Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 10, 2012

Η ΕΛ.ΑΣ. «ΑΠΟΣΥΡΕΙ» ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


Αποσύρει η ΕΛ.ΑΣ. τους αστυνομικούς στους οποίους έχει ανατεθεί η φύλαξη βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Οπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία «με απόφαση του Αρχηγείου παύει η διάθεση των αστυνομικών, που έχουν διατεθεί για την προστασία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ύστερα από την εξαγγελία του κόμματος ότι θα συνεχιστούν οι βίαιες ενέργειες και η αντιποίηση Αρχής.» Η απόφαση αποσκοπεί στο να αποφεύγεται, η άνευ υπαιτιότητας των παρισταμένων αστυνομικών, συγκάλυψη ποινικών αδικημάτων και η σύγκρουση καθηκόντων, ανάμεσα στα καθήκοντα προστασίας που τους έχουν ανατεθεί και στην υποχρέωσή τους για καταδίωξη και σύλληψη των παρανομούντων.
Οπως σημειώνεται από την απόφαση αυτή  εξαιρούνται όσοι αστυνομικοί διατίθενται για τη φρούρηση των κεντρικών Γραφείων της Χρυσής Αυγής και για την προστασία του Νίκου Μιχαλολιάκου. Επίσης με αφορμή την έφοδο των μελών της Χρυσής Αυγής στους πάγκους μικροπωλητών στη Ραφήνα με εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια τέθηκε σε διαθεσιμότητα η αστυνομικός - διοικητής του τμήματος Ραφήνας.
Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=69070%3A--lr-----------&catid=1%3Alatest-news&Itemid=50#.UE274RosdfI.facebook#ixzz263oNh47T 
Seleo.gr News 
ΠΡΕΖΑ TV
10-9-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: