Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25, 2012

ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ Η ΦΤΥΑΡΙ


Με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Βόλου «Κόσμος και Φύση» επικοινώνησε η Ν. Κ. για να καταγγείλει τη θανάτωση ενός γέρικου σκύλου με τσεκούρι ή φτυάρι που συνέβη την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στο χωριό Αμαλιάπολη Μαγνησίας.


Όπως η ίδια εξήγησε: «Το ζώο ήταν γέρικο και κουφό και είχε εγκαταλειφθεί στο χωριό το καλοκαίρι. Τους τελευταίους μήνες είχε εγκατασταθεί κοντά στην παραλία του χωριού, όπου το φρόντιζαν άτομα που δούλευαν σε μία από τις δύο καφετέριες της παραλίας.



Το πρωί της Παρασκευής το είδαν να κοιμάται στην είσοδο του μαγαζιού και μετά από μισή ώρα ένας ντόπιος το βρήκε στο ίδιο σημείο νεκρό, με κομμένο λαιμό.

Μάλλον το σκότωσαν με τσεκούρι ή φτυάρι. Υπάρχουν μόνο υποψίες για το ποιος είναι ο δράστης, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, ούτε κάποιος αυτόπτης μάρτυρας.

Το παλικάρι που βρήκε το ζώο τράβηξε και τις δύο φωτογραφίες που σας έστειλα, πριν το απομακρύνουν από το συγκεκριμένο σημείο».

http://www.zoosos.gr/article/2699/amaliapole-magnesias-tou-ekopsan-ton-laimo-me-tsekouri-e-phtuari
ΠΡΕΖΑ TV
25-9-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βλέποντας την είδηση αρχικά τρόμαξα νόμιζα ότι πάλι κάποιος εγκληματίας αλλοδαπός έδωσε μακάβριο τέλος στην ζωή καόποιου ηρωϊκού Έλληνα υπερηλίκου

Ανώνυμος είπε...

8:15 ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΛΑΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΤΥΡΟΒΛΑΧΟΣ