Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25, 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ- ΣΕ ΔΙΚΗ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΕ Ο 27ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ»


Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗΣΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Σε τακτική δίκη παραπέμφθηκε 27χρονος χρήστης του Διαδικτύου, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή για «κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκευμάτων μέσω του Facebook», γεγονός που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις τόσο στο Internet, όσο και από πλευράς του πολιτικού κόσμου.


Ο 27χρονος, ο οποίος είναι υπάλληλος ιχθυοτροφείου, ανήρτησε στο Facebook παραποιημένες φωτογραφίες του Γέροντα Παϊσίου, τον οποίο αποκαλούσε «Γέροντα Παστίτσιο», καθώς και άλλα σχόλια σχετικά με τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό.
Για το θέμα αυτό υπέβαλε ερώτηση στη Βουλή, την περασμένη Τρίτη, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς. Η Αστυνομία υποστηρίζει ότι η σχετική διαδικασία είχε κινηθεί από τις Αρχές πολύ νωρίτερα.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, καταγγελίες πολιτών από όλο τον κόσμο είχαν αρχίσει να φτάνουν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πριν από περίπου δύο μήνες.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου έστειλε τη δικογραφία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την εντολή να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες για τη σύλληψη του διαχειριστή της σελίδας.

Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο αξιωματικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε έρευνα, στο σπίτι του 27χρονου στα Ψαχνά Ευβοίας. Στη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός υπολογιστής. Από την επιτόπια αυτοψία στον συγκεκριμένο ηλεκτρονικό υπολογιστή διαπιστώθηκε ότι διαχειριστής της επίμαχης σελίδας ήταν ο 27χρονος, ο οποίος συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε το Σάββατο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη, όρισε τακτική δικάσιμο και τον άφησε ελεύθερο.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΕΖΑ TV
25-9-2012

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Democracy and freedom on death row islam is coming.

Ανώνυμος είπε...

φτιάξε αν έχεις τα φρύδια ένα σατυρικό πάντα προφίλ ή σελίδα στο fb με το όνομα βρωμοοαλλάχ Ισλαμίου να σε δω !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο γέροντας παστίτσιος νίκησε τον Γέροντα Παΐσιο,οτι κι αν γίνει από 'δω καί πέρα μπράβο!!!

Ανώνυμος είπε...

Φάτε μαλάκες ALLAH AKBAR τώρα και μη μιλάτε.Τα χειρότερα ακόμα δεν τα χουμε δει.

Ανώνυμος είπε...

Τον κατάφερε τον νεκρό ο παστίτσιος?
Καμιά αριστερή αδελφή όμως δεν τολμάει να κάνει κιχ για τον αλλάχ, ε, βέβαια εκεί παίζει αποκεφαλισμός!

http://www.youtube.com/watch?v=TS9bFahSLb4

Ανώνυμος είπε...

Καλά να πάθει.....ελπίζω να καταλάβει το λάθος του.

Ανώνυμος είπε...

Τα θαυματα της θρησκειας μας ως απαντησης σε ολους τους απιστους.
http://www.youtube.com/watch?v=zE8MvNM__1g

Ανώνυμος είπε...

katw ta ksera sas apo to paisio gamw to xristo sas

Ανώνυμος είπε...

No Gods - No Masters

Ανώνυμος είπε...

Γαμω το Χριστο σας και τον Αλλαχ σας. Ηλιθιοι ανθρωποι ποθ πιστεθετε προκαταληψεις της εποχη του χαλκου.

Ευτυχως η Αθεια καλπαζει. Δυστυχως, η ζημια που εκανε η εκκλησια στον ανθρωπο και η αποκλιση που του δημιουργησε απο την πραγματικη του φυση, μπορει και να μην επανελθουν ποτε. Για να μην αναφερω οτι αν δεν ειχαμε περασει μεσαιωνα τον ηλεκτρισμο θα τον ειχαμε ανακαλυψει απο το 1.000 μ.χ.

Καημενο ποιμνιο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ιδρώνεται αναρχοφασιστάκια..... Ρατσιστικά σχόλια δεν έκανε η αθεόφοβος?????

Ανώνυμος είπε...

ΤΥΦΛΗ ΠΙΣΤΗ
γιατι ειναι κοπιαστικο να σκεφτεσαι...

