Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2012

ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΟΜΒΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ


Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση του 38χρονου, στα χέρια του οποίου εξερράγη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός στις 31 Αυγούστου στο κέντρο της Σπάρτης. Ο 38χρονος μεταφέρθηκε στην Αθήνα λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, όπου μερικές ημέρες αργότερα εξέπνευσε.


Οι αστυνομικοί μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 38χρονου ερεύνησαν μεταξύ των άλλων την κατοικία του στην οποία βρέθηκαν καραμπίνες, εκρηκτικές ύλες, ασύρματοι και πυροδοτικοί μηχανισμοί.

Σύμφωνα με κατάθεση μάρτυρα για την υπόθεση του 38χρονου βομβιστή, τον σχετίζει με τον ακροδεξιό χώρο, ενώ αμέσως μετά το περιστατικό κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής μετέβη στη Σπάρτη.

Ο δράστης που κατοικούσε στο χωρίο Αιγιές κοντά στο Γύθειο συσχετίζεται σύμφωνα με την αστυνομία με παλιότερες εμπρηστικές επιθέσεις στην περιοχή της Σπάρτης και του Γυθείου.

Η Αστυνομία φέρεται να έχει συλλάβει τον συνεργό του νεκρού βομβιστή, όπως και δύο γυναίκες. Από την έρευνα εντοπίστηκαν 75 εκρηκτικά στοιχεία και κινητά τηλέφωνα με τα οποία γίνονταν οι πυροδοτήσεις των εκρηκτικών μηχανισμών.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Σπάρτης, κ. Δεληγιάννη, ο οποίος όμως τους άφησε ελεύθερους, με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με το «Βήμα» οι αστυνομικοί αξιοποιώντας τη μαρτυρία μιάς φίλης του 38χρονου εστίασαν το ενδιαφέρον τους σε έναν 34χρονο φίλο του θύματος της βομβιστικής επίθεσης, ο οποίος διαμένει στην Κυψέλη και εργάζεται σε αποθήκη στην Λυκόβρυση. Σε έρευνα που έγινε στο πατρικό του σπίτι στο Γύθειο βρέθηκε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο. Επιπλέον στο διαμέρισμα του Γυθείου εντοπίσθηκαν 796 κροτίδες και μεγάλος αριθμός φυσιγγίων από πυροβόλο όπλο.



'Οπως σημειώνεται στο έγγραφο της αστυνομίας βρέθηκαν «δέκα αυτοσχέδιες κατασκευές συνδεσμολογίες, η κάθε μία από τις οποίες αποτελείται από δυο κυλινδρικά τεμάχια ξύλου, τρία τμήματα καλωδίου, τεμάχιο μαύρης μονωτικής ταινίας και ποσότητας διάφανου στερεού υλικού (πιθανόν θερμόκολλας)». Επιπλέον βρέθηκαν «τμήματα καλωδίων οι άκρες των οποίων κατέληγαν σε διακόπτες on-off, οι οποίοι ήταν ενσωματωμένοι σε κομμένα στόμια πλαστικών φιαλών», «πλαστικό ρολόι που συνδεόταν με καλώδια» όπως κι «ένα τηλεχειριστήριο τυλιγμένο με μονωτική ταινία αποτελούμενο από τέσσερις διακόπτες από τους οποίους εξέρχονταν τέσσερα ζεύγη καλωδίων»!



Επιπλέον οι αξιωματικοί της αστυνομίας ερευνούν την δράση μιας ευρύτερης ομάδας στην νότια Πελοπόννησο αλλά και στην Αθήνα.
ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
18-9-2012

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

XA XA XA XA ! Πόσο γελοίοι είστε τελικά ρε αριστερά απολιθώματα, σχέση με την ΣΕΧΤΑ είχε τελικά ο καρβουνιασμένος.χα χα χα , ρεντίκολα γίνατε πάλι

Ανώνυμος είπε...

Είστε όντως γελοίοι εδώ στον ΠΡΕΖΑ τώρα ούτε λόγος για σχέση με την Χρυσή Αυγή. ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΟΚΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

E oxi και γελοιοι. Πρεζακια ειναι

Ανώνυμος είπε...

και εσείς πως ξέρετε ότι είχε σχέση με την σέχτα?
Όλα τα αστέρια της κατασκοπίας εδώ γράφουν?