Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 26, 2012

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΙΑ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ «ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΥ», ΛΕΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ


Ερώτηση προς τους υπουργούς Δημόσιας Τάξης, Δικαιοσύνης και Παιδείας για την υπόθεση του «Γέροντα Παστίτσιου» απηύθυναν τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Οι βουλευτές υπογραμμίζουν ότι η σύλληψη του 27χρονου είναι ασυμβίβαστη με τις αρχές της ανεξιθρησκίας, της ελεύθερης έκφρασης, της σκέψης και συνείδησης των πολιτών. Αντιπαραβάλλεται, δε, η σπουδή στη σύλληψη του νεαρού με την ατιμωρησία των ηθικών και φυσικών αυτουργών των καθημερινών πλέον ρατσιστικών επιθέσεων.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,Τάσος Κουράκης, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Δημήτρης Παπαδημούλης, Δημήτρης Τσουκαλάς επισημαίνουν ότι η κινητοποίηση των αρχών φαίνεται να προκλήθηκε ως αντανακλαστική απόκριση σε αιτήματα που προάγουν την μισαλλοδοξία και τον θρησκευτικό φανατισμό,.

Κατόπιν αυτού, ερωτώνται οι υπουργοί: 

1. Θεωρούν ναι ή όχι πως η προστασία της ελεύθερης έκφρασης των πολιτών είναι μεταξύ των πρωταρχικών υποχρεώσεων μίας σύγχρονης δημοκρατικής πολιτείας;

2. Βάσει ποιας αξιολόγησης και ποιας ιεράρχησης διατάχθηκε η κινητοποίηση του διωκτικού μηχανισμού, την ίδια στιγμή που οι καθημερινές ρατσιστικές επιθέσεις που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές αντιμετωπίζονται με πλήρη απάθεια και απραξία, περιβαλλόμενες με ατιμωρησία;

3. Ποιά είναι η θέση της Κυβέρνησης στο αίτημα κομμάτων και κοινωνικών φορέων για κατάργηση των αναχρονιστικών και αντιδημοκρατικών διατάξεων περί βλασφημίας κλπ;





Newsroom ΔΟΛ

ΠΡΕΖΑ  TV
26-9-2012

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είπε το ισλαμοφασιστικό απο-κομμα....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι σχέση η ανεξιθρησκία με το να βρίζεις έναν πεθαμένο άνθρωπο και τα πιστεύω μιας μερίδας ανθρώπων.Εντελώς εκτός τόπου και χρόνου η ανακοίνωση.

Ανώνυμος είπε...

και η Παπαχρήστου χιούμορ έκανε και σάτιρα...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ- ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΗΣ 17Ν ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ...ΕΤΣΙ???

giannis είπε...

Και ήρθε λοιπόν η ιστορία αυτή με τον γνωστό Πάτερ Παστίτσιο να δείξει για άλλη μία φορά πόσο ΗΛΙΘΙΟΙ είναι με αυτά τα θέματα σχεδόν ΟΛΗ η αριστερά.
Αφού βρε άσχετοι και πανηλίθιοι όποτε μιλήσετε για θρησκευτικά θέματα τα κάνετε ΣΚΑΤΑ γιατί μιλάτε ;;; Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ΣΙΩΠΑΤΕ γιατί όποτε μιλάτε για αυτά τα θέματα ΜΟΝΟ χάνετε και ποτέ ΔΕΝ κερδίζετε και ΔΕΝ νομίζω να θέλετε να χάνετε και μάλιστα ΤΩΡΑ ψήφους.
Βγήκε λοιπόν ο Παπαδημούλης και όχι μόνο πήρε το μέρος του κατά τα άλλα γελοίου σάτυρου Π.Παστίτσιου αλλά δήλωσε ότι θα πάει κιόλας και ως μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο !!!
Δεν το γνωρίζω αλλά νομίζω ότι επίσημα ο Συριζα ΔΕΝ πήρε θέση και δεν μίλησε καθόλου για το θέμα (ΕΥΤΥΧΩΣ). Βέβαια το ΚΚΕ και η ΔΗΜΑΡ επίσημα ως κόμμα πήραν θέση υπέρ του σάτυρου. Το ότι ο Συριζα δεν πηρε θέση ΔΕΝ σημαίνει ότι το κακό ΔΕΝ έγινε γιατί αν αύριο ψηφίσω τον Συριζα θα έχω τον Παπαδημούλη Υπουργό !!! Έναν πανηλίθιο !!!
Και εξηγώ το γιατί:
κ.Παπαδημούλη και ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ
ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ όταν την αθλήτρια Παπαχρήστου με πρωτοβουλία της ΔΗΜΑΡ την αποκλείσανε από του Ολυμπιακούς Αγώνες επειδή έκανε ένα σχόλιο για τους μαύρους της Αθήνας ;;;???
Εκεί ΔΕΝ υπήρχε ελευθερία λόγου ;;;??? Δηλαδή δύο μέτρα από εκεί και δύο σταθμά από εδώ;;;???
Όταν θέλετε να έχετε μπέσα (που μάλλον ΔΕΝ ξέρετε ούτε καν τι σημαίνει αυτή η λέξη) ή θα λέτε σε ΟΛΑ ΝΑΙ ή θα λέτε σε ΟΛΑ ΟΧΙ. Δεν θα κάνετε επιλογή ποιός είναι καλός λόγος και ποιός ΔΕΝ είναι.
ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ όταν πριν από λίγο οι Μουσουλμάνοι έφταναν να κάνουν συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας για το έργο που μιλάει για τον Μωάμεθ;;;???
Στο έργο αυτό ΔΕΝ υπάρχει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ λόγου ;;;???
Γιατί ΔΕΝ βγήκατε να καταδικάσετε τους Μουσουλμάνους;;;???
Πάρτε μαθήματα από τον π.Άνθιμο ο οποίος ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ είπε ότι ΔΕΝ έπρεπε να γίνει καμία δίωξη. Ο εισαγγελέας που έκανε την δίωξη εκτός από το ότι τον έκανε γνωστό με διαφήμιση ΔΕΝ είχε άλλα στραβά να κάνει αγωγή;;;??? Βέβαια υπήρξε η επερώτηση στη Βουλή από την Χρυσή Αυγή και για αυτό έπρεπε κάτι να γίνει.
Εάν όμως θέλουμε ελευθερία του λόγου ΠΡΕΠΕΙ να την έχουμε για ΟΛΟΥΣ. Γιατί ΔΕΝ έκανε αγωγή κατά των Μουσουλμάνων που διαδήλωναν κατά της ταινίας;;;???
Εάν εγώ αύριο ξεκινήσω ΣΑΤΙΡΙΚΟ site στο facebook κατά του Παπαδημούλη (π.χ. ο ΠαπαδημοΣΚΑτούλης) και κάνω και το ανάλογο φωτομοντάζ με σκατά στα μούτρα του Παπαδημούλη θα ΤΟΛΜΗΣΕΙ ο Παπαδημούλης να με κάνει ΑΓΩΓΗ;;;??? Εγώ θα του δώσω και το ονοματεπώνυμο μου (όχι σαν τον άλλο τον κλανιάρη που κρύβεται πίσω από την ανωνυμία) και έτσι ούτε η Ασφάλεια θα χρειαστεί να με ψάξει.
Όσον αφορά για τον κλανιάρη σάτυρο ΠΡΩΤΑ να πάει λίγο να μάθει ποιός ήταν ο π.Παϊσιος και μετά να μιλάει. Βέβαια είναι ελεύθερος να λέει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ αλλά ΕΠΩΝΥΜΑ. Μπορεί;;;???
Και κάτι ακόμα : Έστω και ανώνυμα μπορεί να κάνει ανάλογη σάτιρα σε κάποιον Μουσουλμάνο ή Εβραίο;;;??? ΤΟΛΜΑΕΙ;;;???

Το πρόβλημα όπως καταλαβαίνετε είναι ΔΟΜΙΚΟ. Δηλαδή η δομή των κομμάτων είναι τέτοια που και κακό κάνει στην κοινωνία αλλά και μία μ@λ@κία να πει κάποιος παίρνει ΑΜΠΑΡΙΖΑ όλο το κόμμα. Για αυτό όπως το έχω ΞΑΝΑΠΕΙ πρέπει οι εκλογές να γίνονται ΑΤΟΜΙΚΑ και όχι ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ. Φτάνει πλέον στη διαίρεση αριστερά , δεξιά , κέντρο κλπ... Είμαστε ΑΤΟΜΑ με αυτόνομη σκέψη και πρωτοβουλία. Όποιος είναι πιό ικανός να λύσει προβλήματα, να σταθεί δίπλα στους κατατρεγμένους, τους άπορους, τους αδύναμους, τους φτωχούς και μπορεί να εκπροσωπήσει επάξια τους συνανθρώπους του στην Βουλή να εκλεγεί. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ είμαστε ΔΥΝΑΤΟΙ.

Διαβάστε και εδώ [ http://rodosblog-xrisostomos.blogspot.gr/2012/09/blog-post_8884.html ] ένα πολύ καλό σχόλιο...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΟΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΒΛΑΧΟΝΤΟΪΤΣ ΑΠΛΥΤΟΣ ΝΑΖΙ!!ΧΑΧΑΧ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!
ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ?ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ?ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ?

ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ ΕΘΥΓΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΔΑΒΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΜΠΙ ΤΟΝ UFO ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΤΙ ΧΑΖΟΥΛΗΔΩΝ ΣΑΝ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΑΔΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.

ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΦΑΣΙΣΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΗΝΑΤΕ ΔΙΑΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

@giannis as ta paroume ena ,ena...Thes na mas peiseis pws yparhei periptwsh na pshfiseis syriza? otan diamartyresai giathn papahristou re hrisaygoulo, POIOS milaei gia dyo metra kai dyo stathma? h Papahristou einai to harakthristikotero paradeigma,emena oi dhlwseis ths me prosvalane kai apaitw na dikastei h en logw kyria giati den dikazetai(timwria den efage sthn ellada)? pshfise na heis ton kasidiarh ypourgo, opws sou ypagorevei kai o pappas ths enorias sou.
syllalhthrio kanan mono oi pakistanoi oxi oi mousoulmanoi,kai an pragmatika psahnan na kanoun elegho oi arhes gia paranomous, sigoura ekei tha vriskan, alla opws exyphretei ta sxedia tous na spernoun ton ratsismo, twra synefere na afhsoun na ginei oti egine sthn athina, GIA NA PEINAS ESY KAI TO PAIDI SOU,NA TRWS 8RHSKEIA KAI NA HORTAINEIS, KI AN META DEIREIS KANAN METANASTH NA KSEHASTEIS EKSOMOLOGHSOU THA SE SYGHWRESEI O THEOS SOU...
to paidi epwnyma den mporei na kanei satyra giati fovatai esena kai tous omoious sou,giati tha ton perimenete sthngwnia na ton peisete me tis grothies, thn papahristou vevaia den thn vlepw na fovatai na dhlwsei o,ti epwnyma...
Epishs giati na kanei satyra se evraio h mousoulmano epeidh den tous hwneveis esy kai h x.a.?
oloi enwmenoi eiste dynatoi(kai kapoioi alvanoi) alla me tous pakistanous pou htan oloi enwmenoi den sas eida na phgainete na ta valete, vevaia mia glyfete tous x.o. mia o mixaloliakos prologizei satanistika kai paganistika vivlia...