Ανώνυμος είπε...

"Χρυση Αυγή" = Το όνομα διαβόητης παλαιάς αγγλικής ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ οργανώσεως...Ο Παισιος δεν εχει αναγκη απο "προστασία",ούτε απο εισαγγελεις,ανεγκέφαλα όντα,που μόνο δεκαπέντε σε ενα την πεφτετε...προχτες στην Ομονοια κρυφτηκατε...δε σας επαιρνε εκει ...θρασυδειλα αποβρασματα του υποκοσμου...

Ανώνυμος είπε...

ψαξτε στο internet να δείτε την ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ,από έναν έλληνα εκπεδευτικό της Θράκης

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΜΟΥΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΣΤΟΥΣ ΙΣΜΑΜΙΣΤΕΣ ΕΔΩ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ,ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΣΟΥ (ΣΑΣ) ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΗΘΙΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΟΡΕΥΟΝΤΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ,ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΟΜΑΤΑ,ΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΕΣ.ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΡΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ, ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΤΕ
ΒΡΕ ΠΙΣΤΕ, ΒΡΕ ΠΙΣΤΕ

ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ

ΠΟΥΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΡΕΥΝΑ....ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ....ΑΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΠΙΣΤΟΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝΑ?

ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧ είπε...

Πάμε λοιπόν στον χριστιανό άρειο με φάτσα μογγόλου Γερμενή και την μπάντα του τους καραχριστιανούς Naer Mataron. Για να δούμε ποιοί είναι οι τιμητές της χριστιανικής πίστης που τους πείραξε ο Παστίτσιος.

Τραγούδι: A Holocaust in Front of God's Eyes

Pure primordial feeling,
brutal feeling
A wolf pack wander in my mind
Burn, plunder, destroy, total war
Philosophize by looking the luminary sun
Konx-om-panx, the mystery is over


Once I saw a Christian church
I looked it with pure primordial axe
It smells me
(χρυσαυγήτικα αγγλικά χαχαχα, "μου μυρίζει" ήθελε να πει ο ποιητής) this rottenness of Jehovah
This cheapness of the subhuman of the cross
I saw the flames burning the son of God and his saints


Day by day, year by year
You fade away, you get lost

In the new millennium and for the values that have been lost

I dream the world without the subhuman of Jehovah

I announce the return of the Overman (παλι χρυσαυγήτικα αγγλικά, στον Νίτεσε και τον Υπεράνθρωπο αναφέρονται τρομάρα τους)
Who brings back all the sign of the Yggdrasill
All the amenities of the drama of life
For those of the blood
Who gave it in the battle
For those of the blood
A holocaust in front of God's eyes

Τίγκα χριστιανισμός το κομμάτι.
ΠΟΣΟ τελικά απατεώνες είναι;

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι συνεχίζεται το αίσχος.Στο 2012 υπάρχουν ακόμα κάποιοι που υποστηρίζουν ένα σκουπίδι που βρίζει έναν πεθαμένο.
Αλήθεια η χρυσή αυγή μετά τον πατριωτισμό θα καπηλευθεί και την ορθοδοξία;

FITHIS είπε...

Pou einai o moderator na kleisei tis vrisies? An omws itane gia alli thriskeia tha mas kaigane stin pyra i tha mas psinane zwntanous opws ton Agio Efstahio kai ta paidia tou. Ntropi sas. Merolipteite kai ti vriskete otan epitithontai stous Xristianous. O Osios mas agapage kai ithele na voithisei. Oute kserete ti presveve oute kserete ti itane oute endiaferthikate na mathete. Apla varate tyfla, opws ton prwtomartyra Stefano. Ksespate stous athwous kai oxi stous enoxous. Alla tetoioi eiste gia afto kai travame afta pou travame. Plirwnoume tis amarties sas.

Ανώνυμος είπε...

paraitisi sfakianaki tora

Ανώνυμος είπε...

4 01 πιστευε και μη,ερευνα..

Ανώνυμος είπε...

Αν έφτιαχνα ένα σαιτ , στο οποίο να δημοσίευα παραποιειμενες φωτό της πεθαμένης της γιαγιά σας, κοροϊδεύοντας και υβρίζοντας την ,θα ήμουνα προστατευόμενος σας κύριε Παπαδημούλη?

Ανώνυμος είπε...

