Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 03, 2012

ΤΟ ΧΩΝΙ: ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ‏


Το ΧΩΝΙ. Στα περίπτερα και τη Δευτέρα.
Το ΧΩΝΙ απέδειξε ότι το Ινστιτούτο με πρόεδρο τον πρωθυπουργικό αδελφό έκανε αγωγή λέγοντας ψέματα ενώπιον της Δικαιοσύνης. Στις 3 Σεπτεμβρίου, ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ; Ξεσκεπάζουμε τα ψέματά τους. Διαβάστε το συγκλονιστικό ρεπορτάζ  Στο ΧΩΝΙ!
26/08/2012: Το ΧΩΝΙ ΕΓΡΑΨΕ:
«ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΑΜΑΡΑ»
 29/08/2012:  ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΩΓΗ €1.000.000 Στο ΧΩΝΙ
 02/09/2012:  Το ΧΩΝΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΔΥΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
 03/09/2012:  ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;
Στις 26 Αυγούστου Το ΧΩΝΙ αποκάλυψε ότι, μετά από καταγγελία δασολόγων του Λασιθίου, ο εισαγγελέας ερευνά την υπόθεση του κόκκινου σκαθαριού στο Φοινικόδασος του Βάι, στην οποία εμπλέκεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο (ΜΦΙ), με πρόεδρο τον αδελφό του πρωθυπουργού Αλέξανδρο Σαμαρά.
Στις 29 Αυγούστου το Μπενάκειο (με πρόεδρο τον Αλέξανδρο Σαμαρά) έκανε αγωγή στην εφημερίδα Το ΧΩΝΙ και αξιώνει ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ από τους δημοσιογράφους της, με τον ισχυρισμό ότι δεν υπάρχει εισαγγελική έρευνα και πως κανένα στέλεχός του δεν έχει απασχολήσει τις εισαγγελικές αρχές.
Στις 2 Σεπτεμβρίου Το ΧΩΝΙ δημοσίευσε ΔΥΟ ΕΓΓΡΑΦΑ της εισαγγελίας Πρωτοδικών Λασιθίου που αποδεικνύουν ότι υπάρχει εισαγγελική έρευνα σε εξέλιξη. Μάλιστα, η εφημερίδα κάλεσε τον πρόεδρο του Ινστιτούτου και αδελφό του πρωθυπουργού να ρωτήσει αν ο καθ’ ύλην αρμόδιος διευθυντής του ΜΦΙ έχει κληθεί και έχει καταθέσει στον εισαγγελέα. Το ΧΩΝΙ έχει στοιχεία ότι το συγκεκριμένο στέλεχος του ΜΦΙ κατέθεσε για την υπόθεση και,μάλιστα, όχι μία, αλλά δύο φορές.
Το ΧΩΝΙ απέδειξε ότι το Ινστιτούτο με πρόεδρο τον πρωθυπουργικό αδελφό έκανε αγωγή λέγοντας ψέματα ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Στις 3 Σεπτεμβρίου, ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;
Ξεσκεπάζουμε τα ψέματά τους. Διαβάστε το συγκλονιστικό ρεπορτάζ  Στο ΧΩΝΙ που κυκλοφορεί.
http://www.toxwni.gr/2012/09/to-xwni-apodeixame-to-psema-toys-apo-simera-o-samaras-psaxnei-meros-na-kryftei/
ΠΡΕΖΑ TV
3-9-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O Σαμαράς ,μαζί με τα υπόλοιπα καθίκια(Παπανδρέου,Βενιζέλο,Παπακωνσταντίνου,Λοβέρδο κλπ),θα πρέπει να δικαστούν ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΠΟΤΈ ΑΠΌ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΉ.Ειναι εγκληματίες,αισχίστου είδους.ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.