Κυριακή, Αυγούστου 05, 2012

ΕΛΛΗΝΑΣ, "ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ" ΒΙΑΣΕ...

απο το https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1415614
Η σημερινή σύλληψη ενός "τέρατος" (χρησιμοποιώντας καθεστωτικό δημοσιογραφικό λόγο), μετανάστη από ασιατική χώρα, που κατηγορείτε ότι βίασε ανήλικη 15 ετών στην Πάρο, έχει προκαλέσει τη μήνη των ελλήνων ρατσιστών και φασιστών, σε όλη τη χώρα, σε σημείο να καλούνται διαδικτυακά προγκρόμ επιθέσεων σε μετανάστες από την χώρα που κατάγεται ο δράστης. Ολοι οι ασιάτες έγιναν βιαστές και παιδόφιλοι, επειδή 1 ομοεθνής τους κατηγορείτε ότι βίασε.
"Ανθρωπόμορφα τέρατα" (όπως λένε και οι δημοσιογράφοι που προωθούν τον φασισμό και τον ρατσισμό στα κανάλια) παιδεραστές και βιαστές δυστυχώς υπάρχουν και πάλι δυστυχώς προέρχονται από όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου, άσχετα από την εθνική ταυτότητα ή την καταγωγή.
Στον ελλαδικό χώρο, τόσο οι παιδεραστίες όσο και οι βιασμοί, ενώ γίνονταν από πάντα, δύσκολα καταγγέλλονταν, ή έφταναν στα δικαστήρια. Τα τελευταία χρόνια μόνο, έχουν αυξηθεί οι καταγγελίες κι αυτό περισσότερο γιατί έχουν παύσει να υπάρχουν τόσο κλειστές κοινωνίες, οπότε τα θύματα μπορούν πιο εύκολα να τους καταγγέλλουν χωρίς τον επακολουθούμενο κοινωνικό στιγματισμό.
Έκρινα απαραίτητη την καταγραφή, μερικών μόνο, βιασμών από έλληνες "τέρατα" που έγιναν τις τελευταίες μέρες, αλλά και μέσα στο 2012, για να δείξω ακριβώς ότι τα "τέρατα" δεν έχουν εθνικότητα. Οπως επίσης και σε μορφή ενημέρωσης, γι' αυτό ακριβώς το δημοσίευσα τα τοπικά νέα, γιατί οι περισσότεροι βιασμοί από έλληνες, περνάνε στα ψιλά των ΜΜΕ, ή αποκρύπτονται εντελώς.
Έτσι πχ μαθαίνουμε όλοι από άκρο σε άκρο για τον βιασμό της 15χρονης στην Πάρο από μετανάστη, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με τον παιδόφιλο χρυσαυγίτη Πετράκη από την Ιεράπετρα που είχε βιάσει δεκάδες ανήλικες κοπέλες, ή τους ηλικιωμένους που βίαζαν κατ' εξακολούθηση 2 μικρά κοριτσάκια στην Αρκαδία, ή τον παππού που ασελγούσε στην 6 χρονη εγγονή του στη Ρόδο!!! όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα.



Και στην ελλάδα οι περισσότεροι βιασμοί, οι περισσότεροι αποκρουστικοί και κατά συρροή, γίνονται από έλληνες... κι ας περνάνε στα ψιλά των ειδήσεων, κι ας αποκρύπτονται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ που σπρώχνουν τον ρατσισμό και τον φασισμό σε πρώτο πλάνο.


Ο έλληνας Πετράκης και χρυσαυγίτης παρακαλώ, κατηγορείται επώνυμα ότι βίαζε και ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες του επί σειρά ετών στην Ιεράπετρα . Οι υψηλές γνωριμίες του με κομματικά στελέχη της ΝΔ και τώρα της ΧΑ, έχουν αποτρέψει την σύλληψη του (πληροφορίες)
Έλληνας, ανθρωπόμορφο τέρας παιδεραστής, προπονητής στο Ρέθυμνο συνελήφθει για βιασμούς ανηλίκων αγοριών επί σειρά ετών. (πληροφορίες)
Ελληνες παιδεραστές 80 ετών καταδικάστηκαν για βιασμό 2 ανήλικων κοριτσιών 14 και 15 ετών, στο χωριό Βιδιάκι Αρκαδίας (πληροφορίες)
Έλληνας παιδεραστή, 45χρονο δημοτικός υπάλληλος που δηλώνει μέλος της «Χρυσής Αυγής», συνελήφθη για τον βιασμό 15χρονης. (πληροφορίες)


Έλληνας παιδεραστής ανήλικων αγοριών συνελήφθη στο Περιστέρι. Επωφελούμενος την ιδιότητα του προπονητή πλησίαζε ανήλικα παιδιά και ασελγούσε σε βάρος τους. (πληροφορίες)