"Αν φτιαχνα ένα σαιτ , στο οποίο να δημοσίευα παραποιειμενες φωτό της πεθαμένης της γιαγιά σας, κοροϊδεύοντας και υβρίζοντας την ,θα ήμουνα προστατευόμενος σας κύριε Παπαδημούλη?"

Ναι, αν πλασάριζαν τη γιαγιά του, μισοηλίθιε 5:26,σαν θρησκευτική περσόνα με προφητικές ικανότητες.

Ανώνυμος είπε...

5:56 ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ,ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ,ΗΛΙΘΙΕ.

Ανώνυμος είπε...

Τη διαφωνία του με τη δίωξη του 27χρονου που συνελήφθη για βλασφημία και καθύβριση θρησκευμάτων εξέφρασε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha.

''Δε συμφωνώ με τη δίωξή του, καλύτερα να τον αφήσουν. Δεν μπορεί κανένας να ιδιοποιηθεί την πίστη'', ανέφερε χαρακτηριστικά.

http://www.enikos.gr/society/82143,O_An8imos_diafwnei_me_thn_diwxh_toy_Pa.html

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΌΛΟΙ! ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΌΛΟΙ ΕΝΝΟΟΎΜΕ ΌΟΟΟΛΟΙΟΙΟΙ!!!!
ΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Προς τον FITHIS, όλους τους παραπάνω χριστιανούς του κώλου και όποιον άλλο συγκρίνει τον Παΐσιο με τον Μωάμεθ: Πως είναι δυνατόν να συγκρίνεται ένας προφήτης του βελινεκούς του Μωάμεθ (ο κορυφαίος προφήτης της θρησκείας του) με έναν κοινό καλόγερο; Τόσο λίγο μας κόβει πιά; Δηλαδή είναι το ίδιο να βρίζουν τον κορυφαίο μίας θρησκείας και το ίδιο να βρίζουν έναν απλό καλόγερο που ΟΥΔΕΠΟΤΕ αγιοποιήθηκε ή θεωρήθηκε κορυφαίος της θρησκείας μας; Αν θέλατε να συγκριθεί με κάποιον ο Μωάμεθ, να τον συγκρίνετε με κάποιον προφήτη παρόμοιου βελινεκούς. Το παιδί που έφτιαξε το blog δεν σατίρισε ούτε τον Προφήτη Ηλία, ούτε τον Άγιο Ευστάθιο, ούτε τον Κοσμά τον Αιτωλό, ούτε τον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο, ούτε καμία σημαίνουσα για την θρησκεία μας προσωπικότητα. Έναν απλό καλόγερο σατήρισε που στη τελική, σαν προσωπο της θρησκείας μας είναι κυριολεκτικά ΑΔΙΑΦΟΡΟ. Δεν είναι άγιος, ούτε όσιος ούτε τίποτε.
Εδώ σα χριστιανοί έχουμε προσβάλλει διδαχές του αποστόλου Παύλου κύριε FITHIS που κόπτεστε τόσο για τον Παΐσιο, που ήταν και Απόστολος τέλοσπάντων, γιατί να γίνεται θέμα για έναν απλό καλόγερο;
Ο Παΐσιος όσο ευγενής άνθρωπος και να ήταν, από τη στιγμή που οι διδαχές του βρίσκουν κυρίως υποστηρικτές σε εθνικιστές και νεοναζί, έχει αποτύχει και ως καλόγερος και ως χριστιανός, παρά τις καλές προθέσεις του. Ο Χριστός αποπέμπει τον εθνικισμό και τον ρατσισμό, και για όποιον αμφιβάλλει, να διαβάσει την παραβολή του καλού Σαμαρείτη ΚΑΛΑ. Όποιος δε διδάσκει αυτό, δε διδάσκει την εν Χριστώ σοφία. Γι αυτό δεν αγιοποιήθηκε ποτέ ο Παΐσιος, γιατί δε του άξιζε να αγιοποιηθεί. Και τον υπερασπίζονται ποιοί; Οι Χρυσαυγίτες; Από πότε τους έπιασε ο πόνος για τον Χριστιανισμό τους Νεοναζί;
Οι διδαχές αγάπης και συγχώρεσης του Χριστού δεν έχουν καμία σχέση με τις εθνικιστικές κραυγές μίσους της ΧΑ, του ΛΑΟΣ και του κάθε ψευτοχριστιανού - χριστιανοταλιμπάν που διαστρεβλώνουν τα λόγια του Χριστού για το συμφέρον τους. Χριστιανισμός και εθνικισμός δε πάνε παρέα. Ανοίξτε επιτέλους και μία Καινή Διαθήκη πρώτα και μετά μιλήστε κύριε FITHIS. Βλέπω τον Γέροντα Παΐσιο τον μελετήσατε καλά, ώρα να ρίξετε και μία ματιά στα λόγια του Χριστού, τί λετε;

Ανώνυμος είπε...

