Δευτέρα, Αυγούστου 27, 2012

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΡΕΙΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΛΑΝΟΔΙΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ


Για ληστεία κατά συναυτουργία συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Βόρειας Ελλάδας δύο αστυνομικοί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αστυνομικοί κατηγορούνται για τρεις ληστείες σε βάρος τριών αλλοδαπών γυναικών που εργάζονταν ως πλανόδιοι μικροπωλητές! Σε λίγη ώρα αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση.
Seleo.gr News 
ΠΡΕΖΑ TV
27-8-2012

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελληνες? Αποκλείεται.

Ανώνυμος είπε...

Έλληνες και μπάτσοι; Αποκλείεται !! Πέφτω από τα συννεφάαααα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάτω τα χέρια από την Ελληνική Αστυνομία συκοφάντες

Ανώνυμος είπε...

Εχω σιγουρες πληροφοριες οτι ηταν προβοκατσια του συριζα,αποκλειεται να ειναι αληθεια,οι φιλοι μου οι μπατσοι ειναι ολοι καλα παιδια

Ανώνυμος είπε...

Κι επειτα απο ποτε το να κατασχεσεις τα πλαστα σιντι απο αυτον που τα πουλαει ειναι κλοπη?

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Ενώ μέρα με την ημέρα η εγκληματικότητα των «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών» κατά των Ελλήνων σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, κάποιοι διεθνείς παράγοντες επιμένουν να μιλούν για «ρατσιστική» βία και να ζητούν μέτρα για την καταπολέμησή της :

«Μέτρα για την καταπολέμηση της ρατσιστικής βίας, ζητάει ο ΟΗΕ. Το αίτημα υπεβλήθη από τον περιφερειακό αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας, Laurens κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε χθες Πέμπτη 23.8.2012 με τον υΔΤ Δένδια.

Βασικό θέμα της συζήτησης τους αποτέλεσε η έξαρση των κρουσμάτων ρατσιστικών επιθέσεων από ομάδες που παρατηρείται τον τελευταίο χρόνο κάθε νύχτα σε κάθε γειτονιά της Αθήνας αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, κυρίως κοντά σε αυτοσχέδια τζαμιά.

Ο Laurens επισήμανε στον υπουργό ότιοι επιθέσεις διεξάγονται με συστηματικό τρόπο, από ομάδες που ισχυρίζονται ότι δήθεν "δρουν προς το συμφέρον της δημόσιας ασφάλειας, προστατεύοντας τις γειτονιές τους λόγω ανυπαρξίας αστυνόμευσης" .

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα παραπάνω με δεδομένη την αδυναμία της Αστυνομίας λόγω έλλειψης προσωπικού να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών στα απομακρυσμένα σημεία των πόλεων. Πρόσφατα στην τοποθεσία Χρυσή αλλοδαποί μπούκαραν σε σπίτια μέρα μεσημέρι. Είχαμε περιπτώσεις κλοπής και δολιοφθοράς σε μηχανήματα, τα κρούσματα κλοπών σε χωριά (πχ Γιαννοχώρι, Κοτύλη, Χιονάτο και άλλα πάρα πολλά σε όλη την χώρα). Τραγελαφικό δε, είναι επεισόδιο κοντά στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου στην Κοζάνη, όπου οικογένειες αθίγγανων έκαναν επιδρομή σε περιβόλια και μπαξέδες του παρακείμενου χωριού και έφυγαν ανενόχλητοι !!!

Προφανώς στο πλαίσιο του «Δόγματος ΝΔ» για το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, τα ΑΤ της χώρας αποψιλώθηκαν από προσωπικό, 1.500 αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στη Θράκη να φυλάνε λ/μ στην ΣΑ της Κομοτηνής (!!!) και σε άλλες προχειροφτιαγμένες εγκαταστάσεις, προκειμένου να αδειάσει ελάχιστα το κέντρο της Αθήνας από εγκληματίες εισβολείς λαθρομετανάστες και να κάνει η ΝΔ το επικοινωνιακό κομμάτι της για λίγες μέρες…

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ. ΕΞΩ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ,ΔΕΝ ΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΜΠΑΤΣΟΣ. ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ,ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΕ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝΕ.ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ,ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ....ΠΡΩΤΑ ΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΛΙΓΟ Η ΧΩΡΑ,ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

οταν οι χρυσαυγιτες βουλευτες συμμετεχουν σε ενοπλες ληστειες, τί περιμενεις να κανουν οι μπατσοι-ψηφοφοροι τους? ευχελαια?

Ανώνυμος είπε...

Η αστυνομία αποτελείται από το άνθος της Ελληνικής νεολαίας παιδιά όλα λαϊκών οικογενειών. Οι αριστεριστές είναι παιδιά πλουσιών παρακμασμένων οιογενειών που βαρέθηκαν τα πλούτη και θέλουν να κάνουν κάτι να ταράξουν την ανία του πλούτου, καίγοντας εγκύους, ληστεύοντας, δολοφονόντας εργαζομένους

Ανώνυμος είπε...

Mπάτσοι και Ναζί δουλεύουνε μαζί.