Έλληνας παιδεραστής στην Κόρινθο, βίαζε επί χρόνια την ανήλικη κόρη του (πληροφορίες)
4 έλληνες συνελήφθησαν για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας που απεικόνιζαν ακόμη και βιασμούς βρεφών!!! (πληροφορίες)


Έλληνας τέρας, βίαζε κατ' εξακολούθηση τη θετή ανήλικη (15χρονη) κόρη του (πληροφορίες)




Τέρας έλληνας, στρατιωτικός το επάγγελμα, βίασε 16χρονο αγόρι στην Παλλήνη (πληροφορίες)
Ελληνας, επίσης προπονητής στο Ρέθυμνο κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών κατά συρροή και επί σειρά ετών (πληροφορίες)
Έλληνας βίασε 10χρονο αγόρι στην Λάρνακα και συνελήφθει (περισσότερα)
Έλληνας ηλικιωμένος ασελγούσε στην μόλις 6 ετών εγγονή του!!! στη Ρόδο, κατ' επανάληψη. (πληροφορίες)


ΠΡΕΖΑ TV
5-8-2012

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KAI EPIDI EXOYME TOYS DIKOYS MAS ANOMALOYS PREPI NA MAZEFTOYN EDO KAI APO ALOY..????????????? DEN FTANOYN AFTOI POY EXOYME THA MAS PIDANE TORA KAI OI KSENOI????? TETIES PIPES KATI SKATOKOYMOYNIA SAN KAI ESAS MPOROYN MONO NA TIS GRAPSOYN...!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

TI MALAKIES GRAFETE RE ARXIDIA NIOTHETE OI ISTE ANESTHITOI????? EXETE DI TA POSOSTA EGLIMATIKOTHTAS APO THN ISROH {LATHRO}METANASTON KAI META ???? SFAZOYN APO ANTHROPOYS MEXRI KATIKIDIA..!!!!! TOYLAXISTON SEBASTHTE TIS IKOGENIES TON THIMATON...!!!!! MIPOS NA TIXI KATI PAROMIO KAI SE ESAS GIA NA ALAKSETE GNOMH ???? MALAKES E MAKAKES..!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑΑΑΑΑ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝΕ??? ΑΡΧΙΣΕ ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Ανώνυμος είπε...

Nευράκια Νευράκια χρυσό αυγό. Υπάρχουν στα αστυνομικά δελτία αυτά. Δίνουμε άφεση σε δολοφόνους και βιαστές ανάλογα την φυλή; Σαν τους Ισλαμοφασίστες είστε και εσείς

Ανώνυμος είπε...

12.41 το μονο KATIKIDIO που ξερω εισαι εσυ...

θα σε παχυνω ενα μηνα και θα σε κόψω για το Ραμανταν Μπαϊραμ

ΥΓ. δεν πειραζει που εχεις του κωλου τα μικροβια πανω σου θα αποστειρωθεις στη χυτρα, βρωμιαρη αιλυνα αιθνυκηστι...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΝΑΙ!!! ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!!
ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΕΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ -ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ - ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ
ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Τώρα δεν θα κάνετε καμία πορεία όπως με τον Αλέξη;
Πάλι 15 χρονών θύμα έχουμε.
γιατί δεν λέτε για τους πακιστανούς αυτά που λέγατε για τους μπάτσους;;;
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Το πακιστανικό λαθροόρκ δεν βίασε απλά το κοριτσάκι, αλλά του έσπασε και το κεφάλι. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, το ίδιο να πάθει και το παιδάκι του Τσίπρα , όπως και κάθε λαθρολάγνου.

Ανώνυμος είπε...

Ημονη διάφορα με τους παιδεραστες έλληνες είναι ότι αυτοί εχουν σεβασμό στην ζωή και δεν είδα κανέναν να σπάει το κεφάλι των παιδιών στις πέτρες ...

Ανώνυμος είπε...

Υπερασπίζεστε ένα δολοφόνο λαθρομετανάστη αλλά κατηγορείται τους δολοφόνους της χρυσής αυγής!Καλά ούτε για το Δαφνί δεν κάνετε ,εκεί έχουν περισσότερο μυαλό.

Ανώνυμος είπε...

Τι υστερίες είναι αυτές ρε εθνίκια?? Πόνάει όταν δεν μας βολεύει η πραγματικότητα και βγήκαμε να βρίσουμε?? Όσα και να πείτε είστε πνευματικά πάμφτωσοι (καθυστερυμένοι) και αυτό φαίνεται από αυτά που λέτε.

Ανώνυμος είπε...

