Δευτέρα, Αυγούστου 27, 2012

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΛΟΓΩ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ


Μετ΄ εμποδίων εκτελούνται τη Δευτέρα τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου, εξαιτίας της κλοπής καλωδίων της ηλεκτροκίνησης που διαπιστώθηκε την Κυριακή, στο τμήμα μεταξύ των σταθμών Κινέττας και Αγίων Θεοδώρων.


Το κανονικό πρόγραμμα έχει ανατραπεί και τα δρομολόγια εκτελούνται με αλλαγές και καθυστερήσεις.

Συνεργεία του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ, εργάζονται για την αποκατάσταση της ηλεκτροκίνησης στο τμήμα της γραμμής και εκτιμάται ότι εντός της ημέρας θα επιδιορθωθεί η βλάβη.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται στον αριθμό 14511 και  στην ιστοσελίδα www.trainose.gr.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΕΖΑ TV
27-8-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πάλι οι κατατρεγμένοι Βαλκάνιοι Ρομά που τους έχει διώξει κάθε πολιτισμένο Ευρωπαϊκό κράτος βγήκαν για μεροκάματο στις περιουσίες των Ελλήνων

Ανώνυμος είπε...

Να φύγουν οι αθίγγανοι απο τους "τζαμπέ" χώρους και να πάνε να αγοράσουν ή να νοικιάσουν σπίτια, όπως κάνουμε όλοι. Να πληρώνουν κι αυτοί στα νοσοκομεία. Να πηγαίνουν φυλακή αν δεν στείλουν τα παιδιά τους σχολείο και να πληρώνουν κανονικά ΤΕΒΕ και να κόβουν αποδείξεις, αλλιώς να διώκονται κι αυτοί όπως διώκονται καθημερινά όσοι έμποροι δεν κόβουν αποδείξεις κλπ. Κανείς δεν αποτελεί εξαίρεση. Κουραστήκαμε να πληρώνουμε πάντα μόνο εμείς και όλοι οι ρομά κλπ να τα έχουν όλα τζάμπα. Τελείωσαν τα κορόϊδα.
Αν δεν το κάνετε θα πάμε όλοι στην Χρυσή Αυγή.