Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2012

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 2012:ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ...
-ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΟΦΛΗΣΕΙ;;;
-ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΛΩΣΗΜΟΥΣ;;;
-ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ  ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ.
ΘΥΜΩΣΤΕ ΡΕ.
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ.
Μια τραγωδία χωρίς προηγούμενο συγκλονίζει τα τελευταία 24ωρα χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου με την μοίρα να αποδεικνύεται σκληρή για μια οικογένεια της περιοχής. Ένας 49χρονος άνδρας ξεψύχησε έχοντας υποστεί ανακοπή την ώρα που ο εργοδότης του του ανακοίνωσε οτι ... απολύεται.
Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες. Ο 49χρονος πατέρας δυο παιδιών 7 και 14 ετών εργαζόταν σε γραφείο που ωστόσο λόγω κρίσης αποφάσισε να προχωρήσει σε περικοπές. Όταν του ανακοινώθηκε ότι απολύεται ο 49χρονος αισθάνθηκε δυσφορία και κατέρρευσε μέσα στο γραφείο. Όταν μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας ήταν πια αργά.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος πατέρας είχε οικονομικές εκκρεμότητες και με τον μισθό του και εκείνον της συζύγου του τα έβγαζαν πέρα οριακά. 
Η είδηση βύθισε στη θλίψη την οικογένεια του αλλά και ολόκληρο το χωριό.
Πηγή: prismanews.gr
ΠΡΕΖΑ TV
18-9-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

0 sxolia omws ama eleges gia toys xrysaygites h gia toys lathrometanastes tha eixe apo kato ena soro!!!
ZOA!!! AYTO THELOYN AYTO AKRIVOS!!!

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνάμε,ότι εκτοσ από τους πολιτικούς και την τρόικα,ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,που βρήκανε αφορμή τώρα να διαλύσουνε ανθρώπους.Ακουσα το σίχαμα τον Κουτσιούκο(νομίζω)που έλεγε στον Μπότσαρη,ότι ντρέπεται που δίνει σε υπαλλήλους του 400 ευρώ.Μιλάμε για αισχρούς ανθρώπους που τους έδωσε την ευκαιρία η κυβέρνηση να ληστέψουνε τους εργαζόμενους.ΠΑΙΔΙΆ ΠΆΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΆΡΙ.Πρέπει μόνοι μας και με άλλες κινήσεις να τους παλέψουμε.Οχι μόνο με απεργίες.Πρέπει να κάνουμε μπουκοτάζ σε όλους τους επιχειρηματίες που κάνουνε τέτοια και να μην πληρώνουμε κανένα φόρο.Αυτά θα τους διαλύσουνε.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ σε αυτόν τον άνθρωπο.