Κατάρα στους ανώμαλους βιαστές που περιγράφει το άρθρο, εύχομαι σαν μάνα να πάθουν τα χειρότερα. Όμως τουλάχιστον δεν πολτοποίησαν τα θυματά τους! Στη περίπτωση της Πάρου έχουμε ενα κλασικό παράδειγμα Ισλαμομισογυνισμού η κοπελίτσα για τον Πακιστανό ήταν απλά ενα τίποτα ούτε καν σεξουαλικό αντικείμενο, δεν είχε κανένα νόημα γ'αυτόν η ζωή της!

Ανώνυμος είπε...

mazepstetous kai steilte tous sto topo tous
den tous theloume edo.
oi monoi pou tous theloun eine ta lamogia oi epixeirimaties pou tin bgazoun me autous me 5 euro merokamato.
tin doulia ton kapitaliston kanoun osoi tous theloun edo,kai to pezoun kai koumounia.poly gelio exoun oi koumounistes edo.
pio mounopana den exo dei pouthena ston kosmo.
ston agona mazi kai stin masa xorista
ase pou blepo polous ap autous ta koumounia tora pou ta koukia ligosteboun na pan gia bouleutes stin nea dimoktatia.
etsi kai allios oi pio polloi ap autous apo ekei ksekinisan,opos h kannelli paradigmatos xarin

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε μουνοπανα φασιστες? ΞΑναβγηκαμε απο τις τρυπες μας? Τοσο κρατησε η ντροπη σας για το σκανδαλο της ΑΤΕ- ΠΕΙΡΑΙΩΣ και την προστασια που παρειχε η ρυση αυγη σε τραπεζες και κυβερνηση?

Ανώνυμος είπε...

re malakes min tous stelnete tous lathrometanastes piso stin xora tous
ti malakes eiste eseis?
oi perisoteroi ap autous kanoun gia psarotrofi

Ανώνυμος είπε...

aytoktoniste re koumounia
2% tha minete
kai thelete na mas kanete kai koumanto?
ai gamithite re mounopana

Ανώνυμος είπε...

Ό άλλος ο βλάκας μας λέει για τη ΑΤΕ, την μάνα σου να κάνουν , όπως το κοριτσάκι στην Πάρο , μπάσταρδε .

Ανώνυμος είπε...

Φυσικα και σου λες για την ΑΤΕ μαλακα. Αφου εκει βγηκατε καρτα για το ποσο συστημικοι ειστε.

ΚΑι τι μαλακιες ειναι αυτες που λες ρε απολιτιστο βρωμοζωο για τη μανα μου ? Μονο ενας αρρωστος σαν τον συγκεκριμενο πακιστανο θα σκεφτοταν ετσι. Να σκεφτεσαι και λιγο πριν μιλησεις ανθροπομορφο τερας. Βαρβαρη κατσαριδα που λιγουρευσε και τις πολιτισμιμκες δαφνες των προγονων μας. Αμοραλιστη ψυχοπαθη μαχαιροβγαλτη.

Ανώνυμος είπε...

paidia grafoume kamia malakia gia ksexarmaniasma alla prosekste tis manades tou kathe anthropou na tis afisete ysyxes kai makria apo tis syzytiseis edo mesa.
fantom
kalo tha eine na grafoume kai kana pseydonimo gia na min mperdeyomaste mias kai den kanoume login
ego apo do kai pera grafo pseydonymo

Ανώνυμος είπε...

6:14 Νομίζεις ότι θα την γλυτώσεις επειδή είσαι λαθρολάγνος νενέκο, υποστήριξε εσύ τους ισλομαφασίστες και μετά κάτσε και κοίτα να βλέπεις τι θα πάθει η μάνα σου και οι συγγενείς σου . Αλλά σας έχει χτυπήσει η μαλακία στο κεφάλι , ξύπνα πριν είναι αργά, βλακάκο. Και μην βάζεις στο στόμα σου τους Αρχαίους γιατί η μόνη σχέση που έχετε , είναι με τον Εφιάλτη.

Ανώνυμος είπε...

6:53 Απείλεις Νενένο για δες αυτό και ποιους προσκυνάς
http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/07/blog-post_26.html

dio είπε...

ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ,ΣΑΣ ΒΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕ ΣΑΣ ΕΛΑΤΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΡΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ............ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ,ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ,ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΦΙΛΕΛΕΥΘΡΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.......ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

διαβασα μόνο το "ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ", ε λοιπόν μέχρι να μας κλέψουν θα γελάμε με το φόβο και τις πίπες που τρώνε οι βλάκες για να περνιούνται (συγχρόνως) άλλα μέτρα. καμιά ανοχή στους ηλίθιους χρυσαυγανακτισμένους, ακόμα κι αν είναι θύματα προπαγάνδας. ΚΡΕΜΑΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

Tον τελευτεο καιρο καιγονται τα δαση μας καηκε ενα πολεμικο πλοιο αλλο κοβει βολτες στο αιγαιο ενα παιδι που απολαμβανε τα κυματα ακουγοντας μουσικη κακοποιηθηκε με τον ποιο σκληρο τροπο εν μεσω τουριστικης περιοδου οπως αυτον που ακουμε στην Συρια .
επειδη βρισκομαστε σε προ πολεμικη περιοδο ας βαλουν ολοι νερο στο κρασι τους οι μεν χρυσαυγητες να παψουν να κακοποιουν και να βριζουν τους μεταναστες και να τους προκαλουν σε αντιποινα απο τους εντολοδοχους τους οι δε υποστηρικτες τους πρεπει να καταλαβουν οτι αναμεσα σε αυτους υπαρχουν πολλοι πρακτορες που μπορουν υπο καταλληλες συνθηκεσ να κανουν την χωρα Συρια Η δε αρχες ας κανουν τη δουλεια τους .

Ανώνυμος είπε...

"Και μην βάζεις στο στόμα σου τους Αρχαίους γιατί η μόνη σχέση που έχετε , είναι με τον Εφιάλτη."

μιλησε τωρα και ο οπαδος του Τσολακογλου και των Ταγματων Ασφαλειας που κρεμαγαν Ελληνες, ο λατρης του Ιωαννιδη και του Σαμψων που πουλησαν τη μιση Κυπρο...

τί θα ακουσουμε ακομα γαμω τους προδοτες σας μεσα, τί θα ακουσουμε ακομα

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΝΤΥΜΗΝΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ?ΑΥΤΟ Η ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΥΣ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΡΕΒΥΘΙΟΥ,Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΔΟΔΟΤΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ!ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ.ΔΕ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ.ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ 7 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΗΣ Χ.Α. ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 20.ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ ΠΟΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

9:18 Για τους κομμουνιστές που σφάζανε τους Έλληνες η που πούλησαν την Μακεδονία, μιλάς ή για τους προδότες (Καραμανλή-Μακάριο) που πούλησαν την Κύπρο. Καλό θα είναι να διαβάζεις και λίγη ιστορία (όχι μόνο Ρεπούση)

Ανώνυμος είπε...

Παλι καλα που ενημερωνομαστε απο το αντισυστημικο ιντιμεντια το οποιο χαιρει ασυλιας απο το συστημα που και καλα μαχεται. Με την ιδια λογικη αφου λαθρομεταναστες σφαζονται μεταξυ τους για ξεκαθαρισμα λογαριασμων γιατι να κανουμε ιδιαιτερη αναφορα σε επιθεσεις εναντιον τους απο Ελληνες;

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να ζηταμε διαβατηριο,πιστ.κοινωνικων φρονηματων κ αδεια οδηγησης για να ξερουμε ποιον θα κατηγορουμε,ποτε τον εαυτο μας,παντα τους αλλους...χαιρε ελληνα,μεγιστε των μεγιστων

Ανώνυμος είπε...

kai ..... faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapppppppppppppp

Ανώνυμος είπε...

Σας έπιασε κρύος ιδρώτας που βγάζει στην φόρα τα δικά σας άπλυτα. Το άρθρο στο indymedia έχει παραπομπές 10:33 σε άλλα άρθρα για τεκμηρίωση.

71nasta είπε...

"ο μονος τροπος να συζητησεις μ ενα φασιστα ειναι να του πεταξεις μια πετρα στο κεφαλι"ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ μη ξοδευετε τα bite σας αδικα...ο μεγαλος μπρεχτ μας εδειξε το δρομο

Ανώνυμος είπε...

12;14 mm kalitera eksebgenismeno katikidio para zoo opos esi kai to sinafi soy , kalitera ethnikisths para prodoths opos esi !!!! oso gia na me paxinis den to kobo 1,90 100 kila ime kai ta mikrobia tha xeromoyn na soy ta metadoso me ena kalo gamisi...!!!!!!! MAKARI NA SOY TIXI KAI ESENA KATI PAROMIO OPOS STO KORITSAKI ARXIDI KAI META ELA NA KSANAKOYBENTIASOYME!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

8;31 AFTH H SIMPERIFORA POY PERIGRAFHS DEN INE FASISMOS...???????

Ανώνυμος είπε...

@ 12:14 apo thn giorth poy anaferis oti giortazis mporoyme na katalaboyme giati ipostirizis toys lathrometanastes ... alithia h filh soy exi kai kapia agapimenh sintagh gia ta skilia ???? :-D