Τετάρτη, Αυγούστου 08, 2012

ΌΤΑΝ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ Η ΠΡΑΞΗ;


Ο ΒΙΑΣΜΟΣ,Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΔΟΓΜΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ .ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΠΡΑΤΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.
Συγκλονιστική μαρτυρία νεαρής γυναίκας σε τοπικό ραδιοσταθμό της Ιεράπετρας ότι ηγετικό μέλος της Χρυσής Αυγής την βίαζε στα 13 της.
Μετά την απόφαση τη Γ.Σ. της ΕΛΜΕ Λασιθίου, να διαγράψει από το Σύλλογο τον γυμναστή Γιώργο Πετράκη με την αιτιολογία ότι διέσπειρε ναζιστική προπαγάνδα και στρατολογούσε μαθητές μέσα στα Σχολεία και τα Γυμναστήρια της πόλης, το αυγό του φιδιού γέννησε το μόρφωμά του.


Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ κ. Καλλιμάντζαλης Βασίλειος κατήγγειλε από το βήμα του τοπικού  Ρ/Σ ΗΧΩ 99.8, τη δράση του συγκεκριμένου ατόμου και εξήγησε γιατί η ΕΛΜΕ προχώρησε στην απόφαση αυτή. Η σύζυγος του Πετράκη,  Φλεβαράκη Μαρία, υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Λασιθίου με τη Χρυσή Αυγή, απαίτησε να βγει ο σύζυγός της στον αέρα για να διαψεύσει τις "ανήθικες" σε βάρος του κατηγορίες. Πράγμα που και έγινε. Ο Γιώργος Πετράκης βγήκε στον αέρα και υπερασπίστηκε τον εαυτό του με έντονο, προκλητικό ύφος.

Η συνέχεια είναι σοκαριστική.

Μία γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ (που τα στοιχεία της έχουν διαρρεύσει στον Τύπο, κατόπιν επιθυμίας της), οργισμένη ζήτησε το βήμα του σταθμού για να καταγγείλει τον κατά συρροή παρά φύσιν βιασμό της από το ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής Γιώργο Πετράκη, όταν η ίδια ήταν 13 ετών.

Το αρχείο ήχου έχει πάρει το δρόμο για τον Εισαγγελέα.
Ακούστε το εδώ.







lifo
ΠΡΕΖΑ TV
8-8-2012

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι χρυσαυγίτες κατάπιαν την γλώσσα τους που εξαφανιστήκαν?

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα έχει αλλάξει η βάρδια στα κεντρικά γραφεία και στη ΓΑΔΑ, και δεν έχουν μπει να τσεκάρουν τι παίζει. Μπορεί πιο μετά να διαβάσουμε τα συνήθη: "ουγκ,ουγκ,ουγκ"

Ανώνυμος είπε...

Και το θυμήθηκε τώρα που έφτασε η χρυσή αυγή 7%.Τα προηγούμενα χρόνια τι έκανε;

Ανώνυμος είπε...

Ο απο επάνω είναι ο κλασικός ελληνάρας που στην υπόθσεη της Πάρου δεν θα είχε κανέναν θέμα να δεχτεί ότι ο Πακιστανός το έκανε, αλλά στην υπόθεση του Χρυσαυγίτη παιδεραστή είναι όλο απορίες...

τελικά ρε κουφάλες δεν είναι όλα τα 15χρονα το ίδιο, κάποια μάλλον δεν συμφέρει να τα αναφέρουμε γιατί κάνουν κακό στο κόμμα.

Όλη η Κρήτη τον ξέρει το τύπο και απο παλιότερες καταγγελίες αλλα είχε ακρες στον μαρκογιαννάκη και στον κεφαλογιάννη

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΔΩ?
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 20% ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρεζακια κοψτε τις μαλακιες.μονο η χρυση αυγη βοηθαει τους πολιτες.ολοι οι αλλοι λαμογια ειστε π θελετε να φατε παλιομαλακες.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο υπάρξει καταγγελία βιασμού υπάρχει η επαλήθευση από ιατροδικαστή.Όταν έχουν περάσει χρόνια μόνο οι "μαρτυρίες" υπάρχουν.Τυχαίο;

Ανώνυμος είπε...

Όταν είναι Χρυσαυγίτης δεν τον ακουμπά κανείς, τον προστατεύουν οι μπάτσοι στις πορείες, τον προστατεύουν όταν βγαίνει δικάβαλο για μανούρα σε κάνα κακομοίρη, τον προστατεύουν οι μπάτσοι αν αρχίσουν τα σκάγια οι Ρομά.

Τυχαίο;  Φυσικά και όχι.

όσο για τον παιδέρα στη Κρήτη, καλά το είπε ο προηγούμενος.
Αν έχεις το Μαρκογιαννάκη και τον Κεφαλογιάννη για βύσμα πολλά ξεχνιούνται.

Πολύ "αντισυστημικοί" οι Χρυσαυγίτες.... Τους τρέμει το σύστημα λέμε... για αυτό και ο μαφιόζος Αναστασιάδης τους παίζει τρελά στην φασιστοφημερίδα...γιατί είναι "αντισυστημικοί".... ε ρε φάπες που έχουν να πέσουν.

Και για την ΑΤΕ .... μούγκα...

Ανώνυμος είπε...

φασιστακια μαζι με τους βιαστες σας θα σας θαψουμε ζωντανους να περασετε καλα.Απανθρωπα τερατα που μονο να βγαζετε κακια σας νοιαζει.Παντε στη θρακη σας και πολεμηστε με τους γκριζους λυκους να ζησουμε καλα εμεις οι υπολοιποι.Και για να κανετε και ενα καλο,παρτε και πασοκ-νδ και παρατρεχαμενους μαζι