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο του 2:49 τα λέει όλα.
Γιατί όλοι αυτοί οι δήθεν θρησκόληπτοι φασίστες διαβάζουνε πρέζα ?

Ανώνυμος είπε...

Η σύλληψη του τυπου αυτού μας κάνει ιδιους με τους φανατικούς μουσουλμάνους που διαμαρτυρονται, και όποιος συνεχίζει να γκρινιάζει γιατι θιχτηκε για τον παστιτσιο είναι ακόμα χειρότερος και απο φανατικό.
Οι εφημεριδες και οι τηλεορασεις κανουν spamming με τον γεροντα σε cd,ενθετα,προφητειες, συνταγές, όλα για την κονόμα, και τωρα θιχτήκατε σταυροφόροι υποκριτές ? ουστ

Ανώνυμος είπε...

11:46 π.μ. & 1:05 μ.μ.

ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΣΟΥ ΕΣΚΙΖΕ ΤΗΝ ΚΩΛΑΘΡΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΣΑΞΕΙ; ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟ ΘΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ; ΓΙΑΥΤΟ ΤΡΑΒΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΡΩΜΟΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΕΡΙΑ; ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣΤΟΡΕΥΑΝΕ;

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΨΟΦΙΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΨΟΦΙΟ ΓΕΡΟ; ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΗΜΕΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

μεγάλη σημασία δόθηκε σε ένα διαταραγμένο άτομο

Ανώνυμος είπε...

3:23
1)Το να βρίζεις έναν πεθαμένο άνθρωπο σε καθιστά τίποτα παραπάνω από ένα σκουπίδι.
2)Με το να βρίζεις τα πιστεύω κάποιον ανθρώπων το μονο που γίνεσαι είναι ένας ρατσιστής που δεν μπορεί να σεβαστεί την κοινωνία στην οποία βρίσκεται.Κάθε φορά που προσβλήθηκε ο Μωάμεθ μετρήσαμε μερικές εκατοντάδες θύμα ενώ όταν προσβλήθηκαν χριστιανοί στην χειρότερη περίπτωση είχαμε μια πορεία.
3)Εμπορευματοποίηση έχει γίνει και με το πρόσωπο του Che (μέχρι και τα Zara τον είχαν κάνει μπλουζάκι) όπως και πολλά άλλα πρόσωπα που είχαν εμπορικότητα ,και τι λέει αυτό;Είναι λόγος για να χλευάζεις ένα πεθαμένο άνθρωπο;
4)Σταυροφόροι δεν ήταν χριστιανοί ήταν καθολικοί που έσφαξαν χριστιανούς όταν κατέλαβαν την Κωνσταντινούπολη.
Αλήθεια αν δεν ήταν ο Παΐσιος μοναχός και αν το θέμα δεν είχε θιχτεί από την χρυσή αυγή (που μετά από δωδεκαθεϊστές και σατανιστές θυμήθηκαν να το παίξουν και χριστιανοί) θα είχατε την ίδια αντίδραση;

giannis είπε...

Επειδή πραγματικά καποιοι καινε ΠΟΛΛΑ ΛΑΔΙΑ να πω δυο κουβεντες. Απο που βγαινει οτι εγω υποστηριζω και θα ψηφισω την χ.α. ??? επειδη λεω οτι ΠΡΕΠΕΙ να αφηνουμε ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ??? Πατε καλα ρε ??? Δηλ. οταν μιλησε η Παπαχρηστου ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΔΕΝ ειχε ελευθερια λογου ??? Δεν με ενδιαφερει αν ανηκει η Παπαχρηστου σε καποιο κομμα ή στην χ.α. ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΛΟΓΟΥ ΝΑΙ ή ΟΧΙ ???
Δηλ. απο τη μια λεω οτι ΔΕΝ επρεπε να γινει καμια διωξη και απο την αλλη μου λετε οτι φοβαται μην τον δειρουμε ??? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ???