Τετάρτη, Αυγούστου 01, 2012

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ -ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


Όταν έκλειναν deals: Εξαγορά της κρατικής ΕΤΒΑ από την Τράπεζα Πειραιώς (2002).
Υπουργός Ανάπτυξης: Άκης Τσοχατζόπουλος
Διευθυντής Τράπεζας Πειραιώς: Μιχάλης Σάλλας
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=486624808031482&set=a.178711718822794.45742.143534732340493&type=1
ΠΡΕΖΑ TV
1-8-2012

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΑΝΕ Ο ΑΓΑΘΟΥΛΗΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΒΙΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΔΩΜΑΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΧΕ ΣΧΟΛΕΙΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

ΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ.
ΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΑΚΗ ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΣΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ. ΤΩΡΑ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΓΑΘΟΥΛΗΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΚΡΟΚΟΔΥΛΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΤΕΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Ηλιθιοι φασίστες,την εποχή του Παπαδόπουλου,ερημώσανε τα χωριά.ΟΙ προηγούμενοι τα φτιάξανε και ο Παπαδόπουλος,έδιωξε τους ανθρώπους από τα χωριά.ΖΩΑ,μάθετε την Ιστορία πρώτα,ότ,ι μαλακία σας λένε ,την τρώτε.Την Ιστορία την γράψανε δεξιοί και φασίστες,είμαστε η μόνη χώρα που γιορτάζει το οχι του Μεταξά και όχι την απελευθέρωση.Ο Μεταξάς είπε το όχι ,παρόλο που ήτανε φιλαράκι του Μουσολίνι,γιατί τον στηρίζανε οι εγγλέζοι και δεν μπορούσε να τους πάει κόντρα.ΜΆΘΕΤΕ ΙΣΤΟΡΊΑ ΠΡΏΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΜΙΛΉΣΤΕ,ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Η Κωνσταντινούπολη είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας λευτεριά στη αιματοβαμένη Ιωνία και Πόντο