟ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΖΗΤΑΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΛΠ.

ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΦΑΚΕΛΩΘΗΚΑΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ.

http://gr.news.yahoo.com/%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%86%CE%B9%CE%BC%CE%B1-%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-065019360.html

Ανώνυμος είπε...

Πάλι στο πρέζα ρε βλαμμένο μαρξιστοειδές παραπάνω; Μέρα νύβτα στο πρεζάδικο; Δεν ντρέπεσαι ρε αλήτη; Αναρχο-Μαρξισταριό του κερατά; Δεν είσαι ρε έλληνας εσύ; Φτου σου ρε καθίκι.
Μόνο η ΧΑ ρε κάνει αντίσταση. Εσύ κάτσε ακόμα στο αναρχομαρξισταριό, να βρίζεις την χώρα σου, όταν οι άλλοι κάνουν συσσίτια για την φτωχολογιά.

Και που΄σαι, βλαμμένο. Μη σε ξαναπετύχω εδώ μέσα....

Ανώνυμος είπε...

Εθνικιστική κατασκήνωση Κρήτης Χρυσής Αυγής.

Χανιά 4 & 5-8-2012.

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία Χανίων.

Όλη η Κρήτη συμμετέχει.

Ανώνυμος είπε...

Την αλήθεια την τρέμουν οι χρυσαυγίτες. Και απειλούν από πανω.
Την αντίσταση μαλάκα την είδαμε που κάνατε στην Αγροτική. Τους πλούσιους που σας χρηματοδοτούν υποστηρίζεται και την φτωχολογιά πολεμάτε.
Πάνω από 500 άτομα σήμερα δεν πέρασαν από το Σύνταγμα και μερικούς τους είχατε καλέσει τηλεφωνικά να φέρουν φίλους τους.
Την χώρα εσείς τους ξεπουλάτε. Και πρόσεχε μαλάκα συσίτια και μοιράσματα γίνοται και από άλλους εδώ και αρκετό καιρό. Από δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης. Χώρια τα διάφορα κινήματα άρνησης πληρωμών.

Ανώνυμος είπε...

Κρήτη εκεί που σας έπαιρναν κυνήγι έ συνάδελφε;

Ανώνυμος είπε...

Στην Κρήτη που πήρατε το μικρότερο ποσοστό πανελλαδικά και με αρχηγό σας με το κόκκινο κυλοτάκι

Ανώνυμος είπε...

Είστε καραγκιόζηδες ο άνθρωπος πήγε φυλάκη και εσείς γράφετε για κουμούνια τράπεζες κατασκηνώσεις και διανομές τροφίμων. Δεν σας νοιάζει αληταράδες παρά μόνο να είστε βουλευτές και να βγάζετε χρήματα. Εκτός και αν είστε τίποτε σαδιστές μπάτσοι και χαίρεστε με τον ανθρωπο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ανώνυμος είπε...

Ηλεκτικος Θησεας σε πηγαδι

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 5.56
ΜΑΛΑΚΑ 5.56.ΑΠΟ ΤΑ 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΟΙ ΤΑ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ) ΤΡΩΝΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Μαλάκα στην νηοστή 11:43 καλό το παραμυθάκι σου αλλά άκου οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι 750.00 σύμφωνα με την απογραφή. Οι συνταξιούχοι του δημοσίου 500.000 χιλιάδες σύμφωνα με την απογραφή.
Στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα γίνονται κρατήσεις για την σύνταξη τους. Οπότε τα έχουν πληρώσει με το παραπάνω. Τα λεφτά των ταμείων τα έφαγαν οι πολιντικάντηδες σαν δίνοντας έργα σε λαμόγια ιδιωτές, μεγαλοεργολάβους τραπεζίτες.
Γραφείς για τραβεστί κουμουνισμό όταν στο κουμουνισμό απαγορεύεται το χρηματιστήριο εκεί που παίχτηκαν τα λεφτά των ταμείων ασφάλισης.
Λες για λεφτά των Ευρωπαίων μαλάκα όταν τα δανείκα πριν το μνημόνιο 1 και 2 ήταν από την ελεύθερη αγορά μέσω ομολόγων με ελεύθερο επιτόκιο που έτσι μπορούν να κερδοσκοπούν διάφορα λαμόγια. Ολοι η Εύρωπη τους έχει καταγγείλει αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Που πήγαν τα λεφτά των ομολόγων; να κοιτάξεις τους προυπολογισμούς των προηγούμενων ετών και θα δεις πως τα έξοδα για συντάξεις και μισθούς είναι το 30% όταν το 70% πάει σε έργα μεγαλολαμόγιων εξοπλισμών αγορές προμήθειες και τόκους πληρωμές ομολόγων.
Το σκάνδαλο Siemens σου λέει κάτι;
Το σκάνδαλο Κοσκωτά; Τα υποβρύχια και τα όπλα μήπως; Τα υπερτιμολογιμένα δημόσια έργα;Θες να πάμε καιστην χούντα το σκάνδαλο με το τάμα του Παπαδόπουλου; Τα ομόλογα; Τα διάφορα έργα σε δικούς τους που έγιναν επί χούντας; Τα χαριστικά δάνεια από κρατικές τράπεζες σε ιδιώτες ανω του 1,5 δις δραχμές το 1972 που σήμερα υπολογίζονται με τις ανάλογες προσαρμογές σε δεκάδες δις ευρώ.
Και όλα όσα σου γράφω υπάρχουν σε σοβαρές οικονομικές εκθέσεις και όχι σε λαΙκίστικα έντυπα.

Αγριος καπιταλισμός είναι λοιπόν και όχι κουμουνισμός ή τραβεστί κουμουνισμός οπως η σοσιαδημοκρατία.
Για το άνθρωπο που φυλακίστηκε έχεις να πεις κάτι; Και αφού νοιάζεσε για τα λεφτά των Ευρωπαίων γιατί δεν λες κάτι για τα 753 άτομα που έβγαλαν από την Ελλάδα 1,5 δις ευρώ τον τελευταίο χρόνο αφορολόγητα ;
H σε πείραξε που κράζοντε όσοι αλλάζουν θέμα έτσι 4:49;

Ανώνυμος είπε...

υπάρχουνε πολλά τα δρώμενα, δεν θα μιλήσω για θέματα ανεργία θα μιλήσω για θέματα λαθρομετανάστες που ούτε η αστυνομία μπορεί να λάβει τα δρώμενα, μπορούμε μόνο εμείς σαν Έλληνες πολίτες να καθαρίσουμε αυτά που βλέπουμε και μόνο

ΟΥΓΚ

MAKEDONSKI MENIDIATI είπε...


H MAKEΔΟΝΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!!

ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ!!