Πέμπτη, Αυγούστου 16, 2012

ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ [ΒΙΝΤΕΟ]


Στη μια και μισή μετά το μεσημέρι κάτοκοι και τουρίστες στο λιμάνι της Μυτιλήνης είδαν έναν αλλοδαπό εργάτη, να βγαίνει αιμόφυρτος από το καϊκι στο οποίο εργαζόταν και να καλεί σε βοήθεια.
Προχώρησε λίγα μέτρα πιο κάτω και βαστώντας το στήθος του στο μέρος της καρδιάς, έκατσε βαριά χτυπημένος σε ένα παγκάκι. Αμέσως έτρεξαν κοντά του ομοεθνείς του, που εργάζονται σε άλλα καΐκια.


Σε λίγα λεπτά έφτανε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε αμέσως τον τραυματισμένο εργάτη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Λίγο αργότερα ένα άλλο ασθενοφόρο παρέλαβε έναν άλλο αλλοδαπό ο οποίος ήταν ελαφρύτερα τραυματισμένος στο χέρι.
http://www.iefimerida.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
16-8-2012

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι ρατσιστές φταίνε.Όπως και με τον Πολωνό.Για ποιον ρατσισμό μιλάμε;Τον τελευταίο καιρό μεταξύ τους σκοτώνονται.Βάζω στοίχημα και τον Ιρακινό ομοεθνείς του τον καθαρίσανε.

kazanias είπε...

ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ημουνα σίγουρας πως ήταν ομοεθνής τους.Πρεζάκια η προπαγάνδα κατά των Ελλήνων είναι χειρότερο από αυτό που κάνουν κάτι χρυσαυγητάκια.Ας σας φωτίσει ο Αλάχ.

Ανώνυμος είπε...

να μην ερχόταν στην Ελλάδα που έχει τόση εγληματικότητα εξαιτίας των μεταναστών

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε λαμόγια...γιατί δεν λέτε ότι σφαχτηκαν μεταξύ τους;
Η προπαγάνδα καλά κρατεί.

Ανώνυμος είπε...

Καλα Συριζα ψυφισα ρε πρεζα αλλα ελεος...κατανταει εμπαθεια.

Ανώνυμος είπε...

Mega: Yπόνοιες εμπρησμού και για τη φωτιά στον Βοτανικό!
Στο μεταξύ έχουν κολλήσει περίεργα οι έρευνες για το μαχαίρωμα του άλλου ιρακινού στην Αθήνα!
Δρούν δηλαδή τις νύχτες ανεξέλεγκτες ομάδες σε όλη την Αθήνα, κατά μεταναστών. Και μοιάζει να αυξάνονται συνέχεια, και πολλοί μετανάστες αναγκάζονται να φύγουν.

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε παιδια και τα χρυσα αυγα βαρανε στο πσαχνω αλλα και εσεισ πειτε μετα οταν το μαθετε οτι ηταν ανα μεταξυ τουσ ,εχετε γεμισει '' ρατσιστικεσ δολοφωνιεσ'' το μλογκ

71nasta είπε...

τα σχολια σας καλοπαιδα εξαντλουνται στην εθνικοτητα του θυματος....μιλαμε για καθημερινες δολοφονιες και βια...αυτη ειναι η κοινωνια που χτισατε..αυτη ειναι η ζωη που σας αξιζει ...μισος κι αδικια ...μονο που ερχεται η στιγμη που παυεις να εισαι απλα θεατης της φρικης και γινεσαι ΕΣΥ το θυμα...

Ανώνυμος είπε...

Προσεξτε τι γραφετε,μεταξυ τους μαχαιρωθηκαν 2 αλλοδαποι

http://www.lesvosnews.gr/?p=13631