Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 17, 2012

ΠΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων θα εισηγηθεί στους φαρμακοποιούς της Αθήνας ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κώστας Λουράντος, καθώς η συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά απέβη άκαρπη. Πάντως, οι φαρμακοποιοί του Πειραιά θα αρχίσουν να διαθέτουν τα φάρμακα με πίστωση στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.


Ο κ. Λουράντος ζήτησε έγγραφες διαβεβαιώσεις από τον υπουργό για την εξόφληση των οφειλών καθώς και για την ισχύ έως το τέλος του έτους των όρων της σύμβασης μεταξύ ΕΟΠΥΥ και φαρμακοποιών, κάτι όμως που δεν πήρε. Την Τετάρτη συγκαλείται έκτακτη Γενική Συνέλευση του κλάδου με πρόταση από τον κ. Λουράντο, όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ, τη συνέχιση της κινητοποίησης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά, Κώστας Κούβαρης, δήλωσε στο ΑΜΠΕ ότι δίνει πίστωση χρόνου στο υπουργείο έως το τέλος του μήνα προκειμένου να δοθεί λύση σε κάποια από τα φλέγοντα ζητήματα. Έτσι οι φαρμακοποιοί του Πειραιά, υιοθετώντας την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, χορηγούν φάρμακα με πίστωση στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ 
ΠΡΕΖΑ TV
17-9-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: