Τετάρτη, Αυγούστου 08, 2012

«ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ» ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ…ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ..ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!


«Ψάχνουμε τα πάντα» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς σχετικά με τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι «δεν θα επιστρέψουμε σε αποτυχημένες λύσεις του παρελθόντος». 
Ο πρωθυπουργός μετέβη στο υπουργείο Οικονομικών, για να συναντηθεί με τον Γιάννη Στουρνάρα. Ο τελευταίος εξήρε το ρόλο του Γιάννη Βρούτση, λέγοντας ότι είναι η πρώτη φορά που υπουργός Εργασίας συμβάλει τόσο στις περικοπές.


Στο επίκεντρο της συνάντησης είναι τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ και το θέμα της εφεδρείας στο Δημόσιο που προκαλεί αναταράξεις εντός του στρατοπέδου του κυβερνητικού συνασπισμού, όπως διεφάνη την Τρίτη κατά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν τη συγκυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Στουρνάρας είχε αφήσει ανοικτό το θέμα της εφεδρείας, «γιατί τα νούμερα δεν βγαίνουν» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Το ζήτημα προκάλεσε ένταση αργότερα και κατά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, καθώς διαφώνησαν οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη υπήρξε σύγκρουση του κ. Κουβέλη με τον κ. Στουρνάρα για τον τρόπο που δίνονται στη δημοσιότητα τα μέτρα του πακέτου και ειδικότερα για το θέμα της εργασιακής εφεδρείας.
ΠΡΕΖΑ TV
8-8-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΙΧΑΝΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ,ΝΑ ΚΟΒΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50% 0ΠΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ 8000-10000 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ 500-800 ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ!!!ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΡΙΣΗ....ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ!!ΜΙΑ ΠΟΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ 10% ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟ 7%!!!!ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ....

Ανώνυμος είπε...

συγνωμη για το λαθος,η προταση αφορα το 10πλασιο οχι το 10%....