Τι να πει κανείς; Βλέπετε το ‘’σύστημα’’ έπρεπε να κάνει κάτι ναζιστικό μπας και πάρει πίσω καμιά από τις 400 χιλιάδες ψήφους και τι καλύτερη αφορμή από ένα θρησκευτικό θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Η ιδανική χώρα για τη Χρυσή Αυγή!
Η ναζιστική ακροδεξιά επιθυμεί:
*μια χώρα που να ελέγχεται από το κυρίαρχο θρήσκευμα
*όπου να πατάσσεται κάθε αντίθετη άποψη και κυρίως το χιούμορ και ο σαρκασμός
*που να είναι πάνοπλη και να αποτελεί το φόβο και το τρόμο των γειτόνων της και όχι μόνο
*που να αφήνει υπόνοιες πως έχει και πυρηνικά
*όπου να υπάρχουν εθελοντικές πολιτοφυλακές, σιτιζόμενες από το κράτος, οι οποίες να επιβάλλουν την τάξη, όπου δεν φτάνει η αστυνομία
*τις θέσεις εξουσίας να τις κατέχουν πιστοποιημένοι Άριοι
*η Παιδεία να επιβάλλει τη διδαχή της κυρίαρχης θρησκείας
* οι γυναίκες κάθονται στα αυγά τους
* η ομοφυλοφιλία και η χρήση ναρκωτικών τιμωρούνται με απαγχονισμό

Μα αυτή η χώρα υπάρχει και είναι η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν
Αν και στο Ιράν υπάρχουν χριστιανορθόδοξες εκκλησίες και εβραίοι βουλευτές!

Ανώνυμος είπε...

4 01 πιστευε και μη,ερευνα..

4:51 μ.μ.

το ξέρω φίλε μου. Το πούστευε και μη ερεύνα, είναι ατάκα του Τζιμάκου. Πόσοι όμως ξέρουν ότι το αληθινό είναι ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ και όχι το παπατζιλίκι : πίστευε και μη ερεύνα (δηλαδή ότι μαλακία και να σου πουν να την πιστεύεις?)...αλλά ξέχασα...απευθύνονται σε ποίμνια (πρόβατα δηλαδίς δηλαδίς)

Ανώνυμος είπε...

6 40 αφου ρε αδερφε το ξερεις γιατι τοτε βριζεις ;
λες αν ο Χριστος δεν ηταν ο αληθνος Θεος να ελεγε : ερευνατε τας γραφας γιατι εκει θα βρειτε τη ζωη την αιωνια και αυτες ειναι που μαρτυρουν για Εμενα αλλα εσεις δε θελετε να ερθετε προς Εμενα για να εχετε ζωην αιωνιον ;

Ανώνυμος είπε...

άρρωστο παιδί !

FITHIS είπε...

@6:26 μ.μ.

Pistevw oti to Laos kai i XA einai Eosforistes kai afto einai synepes me osa lew. Malista pistevw oti i pragmatiki ekklisia einai synepis se megalo vathmo me tin Kommounistiki (oxi Aristeri ideologia). Kai afto psithyrize kai o Paisios se kapoio vathmo. Afto elege kai o Kosmas o Aitolos (underground).

Twra pires tin apantisi sou?
Eisai fanatikos kai diepese exthrika enantion mou giati theleis apla na ksespaseis.Moiazeis me tous Xristianous tou 4ou aiwna. De diavazeis oute ta iera vivlia oute akous ti lene oi anthrwpoi tis ekklisias. Apla vlepeis ton Xristianismo ws kati vintage.

As epanalavw : I XA kai to Laos einai EOSFORISTES.

PS: O Agios einai EYSTAXIOS kai ton psisane zwntano me ta paidia tou mesa se fourno.