Τρίτη, Αυγούστου 28, 2012

ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΕΜΦΥΛΙΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ,ΣΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-


Συμφωνα με πληροφοριες,τα δικα της καλεσματα για συγκεντρωσεις διαμαρτυριας κατα τη διαρκεια της ΔΕΘ,θα κανει και η Χρυση Αυγη τις επομενες μερες.Μαλιστα προγραμματιζουν να φυγουν και καποια πουλμαν με μελη της οργανωσης απο την Αθηνα,ωστε να πανε στη Θεσσαλονικη και να συμμετεχουν στις κινητοποιησεις.
Τα καλεσματα,θα γινουν τις ιδιες μερες και ωρες που θα γινουν και τα καλεσματα των υπολοιπων σωματειων και κομματων,αλλα σε διαφορετικα σημεια...Μονο που η Θεσσαλονικη ως γνωστον.... ειναι ολη κι ολη 3 δρομοι...
ΜΕΓΑΣ ΦΟΒΟΣ...;;;
Η ΥΠΑΡΞΗ ΕΜΦΙΛΙΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΜΕ ΑΠΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΕΠΙΣΗΣ,Ο ΦΟΒΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΣΩΜΑΤΕΙΑ,ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ,ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ,ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

---ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΑΠΟ ΒΑΣΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ...ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.
ΣΥΝΕΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ...ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΦΑΧΤΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ (ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ-ΑΡΙΣΤΡΟΙ VS ΝΕΟΝΑΖΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ)...ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΒΕΝΤΕΤΑ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ,ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. 

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ - ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ...ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ.
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ.
-ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΘ,ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ-
ΠΡΕΖΑ TV
28-8-2012

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε Πρέζα τα προηγούμενα χρόνια που δεν ήταν τόσο οργανωμένη η χρυσή αυγή,δεν γινόνταν επεισόδια σε συγκεντρώσεις;Εγώ θυμάμαι τον κόσμο να φοβάται να κατέβει στον δρόμο μην του σπάσουν κανένα κεφάλι ή τον κάψουν οι αριστεροί χούλιγκαν.Ξαφνικά,όλα τώρα τα φορτόνουμε στην χρυσή αυγή.Μήπως βολεύει κι εσάς αυτή η κατάσταση;Και να μην ξεχάσω πως όλες οι δήθεν τρομοκρατικές οργανώσεις-πληρωμένοι δολοφόνοι ανήκουν παραδοσιακά στο χώρο της αριστεράς.Προδότες-ψευτοεπαναστάτες.

Ανώνυμος είπε...

bromero site re kseftiles

ΧΕΣΕΤΕ ΗΜΑΡ είπε...


Mάγκες ανακάλυψα κάτι ελληνικά σημαιάκια made in china που είναι ότι πρέπει για κωλόχαρτο. Τα πουλάνε στην Αθηνάς με το κιλό.

Άλλη κάβλα να σκουπίζεσαι με την γαλανόλευκη ρε παιδί μου, νιώθεις να ρέει η ελληνικότητα και το DNA της φυλής μαζί με το σκατό.

Έχω βάλει και τηλεόραση στην λεκάνη απέναντι, που με σύστημα όταν μπάινεις στην τουαλέτα αρχίζει και παίζει αυτόματα βίντεο από τα σκηνικά στα Ίμια το 1996. Πως σε κάτι άλλες κυριλέ τουαλέτες έχει μουσική; Σε μένα έχει τα κομμάντα. Όπως πέφτει λοιπόν το ελικόπτερο, έτσι με δόξα και τιμή, αρχαιοελληνικά πάντα, πέφτει με παφλασμό και δέος η κουράδα.

ΧΕΣΕΤΕ ΗΜΑΡ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Αυτόςο ιστοχώρος πρέπει να κλείσει όπως και το ινδυμεδια γιατί δεν αποτελεί ειδησεογραφικό αλλά συκοφαντικό και χυδαία εξυβριστικό

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχα γελάω με τον 9:04.Πω πω φίλε εσύ πρέπει να έχεις πάθει μεγάλη λαχτάρα απο τους Ελληνες.Πρέπει να σου πηδήξανε μάνα κόρη κι αδερφή για να μην σου πω και γιαγιά.Δικαιολογήσε φίλε ότι και να πεις.Μαζί σου.Οι Έλληνες τους προδότες του γαμάνε τι να κάνουμε.Δεν φταις εσυ που είσαι προδότης προς Θεού.Εμείς οι μαλάκες οι Έλληνες φταίμε.Κουράγιο φίλε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ

Η πηγάδα δεν γέμισε ακόμα φασιστάκια

Ανώνυμος είπε...

Αιμα τιμη πουτανας γιοι