Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25, 2012

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΈΝΩΣΗ: ΔΕΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ


Στα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή στην Ομόνοια σχολίασε η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος τονίζοντας πως δεν επρόκειτο για διαδήλωση που οργανώθηκε από τους μουσουλμάνους αλλά από Πακιστανικά σωματεία.
Αναλυτικά την ανακοίνωση αναφέρει:


«Η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας από την πρώτη στιγμή που βγήκε η προσβλητική ταινία «Η αθωότητα των Μουσουλμάνων» καταδίκασε την ταινία και τις αιματηρές διαδηλώσεις καθώς και τη δολοφονία του Αμερικανού πρέσβη στη Λιβύη. Ο μόνος τρόπος αντίδρασης που θεωρούμε ότι ταιριάζει στη χώρα μας ήταν μία πολιτισμένη συζήτηση και για το λόγο αυτό καλέσαμε σε συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με μία εκλεκτή ομάδα ανθρώπων των γραμμάτων, προκειμένου να διερευνήσουμε σε ήπιο κλίμα τους πραγματικούς λόγους κυκλοφορίας μιας τέτοιας ταινίας σε μία τέτοια κρίσιμη χρονική στιγμή για την ανθρωπότητα. Η συνέντευξη ήταν επιτυχής και όλα τα διεθνή και εγχώρια μέσα κάλυψαν το γεγονός.

Δεν διαλέξαμε να διαδηλώσουμε καθώς δε θεωρούμε ότι είναι ο κατάλληλος τρόπος αντίδρασης και δε θα έφερνε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Σήμερα έγινε μία διαδήλωση που καλούσαν Πακιστανικά σωματεία στην Ομόνοια και εμείς μαζί με όλη την Αραβική κοινότητα της Αθήνας δεν είχαμε συμμετοχή μαζί τους για τους λόγους που προαναφέραμε. Με μεγάλη μας λύπη είδαμε τα βίαια επεισόδια που δεν τιμούν κανέναν και τα καταδικάζουμε με μεγάλη ένταση. Η βία δεν οδηγεί σε καμία λύση, μόνο δημιουργεί προβλήματα και αναστατώνει τον μέσο πολίτη που ζει ούτως ή άλλως δύσκολες μέρες.

Επίσης επισημαίνουμε ότι κανένα ΜΜΕ δεν ανέφερε ποιοι καλούσαν στην σημερινή διαδήλωση, απλώς ανέφεραν αόριστα πως οι Μουσουλμάνοι της πόλης διαδήλωναν, και με την κοπαδοποίηση αυτή δημιούργησαν λαθεμένες εντυπώσεις για εμάς. Αυτό από μόνο του ζητεί σκέψη και διερεύνηση».



Πηγή: Μουσουλμανική Ένωση: Δεν διαδηλώσαμε εμείς στην Ομόνοια αλλά οι Πακιστανοί | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/69222#ixzz27QV2VCc8
ΠΡΕΖΑ TV
25-9-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τωρα που θα παρει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 30% στις επομενες εκλογες θα πατε ολοι στα τσακιδια!

Τα κουμουνια τι εμαθα τους δειχνουν στο 3% οι δημοσκοπησεις?
Οσο για τον τσυριζα ειστε γελασμενοι εσεις οι αναρχες οτι θα σας προστατευει για παντα ηδη ξεκινησε να γινετε καλο παιδι και στρωνει και μετα απο μια 5ετια ουτε που θα σας φτυνει λιγος καιρος εμεινε υπομονη!

kezap είπε...

Μπράβο πρέζα!
Να και μια λογική δημοσίευση χωρίς εριστικό και πολωτικό πνεύμα...